9 tips til, hvordan du bevarer kærligheden

tips til hvordan du bevarer kærligheden

Uanset om du har været sammen med din partner i et år eller ti år, skal din kærlighed plejes og bevares. Læs vores tips til, hvordan du bevarer kærligheden.

Tekst: Kristin Hassellind | Foto: Adobestock.com

  1. Skab god kommunikation

God kommunikation er alfa og omega for at bevare kærligheden, og kombineret med ærlighed, tillid og respekt kan man virkelig komme langt, hvis man arbejder som et team. Alle individer kommunikerer på forskellige måder og har forskellige kærlighedssprog. Mænd kan ofte lide kort, konkret, klar og logisk kommunikation, mens kvinder elsker at kommunikere, gerne med hele kroppen, og dele personlige følelser og problemer. Når man accepterer, at mænd og kvinder er to forskellige køn, som tænker og reflekterer forskelligt, bliver det lettere at give og modtage kærlighed.

For at skabe god kommunikation er det afgørende, at I kommunikerer dagligt, tør vise jer sårbare og være som en åben bog for hinanden. At skjule ting eller holde på hemmeligheder, som du ved, at din partner vil blive ked af, hjælper ikke med at opbygge tillid og øget kærlighed mellem jer som par. Et tip er at afsætte mindst én aften om ugen, hvor man lærer hinanden at kende på et dybere plan. Vær nysgerrige på hinanden, og tal om fx dine mål, drømme, hvad der bekymrer dig, hvad der gør dig glad, hvad du elsker at spise til aftensmad – eller hvilke stillinger du bedst kan lide i sengen. Jo bedre, du kender din partner, jo mere solidt bliver forholdet – og I får en tæt, tryg og dyb forbindelse til hinanden.

tips til hvordan du bevarer kærligheden
  1. Vær altid ærlig

“Integritet er at fortælle sandheden til mig selv. Og ærlighed er at fortælle sandheden til andre mennesker,” sagde Spencer Johnson. At være hundrede procent ærlig og have høj integritet handler om meget mere end blot at fortælle andre sandheden. Det handler også om at være ægte, transparent, kende forskel på rigtigt og forkert og følg moralske koder, som du lever efter til daglig – og ikke mindst være trofast og tro mod dig selv.

For at bevare kærligheden er det vigtigt, at I taler åbent med hinanden og fortæller hinanden om de små og store ting, der sker i livet. Er der noget, der forstyrrer og bekymrer dig i din hverdag eller i dit parforhold? Tag det op med din partner på en konstruktiv og rolig måde, når du både er i godt humør og i en afslappet atmosfære. At tale om og løse konflikter, når du måske har haft den værste uge på arbejdet eller er i søvnmangel, er ikke ligefrem det bedste tidspunkt at føre dybe samtaler. Så er det måske bedre at bestille take away og se et afsnit af din yndlingsserie på Netflix, mens I tager tråden op igen en anden dag, hvor I begge føler jer friske.

  1. Tilgivelse giver plads til forbedring

Det er menneskeligt at begå fejl, og intet individ er perfekt. At forvente, at din partner er perfekt og passer ind i et ideal, er opskriften på fiasko. Det kan være skuffende og svært at tilgive sin partner, når han eller hun har begået en fejl eller såret dig, men hvis du vil videre og give slip på bitterheden, skal du give plads til tilgivelse. Når du vælger at tilgive din partner, behøver det ikke at betyde, at du accepterer handlingen, men at du vælger at lægge den bag dig – og at du ikke bruger det, din partner har gjort mod dig til at rive gamle sår op år efter år. Hvor dine grænser for tilgivelse går, er et spørgsmål, som kun du kan svare på. Du kender dig selv bedst og ved, hvad dine værdier er, og hvad du kan og ikke kan acceptere. Det vigtigste er, at du forsøger at lære af dine fejl, reflekterer over dine egne ord og handlinger og har et ønske om at forbedre dig.

tips til hvordan du bevarer kærligheden
  1. Skab personlige ritualer

Hvad definerer jer som et par? Hvis I har nogle faste, personlige ritualer, som kun I deler, så behold dem! Hvis du ikke har været i et forhold så længe, ​​så skab nogle fælles vaner, som kan betyde meget for begge parter. Ritualer kan ende med at blive limen, der bevarer et lykkeligt og kærligt forhold. Det kan for eksempel være, at man altid spiser morgenmad på sengen kl. 11.00 om søndagen, eller at man altid går en tur sammen efter aftensmaden for at snakke om tingene. Personlige ritualer behøver ikke at være komplicerede eller tage lang tid, men det er vigtigt, at de udføres regelmæssigt og har en klar intention og mening.

  1. Vær aktive sammen

“Persons who train together, stay together” blev en trend på Instagram for et par år siden, og det kan der være en sandhed i. Par, der er aktive og bruger meget tid sammen, er mere tilbøjelige til at holde sammen i tykt og tyndt, da dette er med til at opbygge en positiv forbindelse til hinanden. Er du eventyrlysten og elsker at være ude i det fri; i skoven eller på stranden? Hvad med at starte et klatrekursus sammen? Foretrækker du en mindre anstrengende aktivitet, er det måske mere tillokkende at tage en tur på golfbanen og måske besøge forskellige golfbaner i lokalområdet for afveksling?

Et andet aktivt mål, man kan arbejde hen imod både individuelt og sammen, er at løbe et halvmaraton inden for et år. Fysisk træning bidrager ikke kun til et bedre mentalt og fysisk helbred, men det at lave aktiviteter sammen skaber også et positivt fokus, der giver god energi og velvære – som er guld værd, når man bor sammen med et andet menneske. Det kan man også tage med i ligningen.

  1. Date som om I mødtes i går

Når I har været gift eller sammen i et par år, er det nemt, at tingene bliver rutine, og at I begynder at tage hinanden for givet. For at bevare kærligheden er det vigtigt, at I passer på hinanden og forholdet. Arranger en date night en gang om ugen, hvor I har ekstra fokus på at prøve noget nyt sammen. Det kan være alt fra at prøve en ny restaurant sammen til at campere i skoven – eller hvad med at være turist i din egen by og tage på opdagelse sammen? Date, som om I mødtes i går, og hold romantikken og spændingen i live – også selvom I har været sammen i over ti år, og livet føles forudsigeligt. Din fantasi er den eneste grænse for, hvad I kan lave sammen som par.

Hvis du vil være lidt ekstra sød ved din partner, så lad ham eller hende bestemme, hvad I skal lave resten af ​​aftenen. Måske får du prøve noget, du aldrig har prøvet før og bliver positivt overrasket? Hvis man ikke har råd eller mulighed for at holde date nights, kan det også være hyggeligt at lave en hyggelig middag sammen, tænde nogle stearinlys i stuen og se en god film, mens man nyder hinandens selskab i fred og ro. Og det allervigtigste; glem ikke at kysse din partner morgen og aften for at skabe en god start og afslutning på dagen.

tips til hvordan du bevarer kærligheden
  1. Læs noget faglitteratur

“Du kan ikke ændre andre, du kan kun ændre dig selv” er et velkendt ordsprog i psykologien. At forvente, at din partner ændrer sin holdning eller adfærd, fører ofte til skuffelse. Enten skal man acceptere tingene, som de er, og komme videre, eller også skal man arbejde og investere i sig selv. Der er mange gode selvudviklingsbøger til et lykkeligt liv og ægteskab på markedet, der kan anbefales. Selvom man ikke nødvendigvis altid er enig i, hvad der står i disse bøger, er der ofte mange brugbare tips, man kan tage med sig og bruge på den ene eller anden måde.

Vi anbefaler disse bøger:

«The Seven Principles for Making Marriage Work» – John Gottman

«Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus » – John Gray

“Kærlighedens 5 sprog” – Gary Chapman

“Kærlighed og samliv” – Harville Hendrix

“What Makes Love Last” – John Gottman

“Marriage Rules” – Harriet Lerner

“Hold me Tight” – Sue Johnson

“Wired for Love” – Stan Tatkin

«Ikkevoldelig kommunikation» – Marshall B. Rosenberg, PhD

«Reinventing Your Life»– Jeffrey E. Young, PhD & Janet S. Klosko, PhD

tips til hvordan du bevarer kærligheden
  1. Accepter hinandens forskelligheder

Alle par har problemer og udfordringer i deres liv, men hvordan I møder dem sammen, har stor betydning for et lykkeligt forhold. Støder du på problemer med en positiv indstilling, håb og vilje, eller med pessimisme, kritik og egoisme? En uskreven regel for at bevare kærligheden og have et lykkeligt forhold, er, at man accepterer, at man er to forskellige individer, der tænker forskelligt og har forskellige ting i bagagen.

John Gray skriver, at mænd er fra Mars, og kvinder er fra Venus, og der kan være en vis sandhed i dette. Både mænd og kvinder har følelser, men måden, de taler om og håndterer dem på, kan ofte være anderledes. Hvis en mand for eksempel har et problem og er stresset, trækker han sig nemt tilbage for at reflektere i fred og ro, og vil selv finde en løsning på problemet. Fordi mange kvinder er følelsesladede og givende i deres kommunikationsstil, tror de ofte, at manden gerne vil snakke og have hjælp, råd og en løsning på problemet, mens manden i stedet kan føle sig kontrolleret. For at få et bedre samarbejde og en bedre kommunikation er det vigtigt, at I forstår og taler om disse forskelle.

Når det kommer til at løse et problem, bør I først og fremmest definere, hvad det konkrete problem er, inden I begge begynder at reflektere over forskellige løsninger. Det er altid en god idé at skrive forslag ned på pen og papir, og når I begge diskuterer forskellige løsninger sammen, bliver I enige om, hvilket forslag der er bedst egnet til at løse jeres problem og implementere dette sammen. Hvis det viser sig, at løsningen ikke virkede, er der ingen skam i at ændre mening og vælge en anden løsning, som du synes virker bedre. Hvis du går i stå, så søg hjælp i tide, før udfordringen bliver større, eller konflikten eskalerer.

  1. Søg hjælp i tide

Føler du, at I går rundt i en cirkel og ikke kan finde ud af det? Der er ingen skam i at gå til psykolog for at forbedre kommunikationen mellem jer eller for at få råd til, hvordan I kan pleje kærligheden i en travl hverdag.

Min farfar, som var gift med min mormor i 55 år, sagde, at der altid er en løsning på et problem, og at intet problem er så stort, at det ikke kan løses med flere hoveder. En god psykolog kan hjælpe jer med at se tingene på nye måder og få jer til at reflektere over, hvad I begge har brug for. Det er vigtigt, at begge parter er åbne over for og villige til denne løsning.

Afslutningsvis vil jeg gerne citere følgende kærlighedsstyrkende ordsprog: “Den [kærligheden] tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt.” – Paulus’ Første Brev til Korintherne, 13:7

Læs mere

Den ultimative checkliste EFTER brylluppet

Mange brudepar glemmer at der også er vigtige opgaver efter brylluppet. Her har vi lavet en checkliste for at gøre…

Drømmebryllup midt i ugen

Med tusindvis af bryllupper udskudt til i år, er der mange lørdage fremover der nu vil blive fuldbookede. Vi har…

Tidsplan på bryllupsdagen

Tænker I, at I bare tager bryllupsdagen som den kommer, uden nogen fastlagte tidspunkter? Så kan I godt tro om!…

Bryllupsbue

Vil du have et unikt og personligt bryllup? Bliv mand og kone under en smuk og romantisk bryllupsbue. Se billeder…

Bryllupsbudget – Lav jeres

Det første stadie i en bryllupsplanlægning er at skabe et bryllupsbudget.

Børn til bryllup

Vil du have børn til jeres bryllup? Hvis du vil have et børnevenligt bryllup, er der flere ting at tænke…

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Duo Bergh – Skaber magi med strygemusik til bryllupper

At vælge den rette musik til sit bryllup er vigtigt for at skabe den perfekte stemning. En duo, der præcist…

Blomster på brylluppet!

Vi tager flere og flere planter og grønt ind i vores hjem og at det også sker på brylluppet, er…

Kunsten at skrive en ønskeliste

Her får I tips til, hvordan I kan gøre det lettere for gæsterne at finde den perfekte bryllupsgave.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Vores bryllup: Emily & Aaron

Aaron fra Irland og Emily fra USA valgte København til deres diskrete bryllup.

Vores bryllup: Malthe & Anette

"Jeg havde glemt alt hvad vi havde øvet i kirken og lod mig bare rive med. Det gav det hele…

Vores bryllup: Sara og Hans-Kristian

"Jeg havde lyst til noget, der kun var for os. Noget hvor vi dyrkede os som par og ikke kun…

Lisa og Jespers vinterbryllup

Vi ønskede et december bryllup med noter af jul uden at det skulle blive en julefrokost. Og vi har ikke…

Vores bryllup

Er du lige blevet gift? Vi vil meget gerne høre om jeres bryllup og dele jeres tips og råd til…

20 romantiske vinter dates til dig og din partner

Vi har listet 20 romantiske vinter dates, som vil give jer en skøn juleweekend sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Vil du modtage de seneste nyheder, tips til dit bryllup og unikke tilbud?

9 romantiske julefilm for to

Vi tæller ned til juleaften, og mens vi venter, kan du krybe under dynen og se disse 9 romantiske julefilm…

Bryllupsbingo

Bryllupsbingo er et sjovt spil for at lette stemningen og lære hinanden bedre at kende. Vi har lavet et bingospil,…

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer bedst til dig?

Ved du ikke, hvilket tema du skal vælge til dit bryllup? Tag denne quiz for at finde det tema, der…

Bryllupsgaver: Hvad skal I ønske jer?

Vi giver dig vores bedste tips til bryllupsgaver, I bliver tilfredse med.

At være toastmaster

Her er en guide til dig, der er lige så uvant med som stolt over at være blevet valgt som…

10 måder at fri på

Internettet svømmer over med romantiske film og fortællinger om frierier – her har vi udvalgt nogle favoritter.

8 sjove lege, mens gæsterne venter

For at gæsterne ikke keder sig eller venter for længe, kan det være hyggeligt at planlægge nogle sjove lege, som…

21 tips til bryllupsplanlægningen

At planlægge et bryllup er vidunderligt og sjovt, men det kan også være krævende og stressende. Her kommer 21 tips,…

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Gift jer først – fest senere!

Gift jer først – fest senere. Hvordan kan det gå til, og hvad er fordelene med sådan et koncept?

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Bryllupsgavernes historie

Intet bryllup uden gaver! Traditionen med gaver går langt tilbage i tiden. Morgengave til bruden – og stadig oftere også…

Landlig bonderomantik

Snør støvlerne, find cowboyhatten frem og gør dig klar til at danse i laden natten lang.

Du og din mor

Var din mor i top 3 over dem du ringede til for at fortælle at du skulle giftes? Så har…

Fem tips til bryllupsfotografering med iPhone!

Er du inviteret til bryllup? Her er fem gode tips til, hvordan du tager billeder med din iPhone til bryllupper.

Vores bryllup: Christina & Mathias

Læs om Christina og Mathias' magiske DIY-bryllup og rustikke bryllupsfest på Ølstedgaard’s Festlokaler i Løsning.

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

Hvilken type polterabend vælger du?

Vi har listet nogle forslag til aktiviteter til polterabend – Stem på den aktivitet, du allerhelst vil lave til din…

7 nye MICHELIN-stjerner i Danmark

Er du Foodie eller vil du tage din forlovede med på en romantisk date med ekstra god mad? Så skal…

Vores bryllup: Caroline & Kasper

"Vi kunne ikke tage øjnene fra hinanden, aldrig har vi set så godt ud og følt os så godt tilpas."

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Sociale medier og deling af billeder

Læs mere om sociale medier og deling af billeder i bryllup. Må man bruge mobiltelefoner til bryllupsfesten?

Sådan kommunikerer du bedre med din partner

God kommunikation er alfa og omega, hvis du ønsker et langvarigt, lykkeligt og loyalt forhold. Vi giver dig fem tips…

Bryllupstrends i pandemiens fodspor

Vi har lagt øret til vandrørene og set nærmere på 7 bryllupstrends, som er vokset frem i pandemiens spor.

En fest gæsterne husker

Jeres bryllupsdag er jeres dag, hvor I er festens absolutte midtpunkt. Men glem ikke gæsterne, der også skal have en…

Foreviget i anderledes omgivelser!

Her ser vi nærmere på emnet bryllupsfotografier taget i anderledes omgivelser – læs mere!

Takt og tone – før, under og efter brylluppet

Vi har fået styr på hvilken takt og tone der gælder før, under og efter bryllupet.

Vil du gifte dig med mig?

Vi har samlet nogle romantiske ideer til et magisk frieri.

9 tips til, hvordan du passer på kærligheden

Læs vores tips til, hvordan du bevarer kærligheden.

Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

Skal du giftes, og overvejer du, om du skal hyre en videograf til at lave din bryllupsvideo? Vi giver dig…

Vil du gifte dig med mig?

Måske har du en nær ven, som du tror måske snart kunne blive friet til. Lad hende/ham blive inspireret af…

12 tips til hvordan I planlægger og gennemfører den perfekte bryllupsrejse

Der er meget at tænke på, når du planlægger en bryllupsrejse. Vi giver dig 12 tips til, hvordan du kan…

Sådan vælger I destinationen til jeres bryllupsrejse – 11 tips som hjælp!

Skal du giftes? Her får du 11 tips til, hvordan du finder den perfekte destination til din bryllupsrejse.

Sådan skaber I den perfekte hjemmeside til jeres bryllup

Jeres bryllupshjemmside er mere end en formalitet; det er en vigtig kilde til information omkring jeres store dag.

Gruppebilleder til brylluppet? Her er den komplette guide!

For mange brudepar er gruppebillederne og hyggebillederne mindst lige så vigtige som portrætterne af brudeparret selv.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Tid til at skrive ønskeliste

Hvordan skriver man egentlig en ønskeliste, og hvad er Emma Gad-reglerne omkring dette?Vi giver dig tips til en ønskeliste til…

Bryllupsrelaterede events

Udover selve bryllupsdagen, hvor bryllupper, hygge og fest finder sted, er der et væld af bryllupsrelaterede begivenheder.

Bryllupsfesten, livets fest

Hvordan planlægger man livets største fest, bryllupsfesten? Bryllupsmagasinet har, for at lette planlægningen, taget en tjekliste frem, som I kan…

Kagetendenser værd at huske!

Nogle trends indenfor bryllupskager er fortsat populære, men de får selskab af nogle helt nye trends.

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Forbered dig på at vende tilbage til festlighederne

Nu er bryllupper (heldigvis) tilbage for fuld kraft. Men for nogle kan det være en udfordring at deltage i sociale…

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Selvom vi ønsker, at pandemien aldrig havde fundet sted, har pandemien den alligevel haft en positiv effekt på nogle områder.

Lad planlægningen begynde!

For at gøre bryllupsplanlægningen så smidig som muligt har vi lavet en lille tidslinje, som kan hjælpe dig på vej.

Forny jeres løfter

At forny sine ægteskabsløfter for hinanden bliver mere almindeligt, men hvordan fungerer det rent praktisk?

Vinderne af drømmebryllup på Hotel OPUS

Endelig kunne vi overraske vinderne af Bryllupsfesten på Hotel OPUS i Horsens.

Gaven til morgenen efter

Historien bag morgengaven og gode bud på klassiske, populære og originale morgengaver til både ham og hende.

Bryllupsfotografering – de 20 mest almindelige fejl

Hvorfor begå samme fejl som andre? Husk i stedet følgende, inden du booker fotograf, eller det er tid til bryllupsfotograferingen.

Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange - ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup.

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

Tjekliste til din bryllupsplanlægning

Der er meget at holde styr på, når det kommer til bryllupsplanlægning. Udskriv en praktisk tjekliste!

Ansætte en professionel bryllupsfotograf?

Bryllup er en af livets største begivenheder, alt er tænkt ned til mindste detalje for at sørge for, at dagen…

Portrætfotografering eller heldagsfotografering?

Jacob Kjøller Andersen arbejder som professionel bryllupsfotograf. Vi mødte ham kort og stillede spørgsmålet...

Vælg dine brudepiger med omhu

Her er nogle af de ting, som det kan være godt at huske på, når du skal vælge dine brudepiger.…

Vores bryllup: Louise & David

Louise har altid drømt om et rigtigt kirkebryllup! Lang hvid kjole, en stor og flot brudebuket, med en stor og…

9 tips til en vellykket bryllupsdag

Det, de fleste brude er nervøse for inden brylluppet, er, at noget skal gå galt under selve bryllupsdagen. I denne…

7 unikke tips til underholdning til bryllupsfesten

Træt af quizzer og livebands? Her kommer syv unikke tips til, hvordan I underholder gæsterne under bryllupsfesten.

Den komplette guide til dig som toastmaster

Din bedste ven, søster/bror, kollega skal giftes, og du har fået til opgave at være toastmaster m/k. Det er en…

Bryllupsdage

Måske fejrer I dagen med en fest, en middag eller en rejse? Bryllupsdagen er en dag at mindes og en…

Hvem gør hvad under brylluppet?

Under et bryllup er der en række nøglepersoner, som skal udpeges. Personer, der får et specielt ansvar og opgaver i…

10 ting enhver brud bør have

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer…

Skab den rette stemning til bryllupsfesten

For mange nygifte er musikken til bryllupsfesten virkelig vigtig, fordi den sætter den helt rigtige stemning og ofte er afgørende…

Tidsplan for bryllupsdagen

Når I planlægger jeres bryllup, kan det være en god ide at have en tidsplan for bryllupsdagen at gå ud…

Giv den gas med blomster

Mange ser det som en selvfølge og en smuk tradition, at de skal bære en smuk brudebuket op ad altergangen.…

Placer jeres gæster rigtigt

Det er næsten en videnskab at placere sin familie, venner og hædersgæster rigtigt. Der findes naturligvis regler for gæsternes placering,…

Velkommen til bords

I dag er det mest normalt med små, runde borde ved bryllupsmiddagen. Men det er ikke sikkert, at det normale…

Gode tips til et langt ægteskab

Du har endelig fundet den partner, du altid har drømt om. Snart løber jeres bryllupsdag af stablen, men du bekymrer…

Årets mest romantiske brudgom

Hey, mand! Kridt skoene, hvis du vil være med i kampen om at blive ’Årets mest romantiske brudgom’! Vi viser…

En magisk vielsesceremoni

Drømmer I om en personlig vielse, som gerne må indeholde både nyskabende og traditionelle indslag? Så kast jer ud i…

Sådan får du gode bryllupsbilleder

Bryllupsbillederne foreviger jeres store dag, så vælg en fotograf med omsorg. Læg fokus på fotografens stil og på den personlige…

Køb din brudekjole i en butik

Det vrimler med hjemmesider, der sælger brudekjoler. De lokker med fine billeder af smukke kjoler, men kjolerne på billederne er…

Gå all in med en borgerlig vielse

En borgerlig vielse er ikke ensbetydende med et simpelt bryllup. Det kan indebære præcis samme storslåede fest som et kirkebryllup.…

Rehearsal dinner vs. brunch

Det er fantastisk at forlænge brylluppet, og det kan gøres på mange måder. Saml dine nære og kære til en…

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i…

Temabryllupper – derfor er de så populære

I dag er det mere reglen end undtagelsen at vælge tema til sit bryllup. Temaet kan for eksempel være en…

Social Media Wedding

Vil du have dit bryllup online, men ved ikke hvordan? Vi har kigget nærmere på, hvordan det fungerer at gøre…

Don’t worry, be happy

Det er klart, at I gerne vil have, at alt skal være perfekt på bryllupsdagen. Men det gør ingen lykkelig…

Vores bryllup: Jesper & Alexandra

Vores bryllup var meget internationalt. Vi var i alt 13 forskellige nationaliteter, og vi havde derfor printet selve den ”officielle”…

Følg os på Instagram!

Vi holder dig opdateret med inspirerende fotos, det seneste indenfor bryllupsmode, trends, selskabslokaler, dekorationer, vielsesringe og meget mere!

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige…

Ny gaardbutik på Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel slår dørene op til endnu en attraktion på stedet, nemlig en helt ny gaardbutik – Benniksgaardbutik, som er…

Vores bryllup: Yrsa & Fredrik

Efter et smukt frieri i Hyde Park svævede parret Yrsa og Fredrik på lyserøde skyer hele dagen, og deres weekend…

Det perfekte bryllupsbillede

Det betaler sig i længden at vælge en professionel bryllupsfotograf. vi giver jer her nogle tips til, hvad I skal…

Kokkedal Slot- et rigtigt bryllupsslot fyldt med romantik

Med udsigt over den blinkende Limfjord føler man sig som hensat til en anden tid og uforstyrret af dagens stress.

Morgengaven – en smuk tradition

Morgengaven er en gammel tradition, som før i tiden havde stor betydning for bruden. I dag er det en smuk…

Kunsten at skrive en ønskeliste

Det er blevet tid til at sende en invitation ud til gæsterne til brylluppet. Stedet er booket, datoen er sat,…

Bag kulisserne på en fotorejse

Før hvert nummer af Bryllupsmagasinet planlægger redaktionen forskellige fotorejser. Rejser, hvor vores chefredaktør, Anna, sammen med et team tager ud…

Når mandligt og kvindeligt skal blive ét

De fleste kender nok bogen eller udtrykket ’Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus’. Men er vi virkelig så…

Stor planlægningsguide for kommende brudepar

At planlægge et bryllup kræver, at I begge holder tungen lige i munden og lærer at prioritere de rigtige ting,…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Den ultimative checkliste EFTER brylluppet

Mange brudepar glemmer at der også er vigtige opgaver efter brylluppet. Her har vi lavet en checkliste for at gøre…

Se mere

Drømmebryllup midt i ugen

Med tusindvis af bryllupper udskudt til i år, er der mange lørdage fremover der nu vil blive fuldbookede. Vi har…

Se mere

Tidsplan på bryllupsdagen

Tænker I, at I bare tager bryllupsdagen som den kommer, uden nogen fastlagte tidspunkter? Så kan I godt tro om!…

Se mere

Bryllupsbue

Vil du have et unikt og personligt bryllup? Bliv mand og kone under en smuk og romantisk bryllupsbue. Se billeder…

Se mere

Bryllupsbudget – Lav jeres

Det første stadie i en bryllupsplanlægning er at skabe et bryllupsbudget.

Se mere

Børn til bryllup

Vil du have børn til jeres bryllup? Hvis du vil have et børnevenligt bryllup, er der flere ting at tænke…

Se mere

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Se mere

Duo Bergh – Skaber magi med strygemusik til bryllupper

At vælge den rette musik til sit bryllup er vigtigt for at skabe den perfekte stemning. En duo, der præcist…

Se mere

Vælg bryllupstema ud fra, hvem I er

Se mere

Blomster på brylluppet!

Vi tager flere og flere planter og grønt ind i vores hjem og at det også sker på brylluppet, er…

Se mere