Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Vinterbryllup

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide!

Tekst: Kristin Hassellind | Foto: Adobestock.com

Nordisk natur & mytologi

Intet slår den nordiske natur om vinteren. Stilhed, uberørte bjerge, tåge, der ligger over krystalklare fjorde og søer, mystisk vinterlys og snedækkede landskaber, der omfavner de majestætiske bjergtoppe. Kan du allerede mærke magien? Hvis du er heldig, kan du også nogle gange opleve nordlyset som prikken over i’et ved hele brylluppet! Et bjergbryllup med frost, kridhvid sne og minusgrader, som skaber “røg” fra munden, når man ånder, er absolut specielt og mindeværdigt.

Skab et magisk eventyr i Lapland

Det siges, at Europas sidste vildmark er i Lapland, og det er let, at forstå hvorfor! Lapland har store skovområder, fri natur, dyreliv, naturreservater, mægtige floder og er det perfekte sted for eventyr. I Jukkasjärvi i Kiruna finder du for eksempel verdens første ishotel, et unikt syn og en fantastisk oplevelse.

Juletema i Finland

Den nordligste del af Finland er kendt for at være julemandens hjem, og her er der mulighed for at blive gift i SantaPark, hvor der er jul året rundt, enten i julemandens hemmelige skov eller i Isgalleriet, 50 meter under polarcirklen omgivet af isskulpturer og smuk belysning.

Slottsbryllup i Danmark

Danmark er berømt for sine mange historiske og smukke slotte, så drømmer du om et rigtigt prinsessebryllup med ild i pejsen og lysekroner, så har Danmark mange slotte og palæer at vælge imellem. Danmark er kendt for sine milde vintre, selvom temperaturen også her kan falde til under nul. Om vinteren kan det være meget blæsende, da vi ikke har store bjerglandskaber. Dette kan ofte bringe smukke og kraftige bølger ved havet, hvis du vil giftes på stranden.

Ladebryllup

Et bondebryllup i en lade kan være rigtig hyggeligt om vinteren! Mørke træpaneler, stearinlys, rustikke detaljer, rensdyrskind, lyskæder i loftet og hyggelige og varme detaljer kan give dig en dejlig romantisk følelse på din bryllupsdag. Mange gårde tilbyder udlejning af laden som bryllupssted, hvis du ikke har adgang til din egen.
 

Invitationer

Inden du sender formelle invitationer ud, kan det være en god idé at sende “gem datoen”-invitationer ud skriftligt eller digitalt seks måneder før brylluppet skal afholdes, hvis det er sådan, at gæsterne ikke bor i nærheden af, hvor i skal holde bryllupsfesten. Bryllupsinvitationerne sendes formelt ud tre måneder før brylluppet og skal indeholde alle de oplysninger, gæsterne har brug for at vide inden den store dag. Skal du have en vinteraktivitet? Så kan det være godt at nævne dette i invitationen, så gæsterne kan pakke ekstra varmt tøj. Når det kommer til udformningen af bryllupsinvitationerne, er det klogt at understrege, at det er et vinterbryllup, og vælg gerne kolde farver med elementer fra naturen.
 

Vielse

Mange festlokaler og hoteller har en kirke i nærheden, som man kan blive gift i. Så kan du ankomme til bryllupsfesten i hestekane. Der er ikke noget mere eventyrligt end at køre gennem det smukke vinterlandskab i hestekane. Hvis der ikke er sne hvor du skal giftes, kan du stadig ankomme med hest og vogn til et rigtigt prinsessebryllup. I Norge, Sverige og Finland er der også iskatedraler, hvor man kan blive gift. En katedral med is og sne får dig virkelig til at føle dig som en rigtig isprinsesse! Det er fuldt muligt at blive gift udendørs i bjergene, i skoven eller på stranden. For eksempel kan gæsterne blive kørt dertil med en snescooter, oprette et “alter” ud af en stor bunke sne, som du dekorerer med blomster og fyrfadslys, og få en vielsesforretter eller præst til at vie jer der. Uanset hvilken type bryllup i vælger, vil det være et minde for livet.
 

Dekorationer

Når det kommer til pynt til vinterbrylluppet, er det kun fantasien, der sætter grænser! Mange vælger at dekorere bordene med kogler, tørret mos og kviste. Koglerne kan også sagtens sprøjtes i guld, hvis du vil have lidt ekstra magi på bordene. Snedækkede peberbær eller grene er også dekorationer, der passer til vinteren. For at skabe en hyggelig og romantisk atmosfære er små lanterner ofte et populært valg. Det er også muligt at hænge lanterner i træerne udendørs. Glem ikke fakler og haveblus ved hoveddøren

Vinteraktivitet

Der er masser af vinteraktiviteter, i kan have med i planlægningen af bryllupsfesten. Hvis i skal holde bryllup over flere dage, er en vinteraktivitet en sjov aktivitet at lave sammen, så gæsterne lærer hinanden bedre at kende. Hvad med at samle alle gæsterne i en varm lavvo, hvor i spiller musik fra vikingetiden? Sådan en musikoplevelse er både spændende og ny for de fleste. Elsker du dyr og kan forestille dig at nyde det vilde naturlandskab? Hvad med at prøve hundeslædekørsel? Vi garanterer, at gæsterne vil elske det. Især hvis de får chancen for at kæle med hundene bagefter. I kan også arrangere en fælles skitur for gæsterne. Langrend er ikke kun meget god træning; der er intet, der slår den nordiske natur med ski på fødderne.
 

Fotografi

Skal brylluppet vare en hel weekend? Så kan man bede fotografen om at tage billeder på forskellige tidspunkter af døgnet og på forskellige steder, som man virkelig kan lide. Om vinteren mørkner det meget hurtigt, så hvis du vil have lyse og sprøde billeder, er det bedst at tage dem om morgenen. Vinterlyset fra den hvide sne kan give fantastisk smukke billeder. Når det kommer til vinterbryllupper, er det vigtigt at finde en fotograf i god tid inden brylluppet. Vælg en, der har erfaring med at tage vinterbilleder ude i naturen, da det kan være svært at få gode billeder i sne.
 

Brudekjole

Når du vælger en brudekjole til dit vinterbryllup, er det en god idé at huske på, at der sandsynligvis vil være flere minusgrader udenfor. En kjole med tynde skulderstropper eller bare arme og åben ryg er måske ikke en god idé! De fleste mennesker, der bliver gift om vinteren, vælger en kjole med lange ærmer. Hvis det er meget koldt, er det muligt at bære uldundertøj under kjolen eller en tynd uld top. En stilfuld kappe over skuldrene er også et must. Flere brudesaloner og designere tilbyder, at få syet sin egen specialdesignede brudekjole. Så kan man tilføje ekstra stof eller sammen skabe noget, der er både varmende og stilfuldt.
 

Brudebuket

Er du ikke sikker på, hvordan brudebuketten skal se ud, nu hvor mange blomster ikke er i sæson? Om vinteren vælger mange hvide brudebuketter med antydninger af grønt, blåt og brunt. Brug vinterpaletten! Nogle vælger mørkere farver til brudebuketten, end de ville have haft, hvis brylluppet havde været om sommeren. At dekorere brudebuketten med kogler er også et populært valg. Hvis det er meget koldt, kan det være en idé at bestille tørrede blomster hos en forhandler. En sådan buket kan nemt pakkes i din kuffert. Tørrede blomster er nemme at passe, og findes i mange forskellige farver, hvis du ønsker et mere farverigt bryllup.

Mad og drikke

Du kan selvfølgelig vælge den mad og drikke, der passer bedst til din personlighed og smag, men en bryllupsmenu, der byder på årstidens råvarer, skaber en god mulighed for at prøve noget nyt. Som velkomstdrink er gløgg en drink, der smager godt og varmer kolde kroppe. Æblegløgg eller en alkoholfri varm toddy er en anden mulighed for dem, der foretrækker det. Når det kommer til selve bryllupsmenuen, er det mest almindeligt at servere tre-retters, og helst noget tungere end hvad som serveres om sommeren. Ofte har festlokalerne en menu til sæsonen med flere muligheder, som du kan vælge imellem. Grillet fisk og skaldyr til forret, rensdyrkød med grøntsager og kartofler til hovedret og en mørk og tung chokoladedessert er et typisk valg til vinterbryllupsmenuen. Hvis du har et vikingetema til brylluppet, skal du servere mjød engang i løbet af aftenen!

Brudevalsen

Jeres første dans som mand og kone er et særligt øjeblik for jer som par, og når i vælger en sang til jeres vinterbryllup, så vælg en sang, der repræsenterer jer som par, og som i synes er smuk. Hvis du ikke er sikker på, hvilken sang du skal vælge, har vi listet 13 mystiske og magiske sange nedenfor – sange, der virkelig sætter stemningen i rummet.

 

Mozart – March of Priest

Camille Saint-Saëns – The Swan

Eivør Pálsdóttir – Tódlabúndin

Vamp – Tir n’a Noir

Mari Boine – Mu váibmu vádjul dope

Nightwish – The Crow, The Owl and The Dove

FAUN – Galdra

Within tempetation – Jillian

Epica – Twin Flames

Ghost in the Machine – Trivecta

Lindsey Stirling – Lord of the Rings Medley

Amaranthe – Endlessly

May it Be (Enya) – Wedding String Quartet

 

Bryllupsrejse

I dag er det blevet mere og mere almindeligt ikke at tage på bryllupsrejse umiddelbart efter brylluppet, men at tage det senere på året, når det passer bedre ind i kalenderen. Fordelen ved et vinterbryllup – og en mulighed mange vælger, er at rejse til varmere himmelstrøg efter brylluppet. Så får bruden og gommen det bedste fra begge verdener – sne og kulde en weekend, og palmer og tropiske paraplydrinks en anden. Populære vinterdestinationer for bryllupsrejser er Maldiverne, Fiji, Hawaii, Jamaica, Cuba, Bahamas, Mexico og Las Vegas.

Vinterbryllup

Fordele ved vinterbryllupper:

  • Du får et bryllup, der skiller sig ud.
  • Priserne er lavere end i højsæsonen (sommer).
  • Der er større chance for, at den leverandør, du vil bruge, er tilgængelig.
  • Man kan skabe en helt unik atmosfære i et vinterligt miljø.
  • Flere gæster har mulighed for at komme, da vinteren ofte er en mere stille tid med færre arrangementer.
  • Fotolyset er perfekt, og billederne bliver hvide, klare og lyse.
  • Du har normalt ikke brug for en plan B, da de fleste vælger et indendørs bryllup og ikke behøver at bekymre sig om vejret.
  • I får et bryllup, som gæsterne vil huske i lang tid.

Læs mere

Vores bryllup: Christina & Mathias

Læs om Christina og Mathias' magiske DIY-bryllup og rustikke bryllupsfest på Ølstedgaard’s Festlokaler i Løsning.

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn blev gift i Toscana, og her præsenterer vi billederne fra det smukke bryllup!

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Sociale medier og deling af billeder

Læs mere om sociale medier og deling af billeder i bryllup. Må man bruge mobiltelefoner til bryllupsfesten?

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Sådan kommunikerer du bedre med din partner

God kommunikation er alfa og omega, hvis du ønsker et langvarigt, lykkeligt og loyalt forhold. Vi giver dig fem tips…

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Bryllupstrends i pandemiens fodspor

Vi har lagt øret til vandrørene og set nærmere på 7 bryllupstrends, som er vokset frem i pandemiens spor.

Gift jer først – fest senere!

Gift jer først – fest senere. Hvordan kan det gå til, og hvad er fordelene med sådan et koncept?

En fest gæsterne husker

Jeres bryllupsdag er jeres dag, hvor I er festens absolutte midtpunkt. Men glem ikke gæsterne, der også skal have en…

Foreviget i anderledes omgivelser!

Her ser vi nærmere på emnet bryllupsfotografier taget i anderledes omgivelser – læs mere!

Nordsjællands Bryllupsmesse

Velkommen til Nordsjællands Bryllupsmesse - en dag fyldt med bryllupsinspiration, romantik og attraktive messetilbud.

Takt og tone – før, under og efter brylluppet

Vi har fået styr på hvilken takt og tone der gælder før, under og efter bryllupet.

Vil du gifte dig med mig?

Vi har samlet nogle romantiske ideer til et magisk frieri.

20 romantiske vinter dates til dig og din partner

Vi har listet 20 romantiske vinter dates, som vil give jer en skøn juleweekend sammen.

Kunsten at skrive en ønskeliste

Her får I tips til, hvordan I kan gøre det lettere for gæsterne at finde den perfekte bryllupsgave.

9 tips til, hvordan du passer på kærligheden

Læs vores tips til, hvordan du bevarer kærligheden.

Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

Skal du giftes, og overvejer du, om du skal hyre en videograf til at lave din bryllupsvideo? Vi giver dig…

9 romantiske julefilm for to

Vi tæller ned til juleaften, og mens vi venter, kan du krybe under dynen og se disse 9 romantiske julefilm…

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Vil du gifte dig med mig?

Måske har du en nær ven, som du tror måske snart kunne blive friet til. Lad hende/ham blive inspireret af…

Bryllupsbue

Vil du have et unikt og personligt bryllup? Bliv mand og kone under en smuk og romantisk bryllupsbue. Se billeder…

Vores bryllup

Er du lige blevet gift? Vi vil meget gerne høre om jeres bryllup og dele jeres tips og råd til…

Tidsplan på bryllupsdagen

Tænker I, at I bare tager bryllupsdagen som den kommer, uden nogen fastlagte tidspunkter? Så kan I godt tro om!…

21 tips til bryllupsplanlægningen

At planlægge et bryllup er vidunderligt og sjovt, men det kan også være krævende og stressende. Her kommer 21 tips,…

Børn til bryllup

Vil du have børn til jeres bryllup? Hvis du vil have et børnevenligt bryllup, er der flere ting at tænke…

12 tips til hvordan I planlægger og gennemfører den perfekte bryllupsrejse

Der er meget at tænke på, når du planlægger en bryllupsrejse. Vi giver dig 12 tips til, hvordan du kan…

Sådan vælger I destinationen til jeres bryllupsrejse – 11 tips som hjælp!

Skal du giftes? Her får du 11 tips til, hvordan du finder den perfekte destination til din bryllupsrejse.

Sådan skaber I den perfekte hjemmeside til jeres bryllup

Jeres bryllupshjemmside er mere end en formalitet; det er en vigtig kilde til information omkring jeres store dag.

Gruppebilleder til brylluppet? Her er den komplette guide!

For mange brudepar er gruppebillederne og hyggebillederne mindst lige så vigtige som portrætterne af brudeparret selv.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Tid til at skrive ønskeliste

Hvordan skriver man egentlig en ønskeliste, og hvad er Emma Gad-reglerne omkring dette?Vi giver dig tips til en ønskeliste til…

Bryllupsrelaterede events

Udover selve bryllupsdagen, hvor bryllupper, hygge og fest finder sted, er der et væld af bryllupsrelaterede begivenheder.

Bryllupsfesten, livets fest

Hvordan planlægger man livets største fest, bryllupsfesten? Bryllupsmagasinet har, for at lette planlægningen, taget en tjekliste frem, som I kan…

Kagetendenser værd at huske!

Nogle trends indenfor bryllupskager er fortsat populære, men de får selskab af nogle helt nye trends.

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Forbered dig på at vende tilbage til festlighederne

Nu er bryllupper (heldigvis) tilbage for fuld kraft. Men for nogle kan det være en udfordring at deltage i sociale…

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Selvom vi ønsker, at pandemien aldrig havde fundet sted, har pandemien den alligevel haft en positiv effekt på nogle områder.

Bryllupsbudget – Lav jeres

Det første stadie i en bryllupsplanlægning er at skabe et bryllupsbudget.

Hvilken type polterabend vælger du?

Vi har listet nogle forslag til aktiviteter til polterabend – Stem på den aktivitet, du allerhelst vil lave til din…

Lad planlægningen begynde!

For at gøre bryllupsplanlægningen så smidig som muligt har vi lavet en lille tidslinje, som kan hjælpe dig på vej.

Tjekliste til din bryllupsplanlægning

Der er meget at holde styr på, når det kommer til bryllupsplanlægning. Udskriv en praktisk tjekliste!

Forny jeres løfter

At forny sine ægteskabsløfter for hinanden bliver mere almindeligt, men hvordan fungerer det rent praktisk?

Vinderne af drømmebryllup på Hotel OPUS

Endelig kunne vi overraske vinderne af Bryllupsfesten på Hotel OPUS i Horsens.

Gaven til morgenen efter

Historien bag morgengaven og gode bud på klassiske, populære og originale morgengaver til både ham og hende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Vil du modtage de seneste nyheder, tips til dit bryllup og unikke tilbud?

Den ultimative checkliste EFTER brylluppet

Mange brudepar glemmer at der også er vigtige opgaver efter brylluppet. Her har vi lavet en checkliste for at gøre…

Bryllupsfotografering – de 20 mest almindelige fejl

Hvorfor begå samme fejl som andre? Husk i stedet følgende, inden du booker fotograf, eller det er tid til bryllupsfotograferingen.

Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange - ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup.

Drømmebryllup midt i ugen

Med tusindvis af bryllupper udskudt til i år, er der mange lørdage fremover der nu vil blive fuldbookede. Vi har…

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

Ansætte en professionel bryllupsfotograf?

Bryllup er en af livets største begivenheder, alt er tænkt ned til mindste detalje for at sørge for, at dagen…

Portrætfotografering eller heldagsfotografering?

Jacob Kjøller Andersen arbejder som professionel bryllupsfotograf. Vi mødte ham kort og stillede spørgsmålet...

Vælg dine brudepiger med omhu

Her er nogle af de ting, som det kan være godt at huske på, når du skal vælge dine brudepiger.…

Vores bryllup: Louise & David

Louise har altid drømt om et rigtigt kirkebryllup! Lang hvid kjole, en stor og flot brudebuket, med en stor og…

9 tips til en vellykket bryllupsdag

Det, de fleste brude er nervøse for inden brylluppet, er, at noget skal gå galt under selve bryllupsdagen. I denne…

7 unikke tips til underholdning til bryllupsfesten

Træt af quizzer og livebands? Her kommer syv unikke tips til, hvordan I underholder gæsterne under bryllupsfesten.

Blomster på brylluppet!

Vi tager flere og flere planter og grønt ind i vores hjem og at det også sker på brylluppet, er…

Den komplette guide til dig som toastmaster

Din bedste ven, søster/bror, kollega skal giftes, og du har fået til opgave at være toastmaster m/k. Det er en…

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Bryllup på Mauritius

Det var en helt almindelig aften, da Steffen friede til Stina. Brylluppet blev dog alt andet end almindeligt. Få måneder…

Bryllupsdage

Måske fejrer I dagen med en fest, en middag eller en rejse? Bryllupsdagen er en dag at mindes og en…

Hvem gør hvad under brylluppet?

Under et bryllup er der en række nøglepersoner, som skal udpeges. Personer, der får et specielt ansvar og opgaver i…

10 ting enhver brud bør have

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer…

Trends – tryksager og dekorationer

For gæsterne begynder brylluppet allerede med invitationerne, og det er indbydelserne, der sætter tonen for resten af brylluppet og skaber…

Skab den rette stemning til bryllupsfesten

For mange nygifte er musikken til bryllupsfesten virkelig vigtig, fordi den sætter den helt rigtige stemning og ofte er afgørende…

Tidsplan for bryllupsdagen

Når I planlægger jeres bryllup, kan det være en god ide at have en tidsplan for bryllupsdagen at gå ud…

Giv den gas med blomster

Mange ser det som en selvfølge og en smuk tradition, at de skal bære en smuk brudebuket op ad altergangen.…

Dragør Badehotel

Dragør Badehotel tilbyder over 100 års erfaring, med at planlægge jeres personlige og romantiske bryllup. Vi er ikke eksperter i…

Placer jeres gæster rigtigt

Det er næsten en videnskab at placere sin familie, venner og hædersgæster rigtigt. Der findes naturligvis regler for gæsternes placering,…

Velkommen til bords

I dag er det mest normalt med små, runde borde ved bryllupsmiddagen. Men det er ikke sikkert, at det normale…

Gode tips til et langt ægteskab

Du har endelig fundet den partner, du altid har drømt om. Snart løber jeres bryllupsdag af stablen, men du bekymrer…

Årets mest romantiske brudgom

Hey, mand! Kridt skoene, hvis du vil være med i kampen om at blive ’Årets mest romantiske brudgom’! Vi viser…

En magisk vielsesceremoni

Drømmer I om en personlig vielse, som gerne må indeholde både nyskabende og traditionelle indslag? Så kast jer ud i…

Sådan får du gode bryllupsbilleder

Bryllupsbillederne foreviger jeres store dag, så vælg en fotograf med omsorg. Læg fokus på fotografens stil og på den personlige…

Køb din brudekjole i en butik

Det vrimler med hjemmesider, der sælger brudekjoler. De lokker med fine billeder af smukke kjoler, men kjolerne på billederne er…

Gå all in med en borgerlig vielse

En borgerlig vielse er ikke ensbetydende med et simpelt bryllup. Det kan indebære præcis samme storslåede fest som et kirkebryllup.…

10 måder at fri på

Internettet svømmer over med romantiske film og fortællinger om frierier – her har vi udvalgt nogle favoritter. Læs videre for…

Rehearsal dinner vs. brunch

Det er fantastisk at forlænge brylluppet, og det kan gøres på mange måder. Saml dine nære og kære til en…

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i…

Temabryllupper – derfor er de så populære

I dag er det mere reglen end undtagelsen at vælge tema til sit bryllup. Temaet kan for eksempel være en…

Social Media Wedding

Vil du have dit bryllup online, men ved ikke hvordan? Vi har kigget nærmere på, hvordan det fungerer at gøre…

Don’t worry, be happy

Det er klart, at I gerne vil have, at alt skal være perfekt på bryllupsdagen. Men det gør ingen lykkelig…

Vores bryllup: Jesper & Alexandra

Vores bryllup var meget internationalt. Vi var i alt 13 forskellige nationaliteter, og vi havde derfor printet selve den ”officielle”…

Følg os på Instagram!

Vi holder dig opdateret med inspirerende fotos, det seneste indenfor bryllupsmode, trends, selskabslokaler, dekorationer, vielsesringe og meget mere!

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige…

Bryllupsrejse i Tjekkiet

Et minde for livet og en fest, man sent kommer til at glemme! Tjekkiet byder på uovertruffen stemning og fantastiske…

Hold kærligheden i live

I kirken siger vi ja til at blive sammen til døden os skiller. Men hvad skal vi egentlig gøre for…

Ny gaardbutik på Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel slår dørene op til endnu en attraktion på stedet, nemlig en helt ny gaardbutik – Benniksgaardbutik, som er…

Vores bryllup: Yrsa & Fredrik

Efter et smukt frieri i Hyde Park svævede parret Yrsa og Fredrik på lyserøde skyer hele dagen, og deres weekend…

Del dine inderste ”hemmeligheder” med veninderne

Smukke omgivelser, lækker brunch, gode veninder/mor/svigermor – hvis det lyder dejligt så læg brudekjoler, smykker, hår- og makeup stylist og…

Det perfekte bryllupsbillede

Det betaler sig i længden at vælge en professionel bryllupsfotograf. vi giver jer her nogle tips til, hvad I skal…

Kokkedal Slot- et rigtigt bryllupsslot fyldt med romantik

Med udsigt over den blinkende Limfjord føler man sig som hensat til en anden tid og uforstyrret af dagens stress.

A table for two…

Bliv inspireret af de mange forskellige borddækning til din bryllupsmiddag.

Morgengaven – en smuk tradition

Morgengaven er en gammel tradition, som før i tiden havde stor betydning for bruden. I dag er det en smuk…

Bryllupsgavernes historie

Intet bryllup uden gaver! Traditionen med gaver går langt tilbage i tiden. Morgengave til bruden – og stadig oftere også…

Kunsten at skrive en ønskeliste

Det er blevet tid til at sende en invitation ud til gæsterne til brylluppet. Stedet er booket, datoen er sat,…

Landlig bonderomantik

Aldrig har længslen efter et landligt bryllup været større. Bonderomantikken, der først tog fart i USA, er nu kommet til…

Når mandligt og kvindeligt skal blive ét

De fleste kender nok bogen eller udtrykket ’Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus’. Men er vi virkelig så…

Du og din mor

Var din mor i top 3 over dem du ringede til for at fortælle at du skulle giftes? Så har…

Stor planlægningsguide for kommende brudepar

At planlægge et bryllup kræver, at I begge holder tungen lige i munden og lærer at prioritere de rigtige ting,…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn blev gift i Toscana, og her præsenterer vi billederne fra det smukke bryllup!

Se mere

Sociale medier og deling af billeder

Læs mere om sociale medier og deling af billeder i bryllup. Må man bruge mobiltelefoner til bryllupsfesten?

Se mere

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Se mere

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Se mere

Bryllupstrends i pandemiens fodspor

Vi har lagt øret til vandrørene og set nærmere på 7 bryllupstrends, som er vokset frem i pandemiens spor.

Se mere

Nordsjællands Bryllupsmesse

Velkommen til Nordsjællands Bryllupsmesse - en dag fyldt med bryllupsinspiration, romantik og attraktive messetilbud.

Se mere

Takt og tone – før, under og efter brylluppet

Vi har fået styr på hvilken takt og tone der gælder før, under og efter bryllupet.

Se mere

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Se mere

Vil du gifte dig med mig?

Måske har du en nær ven, som du tror måske snart kunne blive friet til. Lad hende/ham blive inspireret af…

Se mere

Bryllupsbue

Vil du have et unikt og personligt bryllup? Bliv mand og kone under en smuk og romantisk bryllupsbue. Se billeder…

Se mere