Vores bryllup: Caroline & Kasper

Bryllupsfotograf-Vores-Store-Dag

Vi kunne ikke tage øjnene fra hinanden, aldrig har vi set så godt ud og følt os så godt tilpas. Vi fik sagt vores ’ja’ til hinanden og Signe sang og spillede ’You are the reason’ som endnu engang fik os alle til at fælle en tåre.

Tekst: Brudeparret Foto: Vores Store Dag | www.voresstoredag.dk

Frieriet

Kasper og jeg ventede i september ’19 vores første barn. Hun blev født på terminsdatoen d. 22. september og få timer efter hun kom til verden, gik Kasper på knæ og friede til mig mens jeg lå med vores lille vidunder i armene. Det var utrolig rørende og kom som en kæmpe overraskelse – en meget god en! Vi begyndte så småt bryllupsplanlægningen og fik sat en dato lidt ud i fremtiden, nemlig d. 20. august 2022.

Ceremonien

Ceremonien var virkelig smuk – vi havde booket Signe Stæhr til at spille og synge i kirken og det var uden tvivl alle pengene værd. Fra første tone var vi og gæsterne ramt af gåsehud og tårer i øjnene. Mine 4 veninder gik op ad kirkegulvet først, hånd i hånd med vores døtre Freja 1 år og Olivia 3 år, som var iført de fineste små hvide kjoler fyldt med sommerfugle og en lille blomsterkrans. Mens den smukkeste stemme sang ’A thousand years’ kom jeg gående arm i arm med min far op mod alteret og Kasper. At se alle vores gæster og Kasper stå med skinnende øjne og store smil var en fuldstændig overvældende oplevelse.

Vi kunne ikke tage øjnene fra hinanden, aldrig har vi set så godt ud og følt os så godt tilpas. Vi fik sagt vores ’ja’ til hinanden og Signe sang og spillede ’You are the reason’ som endnu engang fik os alle til at fælle en tåre. Som afslutning gik vi ud af kirken med vores piger til sangen ’Happy’. Sønder Stenderup kirke er nyrenoveret og yderst smuk og at vi valgte at kombinere, det med den dygtigste sanger gjorde ceremonien helt igennem magisk.

Ris kast er selvfølgelig et must og der var masser af det. Vores gæster var samlet uden for kirken med ventende blikke og helt klar til at tage imod os med en masse ris, sæbebobler og kærlige smil. En hvid Cadillac stod flot pyntet og klar til at køre os ud til Skibelund Strand, hvor vi skulle have en lille fotosession med vores fotograf.

Fotografen

Vi havde booket Vores Store Dag til at stå for at forevige dagen fra vores ankomst til kirken og indtil vi satte os til bords kl. 17.30. Han har simpelthen fanget alle de fantastiske øjeblikke ved vielsen, taget smukke bryllupsportrætter af os og pigerne, stemningsbilleder i løbet af dagen, par billeder af gæsterne, fælles billede, lokationen samt detalje billeder af brudekjolen, vielsesringene, brudebuketten og meget mere. Det er en investering som vi aldrig ville være foruden. Udover fotografen havde vi en veninde til at filme i løbet af dagen samt alle taler og indslag. Én ting er at dagen går ufattelig hurtigt, men at vi efterfølgende har så meget glæde ved at sidde sammen og med vores gæster og se alle billederne igennem og genopleve dagen er virkelig fantastisk.

Festen

Vi startede med reception ude i gårdhaven, hvor Gustav Lind – Trapholt havde sørget for at stille op med canapeer, chokoladeovertrukne jordbær, Norhlund drinks, bobler og den smukkeste bryllupskage fra Kokke Kompagniet. Stemningsmusik spillede fra sound boksen mens vi og gæsterne spillede havespil, fik taget billeder og havde tid til at snakke og nyde timerne i godt selskab. Kl. 17.30 rykkede vi festen ind i den mest charmerende og autentiske lade, som var pyntet op med runde borde, blomster, balloner, lyskæder, bar og selfie station. Alt var præcis som vi havde drømt om. Gæsterne havde fået tildelt et bord, men ingen specifik plads, hvilket gav en dejlig afslappet stemning. Vores toastmaster havde fuldstændig styr på aftenens program og i samarbejde med kokkene og DJ Søberg var der god stemning og en festlig stemning hele aftenen. Maden var fantastisk – 3 retter og natmad afstemt med en lækker vinmenu. Indimellem retterne var der forskellige indslag fra familie, venner og selvfølgelig Kasper og jeg. Så der blev både grædt og grint. Derudover var der indlagt tisse/rygepauser, hvilket gjorde at vi havde tid til at komme rundt og snakke med alle gæsterne samtidig med at der ikke var nogen som gik fra bordet på upassende tidspunkter.

Efter middagen spillede DJ Søberg op til dans og jeg skal love for at dansegulvet var fyldt hele natten! Han spillede alt lige fra Birthe Kjær til SUSPEKT og vi elskede det. Natten var ung og brudebuketten skulle naturligvis kastes ud til et hav af ’single ladies’ eller i hvert fald ugifte kvinder. En tradition som faldt i rigtig god jord, gav et ekstra smil på læben og et godt grin, da de alle hoppede op for at gribe buketten.

Efterfølgende nåede vi til brudevalsen – men da hverken Kasper eller jeg er de store dansere (ved mindre det er giv den gas på dansegulvet dans) slog vi armene om hinanden og dansede vores egen kærlighedsdans i cirklen af vores nærmeste. Kasper blev løftet op af alle kammeraterne og fik klippet lidt i både hans strømper og underbukser, som udgjorde et godt grin for alle.

Festen forsatte, der blev danset, sunget, drukket drinks, snakket og taget en vanvittig masse sjove og underholdende billeder på My Selfie stationen. Kl. 02.00 var der natmad – en grill burger som virkelig faldt i alles smag inden musikken slukkede kl. 02.30.

Det var en fuldstændig magisk, smuk, fantastisk og ikke mindst uforglemmelig dag, aften og nat som vi sent vil glemme.

Bryllupsrejsen

Bryllupsrejsen var en overraskelse for Kasper, jeg valgte nemlig at give ham det i morgengave. En flybillet og hotel 4 dage på Mallorca UDEN børn. Med 2 små piger derhjemme, var det fuldstændig fantastisk og ikke mindst romantisk at have 4 dage alene sammen i skønne omgivelser I Port Calanova på Mallorca.

Fotografen

Vi havde booket Vores Store Dag til at stå for at forevige dagen fra vores ankomst til kirken og indtil vi satte os til bords kl. 17.30. Han har simpelthen fanget alle de fantastiske øjeblikke ved vielsen, taget smukke bryllupsportrætter af os og pigerne, stemningsbilleder i løbet af dagen, par billeder af gæsterne, fælles billede, lokationen samt detalje billeder af brudekjolen, vielsesringene, brudebuketten og meget mere. Det er en investering som vi aldrig ville være foruden. Udover fotografen havde vi en veninde til at filme i løbet af dagen samt alle taler og indslag. Én ting er at dagen går ufattelig hurtigt, men at vi efterfølgende har så meget glæde ved at sidde sammen og med vores gæster og se alle billederne igennem og genopleve dagen er virkelig fantastisk.

Bryllupsfotograf-Vores-Store-Dag

Fakta:

Hvem friede? Kasper

Vielsessted? Sdr. Stenderup Kirke

Feststed? Laden på Troldkjær – Sdr. Stenderup

Brudens kjole er fra? Panayotis Vejle

Ringe? Kaspers ring er en helt simpel guldring, Carolines er en simpel 2,6 mm guldring med en svagt buet profil uden sten.

Maden? Gustav Lind – Trapholt sørgede for canapeer og chokoladeovertrukne jordbær til receptionen, forret: Pocheret helleflynder med ærter, grøn asparges – østers vinaigrette, hovedret: Family style – Krondyr og Lam m. kraftig sky, grillet grønt og kart. trøffel salat, dessert: Hindbær Mielle Feu – hvid chokolade og vaniljeis og grill burger til natmad samt alle drikkevarer.

Fotograf? Vores Store dag 

Læs mere

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Gift jer først – fest senere!

Gift jer først – fest senere. Hvordan kan det gå til, og hvad er fordelene med sådan et koncept?

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Bryllupsgavernes historie

Intet bryllup uden gaver! Traditionen med gaver går langt tilbage i tiden. Morgengave til bruden – og stadig oftere også…

Landlig bonderomantik

Snør støvlerne, find cowboyhatten frem og gør dig klar til at danse i laden natten lang.

Du og din mor

Var din mor i top 3 over dem du ringede til for at fortælle at du skulle giftes? Så har…

Fem tips til bryllupsfotografering med iPhone!

Er du inviteret til bryllup? Her er fem gode tips til, hvordan du tager billeder med din iPhone til bryllupper.

Vores bryllup: Christina & Mathias

Læs om Christina og Mathias' magiske DIY-bryllup og rustikke bryllupsfest på Ølstedgaard’s Festlokaler i Løsning.

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

Hvilken type polterabend vælger du?

Vi har listet nogle forslag til aktiviteter til polterabend – Stem på den aktivitet, du allerhelst vil lave til din…

7 nye MICHELIN-stjerner i Danmark

Er du Foodie eller vil du tage din forlovede med på en romantisk date med ekstra god mad? Så skal…

Vores bryllup: Caroline & Kasper

"Vi kunne ikke tage øjnene fra hinanden, aldrig har vi set så godt ud og følt os så godt tilpas."

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn blev gift i Toscana, og her præsenterer vi billederne fra det smukke bryllup!

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Sociale medier og deling af billeder

Læs mere om sociale medier og deling af billeder i bryllup. Må man bruge mobiltelefoner til bryllupsfesten?

Sådan kommunikerer du bedre med din partner

God kommunikation er alfa og omega, hvis du ønsker et langvarigt, lykkeligt og loyalt forhold. Vi giver dig fem tips…

Bryllupstrends i pandemiens fodspor

Vi har lagt øret til vandrørene og set nærmere på 7 bryllupstrends, som er vokset frem i pandemiens spor.

En fest gæsterne husker

Jeres bryllupsdag er jeres dag, hvor I er festens absolutte midtpunkt. Men glem ikke gæsterne, der også skal have en…

Foreviget i anderledes omgivelser!

Her ser vi nærmere på emnet bryllupsfotografier taget i anderledes omgivelser – læs mere!

Takt og tone – før, under og efter brylluppet

Vi har fået styr på hvilken takt og tone der gælder før, under og efter bryllupet.

Vil du gifte dig med mig?

Vi har samlet nogle romantiske ideer til et magisk frieri.

Kunsten at skrive en ønskeliste

Her får I tips til, hvordan I kan gøre det lettere for gæsterne at finde den perfekte bryllupsgave.

9 tips til, hvordan du passer på kærligheden

Læs vores tips til, hvordan du bevarer kærligheden.

Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

Skal du giftes, og overvejer du, om du skal hyre en videograf til at lave din bryllupsvideo? Vi giver dig…

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Vil du gifte dig med mig?

Måske har du en nær ven, som du tror måske snart kunne blive friet til. Lad hende/ham blive inspireret af…

Bryllupsbue

Vil du have et unikt og personligt bryllup? Bliv mand og kone under en smuk og romantisk bryllupsbue. Se billeder…

Vores bryllup

Er du lige blevet gift? Vi vil meget gerne høre om jeres bryllup og dele jeres tips og råd til…

Tidsplan på bryllupsdagen

Tænker I, at I bare tager bryllupsdagen som den kommer, uden nogen fastlagte tidspunkter? Så kan I godt tro om!…

Børn til bryllup

Vil du have børn til jeres bryllup? Hvis du vil have et børnevenligt bryllup, er der flere ting at tænke…

12 tips til hvordan I planlægger og gennemfører den perfekte bryllupsrejse

Der er meget at tænke på, når du planlægger en bryllupsrejse. Vi giver dig 12 tips til, hvordan du kan…

Sådan vælger I destinationen til jeres bryllupsrejse – 11 tips som hjælp!

Skal du giftes? Her får du 11 tips til, hvordan du finder den perfekte destination til din bryllupsrejse.

Sådan skaber I den perfekte hjemmeside til jeres bryllup

Jeres bryllupshjemmside er mere end en formalitet; det er en vigtig kilde til information omkring jeres store dag.

Gruppebilleder til brylluppet? Her er den komplette guide!

For mange brudepar er gruppebillederne og hyggebillederne mindst lige så vigtige som portrætterne af brudeparret selv.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Tid til at skrive ønskeliste

Hvordan skriver man egentlig en ønskeliste, og hvad er Emma Gad-reglerne omkring dette?Vi giver dig tips til en ønskeliste til…

Bryllupsrelaterede events

Udover selve bryllupsdagen, hvor bryllupper, hygge og fest finder sted, er der et væld af bryllupsrelaterede begivenheder.

Bryllupsfesten, livets fest

Hvordan planlægger man livets største fest, bryllupsfesten? Bryllupsmagasinet har, for at lette planlægningen, taget en tjekliste frem, som I kan…

Kagetendenser værd at huske!

Nogle trends indenfor bryllupskager er fortsat populære, men de får selskab af nogle helt nye trends.

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Forbered dig på at vende tilbage til festlighederne

Nu er bryllupper (heldigvis) tilbage for fuld kraft. Men for nogle kan det være en udfordring at deltage i sociale…

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Selvom vi ønsker, at pandemien aldrig havde fundet sted, har pandemien den alligevel haft en positiv effekt på nogle områder.

Bryllupsbudget – Lav jeres

Det første stadie i en bryllupsplanlægning er at skabe et bryllupsbudget.

Lad planlægningen begynde!

For at gøre bryllupsplanlægningen så smidig som muligt har vi lavet en lille tidslinje, som kan hjælpe dig på vej.

Tjekliste til din bryllupsplanlægning

Der er meget at holde styr på, når det kommer til bryllupsplanlægning. Udskriv en praktisk tjekliste!

Forny jeres løfter

At forny sine ægteskabsløfter for hinanden bliver mere almindeligt, men hvordan fungerer det rent praktisk?

Vinderne af drømmebryllup på Hotel OPUS

Endelig kunne vi overraske vinderne af Bryllupsfesten på Hotel OPUS i Horsens.

Gaven til morgenen efter

Historien bag morgengaven og gode bud på klassiske, populære og originale morgengaver til både ham og hende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Vil du modtage de seneste nyheder, tips til dit bryllup og unikke tilbud?

Den ultimative checkliste EFTER brylluppet

Mange brudepar glemmer at der også er vigtige opgaver efter brylluppet. Her har vi lavet en checkliste for at gøre…

Bryllupsfotografering – de 20 mest almindelige fejl

Hvorfor begå samme fejl som andre? Husk i stedet følgende, inden du booker fotograf, eller det er tid til bryllupsfotograferingen.

Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange - ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup.

Drømmebryllup midt i ugen

Med tusindvis af bryllupper udskudt til i år, er der mange lørdage fremover der nu vil blive fuldbookede. Vi har…

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

Ansætte en professionel bryllupsfotograf?

Bryllup er en af livets største begivenheder, alt er tænkt ned til mindste detalje for at sørge for, at dagen…

Portrætfotografering eller heldagsfotografering?

Jacob Kjøller Andersen arbejder som professionel bryllupsfotograf. Vi mødte ham kort og stillede spørgsmålet...

Vælg dine brudepiger med omhu

Her er nogle af de ting, som det kan være godt at huske på, når du skal vælge dine brudepiger.…

Vores bryllup: Louise & David

Louise har altid drømt om et rigtigt kirkebryllup! Lang hvid kjole, en stor og flot brudebuket, med en stor og…

9 tips til en vellykket bryllupsdag

Det, de fleste brude er nervøse for inden brylluppet, er, at noget skal gå galt under selve bryllupsdagen. I denne…

7 unikke tips til underholdning til bryllupsfesten

Træt af quizzer og livebands? Her kommer syv unikke tips til, hvordan I underholder gæsterne under bryllupsfesten.

Blomster på brylluppet!

Vi tager flere og flere planter og grønt ind i vores hjem og at det også sker på brylluppet, er…

Den komplette guide til dig som toastmaster

Din bedste ven, søster/bror, kollega skal giftes, og du har fået til opgave at være toastmaster m/k. Det er en…

Bryllup på Mauritius

Det var en helt almindelig aften, da Steffen friede til Stina. Brylluppet blev dog alt andet end almindeligt. Få måneder…

Bryllupsdage

Måske fejrer I dagen med en fest, en middag eller en rejse? Bryllupsdagen er en dag at mindes og en…

Hvem gør hvad under brylluppet?

Under et bryllup er der en række nøglepersoner, som skal udpeges. Personer, der får et specielt ansvar og opgaver i…

10 ting enhver brud bør have

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer…

Trends – tryksager og dekorationer

For gæsterne begynder brylluppet allerede med invitationerne, og det er indbydelserne, der sætter tonen for resten af brylluppet og skaber…

Skab den rette stemning til bryllupsfesten

For mange nygifte er musikken til bryllupsfesten virkelig vigtig, fordi den sætter den helt rigtige stemning og ofte er afgørende…

Tidsplan for bryllupsdagen

Når I planlægger jeres bryllup, kan det være en god ide at have en tidsplan for bryllupsdagen at gå ud…

Giv den gas med blomster

Mange ser det som en selvfølge og en smuk tradition, at de skal bære en smuk brudebuket op ad altergangen.…

Dragør Badehotel

Dragør Badehotel tilbyder over 100 års erfaring, med at planlægge jeres personlige og romantiske bryllup. Vi er ikke eksperter i…

Placer jeres gæster rigtigt

Det er næsten en videnskab at placere sin familie, venner og hædersgæster rigtigt. Der findes naturligvis regler for gæsternes placering,…

Velkommen til bords

I dag er det mest normalt med små, runde borde ved bryllupsmiddagen. Men det er ikke sikkert, at det normale…

Gode tips til et langt ægteskab

Du har endelig fundet den partner, du altid har drømt om. Snart løber jeres bryllupsdag af stablen, men du bekymrer…

Årets mest romantiske brudgom

Hey, mand! Kridt skoene, hvis du vil være med i kampen om at blive ’Årets mest romantiske brudgom’! Vi viser…

En magisk vielsesceremoni

Drømmer I om en personlig vielse, som gerne må indeholde både nyskabende og traditionelle indslag? Så kast jer ud i…

Sådan får du gode bryllupsbilleder

Bryllupsbillederne foreviger jeres store dag, så vælg en fotograf med omsorg. Læg fokus på fotografens stil og på den personlige…

Køb din brudekjole i en butik

Det vrimler med hjemmesider, der sælger brudekjoler. De lokker med fine billeder af smukke kjoler, men kjolerne på billederne er…

Gå all in med en borgerlig vielse

En borgerlig vielse er ikke ensbetydende med et simpelt bryllup. Det kan indebære præcis samme storslåede fest som et kirkebryllup.…

10 måder at fri på

Internettet svømmer over med romantiske film og fortællinger om frierier – her har vi udvalgt nogle favoritter. Læs videre for…

Rehearsal dinner vs. brunch

Det er fantastisk at forlænge brylluppet, og det kan gøres på mange måder. Saml dine nære og kære til en…

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i…

Temabryllupper – derfor er de så populære

I dag er det mere reglen end undtagelsen at vælge tema til sit bryllup. Temaet kan for eksempel være en…

Social Media Wedding

Vil du have dit bryllup online, men ved ikke hvordan? Vi har kigget nærmere på, hvordan det fungerer at gøre…

Don’t worry, be happy

Det er klart, at I gerne vil have, at alt skal være perfekt på bryllupsdagen. Men det gør ingen lykkelig…

Vores bryllup: Jesper & Alexandra

Vores bryllup var meget internationalt. Vi var i alt 13 forskellige nationaliteter, og vi havde derfor printet selve den ”officielle”…

Følg os på Instagram!

Vi holder dig opdateret med inspirerende fotos, det seneste indenfor bryllupsmode, trends, selskabslokaler, dekorationer, vielsesringe og meget mere!

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige…

Bryllupsrejse i Tjekkiet

Et minde for livet og en fest, man sent kommer til at glemme! Tjekkiet byder på uovertruffen stemning og fantastiske…

Ny gaardbutik på Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel slår dørene op til endnu en attraktion på stedet, nemlig en helt ny gaardbutik – Benniksgaardbutik, som er…

Vores bryllup: Yrsa & Fredrik

Efter et smukt frieri i Hyde Park svævede parret Yrsa og Fredrik på lyserøde skyer hele dagen, og deres weekend…

Det perfekte bryllupsbillede

Det betaler sig i længden at vælge en professionel bryllupsfotograf. vi giver jer her nogle tips til, hvad I skal…

Kokkedal Slot- et rigtigt bryllupsslot fyldt med romantik

Med udsigt over den blinkende Limfjord føler man sig som hensat til en anden tid og uforstyrret af dagens stress.

Morgengaven – en smuk tradition

Morgengaven er en gammel tradition, som før i tiden havde stor betydning for bruden. I dag er det en smuk…

Kunsten at skrive en ønskeliste

Det er blevet tid til at sende en invitation ud til gæsterne til brylluppet. Stedet er booket, datoen er sat,…

Når mandligt og kvindeligt skal blive ét

De fleste kender nok bogen eller udtrykket ’Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus’. Men er vi virkelig så…

Stor planlægningsguide for kommende brudepar

At planlægge et bryllup kræver, at I begge holder tungen lige i munden og lærer at prioritere de rigtige ting,…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Se mere

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Se mere

Gift jer først – fest senere!

Gift jer først – fest senere. Hvordan kan det gå til, og hvad er fordelene med sådan et koncept?

Se mere

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Se mere

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Se mere

Du og din mor

Var din mor i top 3 over dem du ringede til for at fortælle at du skulle giftes? Så har…

Se mere

Vores bryllup: Christina & Mathias

Læs om Christina og Mathias' magiske DIY-bryllup og rustikke bryllupsfest på Ølstedgaard’s Festlokaler i Løsning.

Se mere

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

Se mere

Hvilken type polterabend vælger du?

Vi har listet nogle forslag til aktiviteter til polterabend – Stem på den aktivitet, du allerhelst vil lave til din…

Se mere

7 nye MICHELIN-stjerner i Danmark

Er du Foodie eller vil du tage din forlovede med på en romantisk date med ekstra god mad? Så skal…

Se mere