Sådan arrangerer du en vellykket polterabend

Er opgaven med at planlægge en polterabend for den kommende brud havnet på dit bord? Føler du dig lidt stresset over opgaven? Så tag det roligt, vi har de helt rigtige tips. I stedet for at falde i ’Sådan gør de andre-fælden’, får du her tips til polterabends, som med garanti bliver en succes. Og vi giver tips til aktiviteter, der passer til alle budgetter.

Tekst: Anna Storm  Foto: Adobestock.com

GENERELLE TIPS

  • Overraskelsesmomentet er næste halvdelen af en vellykket polterabend. Sørg derfor for, at planlægningen af polterabenden sker uden den kommende bruds vidende. Overrask hende enten med en klassisk kidnapning, ved at dukke op midt under middagen med svigerforældrene eller ved at involvere hendes chef og booke hende til ’et vigtigt møde’, hvor I alle kommer ind og overrasker hende. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
  • En klassisk polterabend holdes af brudens kvindelige venner. Men hvem siger, at man ikke kan blande kønnene. I 2024 føles det mere rigtigt end forkert, og ærligt talt, så vil man som brud gerne have sine nærmeste venner tilstede – mandlige som kvindelige. Ikke?!
  • Lange transporttider? Nogle gange får man brug for at fragte selskabet fra A til B, og med lidt alkohol i kroppen er det let for bruden at blive lidt søvnig. Undgå dette ved at have en kurv med sedler med ’emner’, som bruden skal tale om. Det kan være ’Den første kærlighed’, ’Da jeg var mest eventyrlysten, var jeg…’, ’Det mest romantiske, min nuværende partner har gjort, er…’ og så videre.
  • Undgå at udstille bruden ved at tvinge hende igennem byen for at sælge kys eller kondomer eller lignende. Er der nogensinde nogen, der har brudt sig om det?

En fælles aktivitet, hvor alle deltager, er altid værdsat. Vælg en aktivitet, som I ved, den kommende brud vil synes om.

Til den korte polterabend

Har I kun nogle timer til at arrangere en vellykket polterabend for den kommende brud? Intet problem! Man kan sagtens lave en masse sjov på blot få timer. Det klassiske er at begynde med overraskelsesmomentet, hvor bruden bliver overrasket af jer. For at få så meget som muligt ud af den tid, I har til rådighed, anbefaler vi, at I lægger ud med en aktivitet. Det mest almindelige er, at man begynder med morgenmad, brunch eller et cafestop, men vent med det til sidst i stedet for. Tiden løber ofte afsted, når man hygger sig med sådan en aktivitet, og det kan blive lidt stressende at skulle videre i programmet. Så vent med dette og start i stedet polterabenden med en aktivitet, som den kommende brud vil synes om. Måske er det et kursus i, hvordan man dekorerer kager og bagværk? Måske er det et svedigt klatrepas ude i naturen med en guide? Eller hvorfor ikke udvide jeres vinkundskab ved at arrangere en vinsmagning? Vælg en aktivitet, som I alle er involverede i og har mulighed for at tale om og grine sammen om på et senere tidspunkt. Afslut derefter polterabenden med en frokost/middag på restaurant – eller hvorfor ikke hygge med lidt snacks og drinks hjemme hos en af jer? Mens I spiser og drikker, laver I en quiz med spørgsmål om bruden (eller vennerne). Eller hvorfor ikke stille en opgave til alle om at holde en personlig tale for den kommende brud? Det vil med garanti være værdsat.

En picnic er altid værdsat og kan laves så ekstraordinær som ønsket.

En polterabend med blandede køn føles helt rigtig i 2019, og hvem vil ikke gerne have mulighed for at fejre polterabend med sine bedste venner? Ikke kun de kvindelige!

Til heldagsarrangementet

I løbet af en hel dag har I tid til flere forskellige aktiviteter. Husk dog ikke at booke for mange aktiviteter på én dag, det kan nemt blive lidt hektisk, og ofte sker der det, at hver enkelt aktivitet tager længere tid end beregnet (specielt hvis der er alkohol indblandet). Når man planlægger polterabend en hel dag, er det en god start at byde den kommende brud på brunch/morgenmad lige efter overraskelsesmomentet. Dæk op med en buffet af gode sager – og hav gerne ekstra fokus på de ting, som I ved, bruden godt kan lide. Er vejret godt, er der ikke ret meget, der slår en picnic. I løbet af morgenmaden kan I lave en leg, som gør, at alle kender hinanden lidt bedre. Legen går ud på, at bruden har 15 sekunder til hurtigt at præsentere alle de tilstedeværende.

Præsentationen kan være et sjovt minde, eller hvordan bruden og gæsten lærte hinanden at kende. En hurtig og virkelig sjov måde at lære hinanden at kende. Efter morgenmaden er det tid til dagens første aktivitet. Her kan I for eksempel padle i kajak, spille padel-tennis, tage på sushi-kursus, flyve i luftballon eller leje en stylist, som giver tips om stil til bruden. Frokosten kan med fordel tages med og spises når og hvor, det passer. En køleboks med smørrebrød, salater og friske juicer holder energien oppe. Om eftermiddagen kan I måske besøge en frisørsalon for at få blow-outs og blive shinet op til aftenen. Eller I kan arrangere en mini-SPA hjemme hos en af jer. Aftenen kan bruges på at overvære et stand-up-show, tage i teatret eller til koncert. Eller måske fejrer I det ved at have booket bord på brudens favoritrestaurant. Også her er det en smuk gestus, at alle holder en personlig tale til den kommende brud.

Flere dages polterabend

For jer, der slår på de helt store trommer, og vælger en polterabend, der løber af stablen over en hel weekend, findes der talrige af muligheder. Har I et stort budget, kan I kidnappe bruden og føre hende direkte til lufthavnen og overraske hende med en weekendtur til en fantastisk by. Ønsker I at fejre bruden over flere dage, men uden at det skal koste hele familieformuen? Det er ikke noget problem. Book en mindre hytte i skoven eller lån en slægtnings sommerhus. Brug gerne weekenden på at lave en masse mad, sidde foran pejsen, tage et nøgenbad i en nærliggende sø, gå ture i skoven og tage pænt tøj på om aftenen. Forbered gerne en masse lege til sådan en weekend, så alle får mulighed for at omgås hinanden.

En polterabend, der løber over flere dage? Fedt nok! Book en weekendtur eller lån et sommerhus og brug tid sammen.

LÆS MERE

Bryllup, budget, bryllupsbudget

At lægge et bryllupsbudget

Det er muligt at skabe et fantastisk bryllup på et lille budget, men det kræver en del planlægning.

Vores bryllup: Sue-Ann & Benjamin

Det var meget vigtigt for os, at det var en professionel fotograf, der skulle forevige vores dag. Vi er så…

Når mandligt og kvindeligt skal blive ét

De fleste kender nok bogen eller udtrykket ’Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus’. Men er vi virkelig så…

Bryllup - Bård & Isabel - Foto: Kathryn Johnes

Vores bryllup: Isabel & Bård

Brudeparret, som begge er arkitekter, valgte et meget unikt sted til både ceremonien og festen: En gammel slotsborg, der ligger…

Hvem gjør hvad - foto: Unsplash - Joeyy Lee

Hvem gør hvad under brylluppet?

Under et bryllup er der en række nøglepersoner, som skal udpeges. Personer, der får et specielt ansvar og opgaver i…

Foto: Pexels / Camille Robinson

Tryksager til bryllup

Lad dig inspirere af disse smukke tryksager til bryllup!

Amerikanske traditioner - At kaste brudebuket

Dette har vi importeret fra USA

Der er flere amerikanske bryllupstraditioner, der er blevet importeret til Danmark, og som er blevet mere og mere populære i…

First look - brudepiger

First Look – ikke kun for brudgommen

Har du tænkt på, at der er andre first looks, der også kan være værd at forevige?

ægteskabsløfter

Ægteskabsløfter: hvordan skriver man dem?

Der er ikke noget mere personligt, romantisk og intimt end at skrive ægteskabsløfter til hinanden på bryllupsdagen.

Lad planlægningen begynde!

Stor planlægningsguide for kommende brudepar

Bryllupsmagasinet hjælper jer på vej med beslutninger, der skal træffes, nyttige tips, vigtige kontakter og huskelister.

pexels-cottonbro-studio-3826670.

Sådan kommunikerer du bedre med din partner

God kommunikation er alfa og omega, hvis du ønsker et langvarigt, lykkeligt og loyalt forhold. Vi giver dig fem tips…

drømmebryllup midt i ugen

Drømmebryllup midt i ugen

Med tusindvis af bryllupper udskudt til i år, er der mange lørdage fremover der nu vil blive fuldbookede. Vi har…

Tidsplan på bryllupsdagen

Tidsplan på bryllupsdagen

Tænker I, at I bare tager bryllupsdagen som den kommer, uden nogen fastlagte tidspunkter? Så kan I godt tro om!…

bryllupsbue

Bryllupsbue

Vil du have et unikt og personligt bryllup? Bliv mand og kone under en smuk og romantisk bryllupsbue. Se billeder…

bryllupsbudget

Bryllupsbudget – Lav jeres

Det første stadie i en bryllupsplanlægning er at skabe et bryllupsbudget.

børn til bryllup

Børn til bryllup

Vil du have børn til jeres bryllup? Hvis du vil have et børnevenligt bryllup, er der flere ting at tænke…

transport bryllup

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Strygemusik til bryllup - Duo Bergh

Duo Bergh – Skaber magi med strygemusik til bryllupper

At vælge den rette musik til sit bryllup er vigtigt for at skabe den perfekte stemning. En duo, der præcist…

bryllupstema

Vælg bryllupstema ud fra, hvem I er

Hvordan skal vores bryllup se ud? Hvilket tema skal det have? Det er nogle af de sværeste spørgsmål at svare…

blomster på brylluppet

Blomster på brylluppet!

Vi tager flere og flere planter og grønt ind i vores hjem og at det også sker på brylluppet, er…

Royal Copenhagen

Kunsten at skrive en ønskeliste

Her får I tips til, hvordan I kan gøre det lettere for gæsterne at finde den perfekte bryllupsgave.

Bryllupsfesten

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt – sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Vinterbryllup

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Fotograf Michaela Klose

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Emily & Aaron - Foto: Roberto Shumski

Vores bryllup: Emily & Aaron

Aaron fra Irland og Emily fra USA valgte København til deres diskrete bryllup.

Malthe & Anettes bryllup - Foto: Hanna Bursuk

Vores bryllup: Malthe & Anette

“Jeg havde glemt alt hvad vi havde øvet i kirken og lod mig bare rive med. Det gav det hele…

Sara Jakobsen Rützou og Hans-Kristian Bjerregaard - Foto: Olivia Lionel / Fireflow Weddings

Vores bryllup: Sara og Hans-Kristian

“Jeg havde lyst til noget, der kun var for os. Noget hvor vi dyrkede os som par og ikke kun…

Lisa & Jesper - Bryllupsfotograferne Fleresmil.dk

Lisa og Jespers vinterbryllup

Vi ønskede et december bryllup med noter af jul uden at det skulle blive en julefrokost. Og vi har ikke…

Brudepar

Vores bryllup

Er du lige blevet gift? Vi vil meget gerne høre om jeres bryllup og dele jeres tips og råd til…

Bryllupsbudget Foto: Adobestock

Bryllupsbudget

Download en skabelon for bryllupsbudget, der hjælper dig med at holde styr på det!

vinter dates

20 romantiske vinter dates til dig og din partner

Vi har listet 20 romantiske vinter dates, som vil give jer en skøn juleweekend sammen.

nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Vil du modtage de seneste nyheder, tips til dit bryllup og unikke tilbud?

9 romantiske julefilm for to

9 romantiske julefilm for to

Vi tæller ned til juleaften, og mens vi venter, kan du krybe under dynen og se disse 9 romantiske julefilm…

sjove lege til bryllup

Bryllupsbingo

Bryllupsbingo er et sjovt spil for at lette stemningen og lære hinanden bedre at kende. Vi har lavet et bingospil,…

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer bedst til dig?

Ved du ikke, hvilket tema du skal vælge til dit bryllup? Tag denne quiz for at finde det tema, der…

Bryllupsgaver: Hvad skal I ønske jer?

Bryllupsgaver: Hvad skal I ønske jer?

Vi giver dig vores bedste tips til bryllupsgaver, I bliver tilfredse med.

At være toastmaster

At være toastmaster

Her er en guide til dig, der er lige så uvant med som stolt over at være blevet valgt som…

Sjove lege til bryllup

8 sjove lege, mens gæsterne venter

For at gæsterne ikke keder sig eller venter for længe, kan det være hyggeligt at planlægge nogle sjove lege, som…

tips til bryllupsplanlægningen

21 tips til bryllupsplanlægningen

At planlægge et bryllup er vidunderligt og sjovt, men det kan også være krævende og stressende. Her kommer 21 tips,…

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Quiz

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Bryllupsfest

Gift jer først – fest senere!

Gift jer først – fest senere. Hvordan kan det gå til, og hvad er fordelene med sådan et koncept?

Vegansk bryllupsmenu

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Bryllupsgavernes historie

Bryllupsgavernes historie

Intet bryllup uden gaver! Traditionen med gaver går langt tilbage i tiden. Morgengave til bruden – og stadig oftere også…

Landlig bonderomantik

Snør støvlerne, find cowboyhatten frem og gør dig klar til at danse i laden natten lang.

Du og din mor

Var din mor i top 3 over dem du ringede til for at fortælle at du skulle giftes? Så har…

Bryllupsbilleder med iPhone

Fem tips til bryllupsfotografering med iPhone!

Er du inviteret til bryllup? Her er fem gode tips til, hvordan du tager billeder med din iPhone til bryllupper.

Jacob Andersen Fotografi

Vores bryllup: Christina & Mathias

Læs om Christina og Mathias’ magiske DIY-bryllup og rustikke bryllupsfest på Ølstedgaard’s Festlokaler i Løsning.

Jonas-Kjærsgaard

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

“Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

Polterabend

Hvilken type polterabend vælger du?

Vi har listet nogle forslag til aktiviteter til polterabend – Stem på den aktivitet, du allerhelst vil lave til din…

Michelin Restauranter

7 nye MICHELIN-stjerner i Danmark

Er du Foodie eller vil du tage din forlovede med på en romantisk date med ekstra god mad? Så skal…

Bryllupsfotograf-Vores-Store-Dag

Vores bryllup: Caroline & Kasper

“Vi kunne ikke tage øjnene fra hinanden, aldrig har vi set så godt ud og følt os så godt tilpas.”

Hindu-wedding

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Sociale medier og deling af billeder

Sociale medier og deling af billeder

Læs mere om sociale medier og deling af billeder i bryllup. Må man bruge mobiltelefoner til bryllupsfesten?

Blomster

Bryllupstrends i pandemiens fodspor

Vi har lagt øret til vandrørene og set nærmere på 7 bryllupstrends, som er vokset frem i pandemiens spor.

Bryllupsfest

En fest gæsterne husker

Jeres bryllupsdag er jeres dag, hvor I er festens absolutte midtpunkt. Men glem ikke gæsterne, der også skal have en…

David Ahnstedt

Foreviget i anderledes omgivelser!

Her ser vi nærmere på emnet bryllupsfotografier taget i anderledes omgivelser – læs mere!

Takt og tone bryllup

Takt og tone – før, under og efter brylluppet

Vi har fået styr på hvilken takt og tone der gælder før, under og efter bryllupet.

frieri

Vil du gifte dig med mig?

Vi har samlet nogle romantiske ideer til et magisk frieri.

tips til hvordan du bevarer kærligheden

9 tips til, hvordan du passer på kærligheden

Læs vores tips til, hvordan du bevarer kærligheden.

Pexels / Brett Sayles

Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

Skal du giftes, og overvejer du, om du skal hyre en videograf til at lave din bryllupsvideo? Vi giver dig…

frieri

Vil du gifte dig med mig?

Måske har du en nær ven, som du tror måske snart kunne blive friet til. Lad hende/ham blive inspireret af…

tips bryllupsrejse

12 tips til hvordan I planlægger og gennemfører den perfekte bryllupsrejse

Der er meget at tænke på, når du planlægger en bryllupsrejse. Vi giver dig 12 tips til, hvordan du kan…

tips bryllupsrejse

Sådan vælger I destinationen til jeres bryllupsrejse – 11 tips som hjælp!

Skal du giftes? Her får du 11 tips til, hvordan du finder den perfekte destination til din bryllupsrejse.

Hjemme side bryllup

Sådan skaber I den perfekte hjemmeside til jeres bryllup

Jeres bryllupshjemmside er mere end en formalitet; det er en vigtig kilde til information omkring jeres store dag.

Gruppebilleder - Foto: AnnaStormPhoto

Gruppebilleder til brylluppet? Her er den komplette guide!

For mange brudepar er gruppebillederne og hyggebillederne mindst lige så vigtige som portrætterne af brudeparret selv.

planlægge bryllupsfesten

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt – sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

bryllup ønskeliste

Tid til at skrive ønskeliste

Hvordan skriver man egentlig en ønskeliste, og hvad er Emma Gad-reglerne omkring dette?Vi giver dig tips til en ønskeliste til…

Bryllupsrelaterede events

Bryllupsrelaterede events

Udover selve bryllupsdagen, hvor bryllupper, hygge og fest finder sted, er der et væld af bryllupsrelaterede begivenheder.

Bryllupsfest

Bryllupsfesten, livets fest

Hvordan planlægger man livets største fest, bryllupsfesten? Bryllupsmagasinet har, for at lette planlægningen, taget en tjekliste frem, som I kan…

Bryllupskage - Foto: Shutterstock.com

Kagetendenser værd at huske!

Nogle trends indenfor bryllupskager er fortsat populære, men de får selskab af nogle helt nye trends.

Elopements

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Festligheder efter pandemien - Foto: Shutterstock

Forbered dig på at vende tilbage til festlighederne

Nu er bryllupper (heldigvis) tilbage for fuld kraft. Men for nogle kan det være en udfordring at deltage i sociale…

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Selvom vi ønsker, at pandemien aldrig havde fundet sted, har pandemien den alligevel haft en positiv effekt på nogle områder.

Lad planlægningen begynde!

Lad planlægningen begynde!

For at gøre bryllupsplanlægningen så smidig som muligt har vi lavet en lille tidslinje, som kan hjælpe dig på vej.

Forny jeres løfter

Forny jeres løfter

At forny sine ægteskabsløfter for hinanden bliver mere almindeligt, men hvordan fungerer det rent praktisk?

Vinderne af drømmebryllup på Hotel OPUS

Endelig kunne vi overraske vinderne af Bryllupsfesten på Hotel OPUS i Horsens.

Morgengaven

Gaven til morgenen efter

Historien bag morgengaven og gode bud på klassiske, populære og originale morgengaver til både ham og hende.

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering – de 20 mest almindelige fejl

Hvorfor begå samme fejl som andre? Husk i stedet følgende, inden du booker fotograf, eller det er tid til bryllupsfotograferingen.

Bryllup efter pandemien

Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange – ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup.

Ellen Berge

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

bryllupsplanlægning - tjekliste

Tjekliste til din bryllupsplanlægning

Der er meget at holde styr på, når det kommer til bryllupsplanlægning. Udskriv en praktisk tjekliste!

professionel bryllupsfotograf

Ansætte en professionel bryllupsfotograf?

Bryllup er en af livets største begivenheder, alt er tænkt ned til mindste detalje for at sørge for, at dagen…

Portrætfotografering eller heldagsfotografering?

Portrætfotografering eller heldagsfotografering?

Jacob Kjøller Andersen arbejder som professionel bryllupsfotograf. Vi mødte ham kort og stillede spørgsmålet…

Brudepiger

Vælg dine brudepiger med omhu

Her er nogle af de ting, som det kan være godt at huske på, når du skal vælge dine brudepiger.…

Vores bryllup: Louise & David, foto: Adam Overgaard

Vores bryllup: Louise & David

Louise har altid drømt om et rigtigt kirkebryllup! Lang hvid kjole, en stor og flot brudebuket, med en stor og…

bryllupsfest bryllupsfoto

9 tips til en vellykket bryllupsdag

Det, de fleste brude er nervøse for inden brylluppet, er, at noget skal gå galt under selve bryllupsdagen. I denne…

underholdning til bryllupsfesten

7 unikke tips til underholdning til bryllupsfesten

Træt af quizzer og livebands? Her kommer syv unikke tips til, hvordan I underholder gæsterne under bryllupsfesten.

Bryllupsmiddagen 2020: Overdådig, luksuriøs og klassisk

Vi tager temperaturen på årets bryllupsmiddag sammen med Asminderød Kro.

Den komplette guide til dig som toastmaster

Din bedste ven, søster/bror, kollega skal giftes, og du har fået til opgave at være toastmaster m/k. Det er en…

Bryllupsdage

Måske fejrer I dagen med en fest, en middag eller en rejse? Bryllupsdagen er en dag at mindes og en…

10 ting enhver brud bør have

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer…

Skab den rette stemning til bryllupsfesten

For mange nygifte er musikken til bryllupsfesten virkelig vigtig, fordi den sætter den helt rigtige stemning og ofte er afgørende…

Tidsplan for bryllupsdagen

Tidsplan for bryllupsdagen

Når I planlægger jeres bryllup, kan det være en god ide at have en tidsplan for bryllupsdagen at gå ud…

Giv den gas med blomster

Mange ser det som en selvfølge og en smuk tradition, at de skal bære en smuk brudebuket op ad altergangen.…

Placer jeres gæster rigtigt

Det er næsten en videnskab at placere sin familie, venner og hædersgæster rigtigt. Der findes naturligvis regler for gæsternes placering,…

Velkommen til bords

I dag er det mest normalt med små, runde borde ved bryllupsmiddagen. Men det er ikke sikkert, at det normale…

Gode tips til et langt ægteskab

Du har endelig fundet den partner, du altid har drømt om. Snart løber jeres bryllupsdag af stablen, men du bekymrer…

Årets mest romantiske brudgom

Hey, mand! Kridt skoene, hvis du vil være med i kampen om at blive ’Årets mest romantiske brudgom’! Vi viser…

En magisk vielsesceremoni

Drømmer I om en personlig vielse, som gerne må indeholde både nyskabende og traditionelle indslag? Så kast jer ud i…

bryllupsfotograf

Sådan får du gode bryllupsbilleder

Bryllupsbillederne foreviger jeres store dag, så vælg en fotograf med omsorg. Læg fokus på fotografens stil og på den personlige…

brudekjole

Køb din brudekjole i en butik

Det vrimler med hjemmesider, der sælger brudekjoler. De lokker med fine billeder af smukke kjoler, men kjolerne på billederne er…

Gå all in med en borgerlig vielse

En borgerlig vielse er ikke ensbetydende med et simpelt bryllup. Det kan indebære præcis samme storslåede fest som et kirkebryllup.…

Rehearsal dinner vs. brunch

Det er fantastisk at forlænge brylluppet, og det kan gøres på mange måder. Saml dine nære og kære til en…

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i…

Temabryllupper – derfor er de så populære

I dag er det mere reglen end undtagelsen at vælge tema til sit bryllup. Temaet kan for eksempel være en…

Bryllup

Social Media Wedding

Vil du have dit bryllup online, men ved ikke hvordan? Vi har kigget nærmere på, hvordan det fungerer at gøre…

Bryllup

Don’t worry, be happy

Det er klart, at I gerne vil have, at alt skal være perfekt på bryllupsdagen. Men det gør ingen lykkelig…

Vores bryllup: Jesper & Alexandra

Vores bryllup var meget internationalt. Vi var i alt 13 forskellige nationaliteter, og vi havde derfor printet selve den ”officielle”…

Instagram Bryllupsmagasinet

Følg os på Instagram!

Vi holder dig opdateret med inspirerende fotos, det seneste indenfor bryllupsmode, trends, selskabslokaler, dekorationer, vielsesringe og meget mere!

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige…

Ny gaardbutik på Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel slår dørene op til endnu en attraktion på stedet, nemlig en helt ny gaardbutik – Benniksgaardbutik, som er…

Vores bryllup: Yrsa & Fredrik

Efter et smukt frieri i Hyde Park svævede parret Yrsa og Fredrik på lyserøde skyer hele dagen, og deres weekend…

Det perfekte bryllupsbillede

Det betaler sig i længden at vælge en professionel bryllupsfotograf. vi giver jer her nogle tips til, hvad I skal…

Kokkedal Slot- et rigtigt bryllupsslot fyldt med romantik

Med udsigt over den blinkende Limfjord føler man sig som hensat til en anden tid og uforstyrret af dagens stress.

Morgengaven – en smuk tradition

Morgengaven er en gammel tradition, som før i tiden havde stor betydning for bruden. I dag er det en smuk…

Kunsten at skrive en ønskeliste

Det er blevet tid til at sende en invitation ud til gæsterne til brylluppet. Stedet er booket, datoen er sat,…

Bag kulisserne på en fotorejse

Før hvert nummer af Bryllupsmagasinet planlægger redaktionen forskellige fotorejser. Rejser, hvor vores chefredaktør, Anna, sammen med et team tager ud…