12 tips til hvordan I planlægger og gennemfører den perfekte bryllupsrejse

bryllupsreise

Der er meget at tænke på, når du planlægger en bryllupsrejse. Vi giver dig 12 tips til, hvordan du kan skabe den perfekte bryllupsrejse.

Tekst: Anna Storm | Foto: Adobestock.com

Uanset hvor I er i planlægningen af bryllupsdagen, er det altid en kærkommen pause at bytte tanker om blomsterarrangementer eller hvilken farve, der skal være på brudepigernes kjoler, ud med drømme om bryllupsrejsen. Der er talrige muligheder, når det gælder destinationer og ting at diskutere. Hvor skal I hen? Hvor lang tids bryllupsrejse, ønsker I? Hvad tid på året er det bedst at tage af sted? Hvor meget må rejsen koste? Alle disse emner er noget, I bør diskutere for at komme frem til jeres beslutning. Formålet med bryllupsrejsen er dog stadigvæk, at I efter måneder med bryllupsplanlægning kan tage af sted til jeres drømmedestination som nygifte og bare nyde. For at gøre planlægningen lidt enklere har vi her sat 12 tips sammen om, hvordan I planlægger den perfekte bryllupsrejse.

tips bryllupsrejse

I løbet af planlægningen …

 1. Begynd i god tid

Funderer I over, HVORNÅR det er tid til at begynde bryllupsrejsen? Den ideelle tid at begynde planlægningen er ca. 6-8 måneder i forvejen. Ro på, I behøver ikke være færdige med planlægningen på det tidspunkt, men at begynde at kigge på destinationer i god tid er en god start. Nogle destinationer egner sig bedst til bestemte tidspunkter på året, og det er godt at være ude i god tid, så I kan få det maksimale ud af jeres rejse. Det betaler sig også at booke fly og hotel i god tid for at opnå den bedste pris.

 1. Planlæg sammen

For at I skal få den bedst mulige rejse, skal I naturligvis planlægge den sammen. Dels er det sjovere at være to til at planlægge, og dels kan I tilgodese jeres ønsker og interesser. En bryllupsrejse skal jo være drømmerejsen for jer begge to.

 1. Kopier ikke andres bryllupsrejse

En bryllupsrejse bør helt klart afspejle jeres personlighed og interesser. I denne anledning kan det være dumt at kopiere bedstevennens bryllupsrejse, som fremstod fantastisk. Måske bliver den ikke lige så fantastisk for jer? Overvej hvad I gerne vil have ud af rejsen; er det at ligge på en sandstrand i en uges tid? Er det at spise god mad på prisbelønnede restauranter? Er det at bestige bjerge og opleve naturen eller at tjekke historiske monumenter ud? Stol på jeres personlige præferencer og skræddersy en rejse ud fra jer i stedet for at kopiere en andens bryllupsrejse.

 1. Overvej at benytte et agentur eller rejsebureau

Måske vil I planlægge hver eneste detalje selv og booke alt på egen hånd? Overvej alligevel at benytte et agentur eller et rejsebureau. Ikke nok med, at de har kontrakt med nogle af verdens bedste hoteller og resorter; de har også hjulpet hundredevis af brudepar før jer med at skabe deres bryllupsrejse. Ved at benytte sig af deres erfaring, ekspertise og kundskab kan I ud fra jeres ønskemål planlægge den perfekte bryllupsrejse (og som bonus slippe for en masse stress, når I skal booke hver eneste detalje selv).

 1. Rejs ikke afsted dagen efter brylluppet

Ja, ja. Vi har alle set det på film … hvordan brudeparret forlader bryllupsfesten for at tage direkte afsted på deres drømmes rejse. Men virkeligheden? Ja, den plejer at se anderledes ud. Dagen efter brylluppet er man typisk ikke så frisk (kombinationen alkohol + fest – sent i seng plejer at være årsagerne til det), og mange brudepar oplever desuden de første uger efter brylluppet som lidt tomme. Her har man planlagt bryllup i 12 måneder, og efter en dag er alt overstået. Det er ofte en surrealistisk følelse, hvor man svæver på en sky af lykke, samtidig med at man føler sig lidt tom. Så at tage på bryllupsrejse i denne sindstilstand er formentlig ikke den mest oplagte løsning. At tage på bryllupsrejse nogle uger efter brylluppet virker mere optimalt, fordi du så også har noget at glæde dig til, efter at selve bryllupsdagen er forbi.

tips bryllupsrejse

Når I er ankommet …

 1. Und jer selv lidt luksus

På bryllupsrejsen kan I virkelig unde jer selv det der lille ekstra. Hvorfor ikke bestille roomservice en morgen og spise morgenmad i hotelsengen? Eller bestil den der flaske champagne i restauranten, som I ellers kun under jer et glas af. Tag den der massage, som du aldrig under dig selv til hverdag, eller sæt en gylden prik over i’et på bryllupsrejsen ved at tage på mindeværdig shopping.

 1. Overrask din partner

Bare fordi den største overraskelse (frieriet) er forbi, betyder det ikke, at overraskelserne slutter her. Prøv at overraske din partner med noget uventet under selve bryllupsrejsen. Måske har du i smug booket bord på en restaurant med en stjerne i Guide Michelin, eller måske har du booket en luftballontur? Store som små overraskelser vidner om omtanke og kærlighed til din partner og bør naturligvis finde sted på en bryllupsrejse.

 1. Slip sex-presset

De fleste har nok et billede af, at bryllupsrejsen kommer til at være den mest sensuelle og passionerede rejse nogensinde, hvor I kommer til at lave rigeligt med, hmmmm, ’fysiske aktiviteter’ alle døgnets 24 timer. Virkeligheden ser dog ofte anderledes ud, så slip sex-presset allerede nu! Bryllupsrejsen handler om meget mere end romantik i sengekammeret, og ved at sænke kravene inden rejsen slipper I for bekymringer under jeres bedste rejse nogensinde.

 1. Kald hinanden for mand og hustru

Nu oprinder den tid, hvor I kan kalde hinanden for mand og hustru faktisk. Sørg for at sige det meget og ofte og mærk følelsen af nyforelskelse, som smyger sig ind på din nu bedre halvdel.

 1. Sørg for at gøre det, I virkelig elsker

I hverdagen og livet, der foregår, sker der af og til det, at det kan være svært at finde tid til at gøre det, man virkelig elsker. Så sørg for at finde tid til at gøre det på jeres bryllupsrejse. Drømmer du om at spendere en hel dag på en sandstrand og læse en bog i ét stræk? Så gør det! Er du en person, som elsker at træne – så sørg for at tage en løbetur på jeres destination og opdag nye kvarterer.

 1. Måske kommer I til at skændes, men det betyder ikke, at jeres ægteskab er mislykket

De fleste par, der havner i en eller anden form for skænderi under bryllupsrejsen, føler sig ofte ’mislykkede’ og begynder at undre sig over, om det med brylluppet nu var så god en ide?! For hvordan skal I kunne være lykkelige sammen, hvis I ikke engang kan finde ud af at nyde jeres bryllupsrejse uden at skændes? Bare tro om igen! Efter måneder med intensiv bryllupsplanlægning og en ferie, hvor I tilbringer hvert minut sammen, er det ikke så mærkeligt, at der opstår lidt gniderier. Det kan snarere være et sundhedstegn, at I tør sige, hvad I tænker og føler og er villige til at rede eventuelle problemer ud med det samme.

 1. Se flere solopgange og solnedgange

Der er noget magisk over solopgange og solnedgange. Og i hverdagen har vi ikke altid tid til at nyde den stund, hvor solen står op eller ned, fordi vi har travlt med at skynde os til job eller lave aftensmad til børnene. Benyt lejligheden til under bryllupsrejsen at stå op og nyde flere solopgange og se solen gå ned. Det er måske lidt klichéagtigt, men vi garanterer, at det er romantisk. Hvorfor ikke arrangere en picnic på stranden ved solnedgang? Det bliver med garanti fedt!

Læs mere

Vores bryllup: Isabell & Bård

Brudeparret, som begge er arkitekter, valgte et meget unikt sted til både ceremonien og festen.

Tryksager til bryllup

Lad dig inspirere af disse smukke tryksager til bryllup!

Dette har vi importeret fra USA

Der er flere amerikanske bryllupstraditioner, der er blevet importeret til Danmark, og som er blevet mere og mere populære i…

First Look – ikke kun for brudgommen

Har du tænkt på, at der er andre first looks, der også kan være værd at forevige?

Ægteskabsløfter: hvordan skriver man dem?

Der er ikke noget mere personligt, romantisk og intimt end at skrive ægteskabsløfter til hinanden på bryllupsdagen.

Stor planlægningsguide for kommende brudepar

Bryllupsmagasinet hjælper jer på vej med beslutninger, der skal træffes, nyttige tips, vigtige kontakter og huskelister.

Den ultimative checkliste EFTER brylluppet

Mange brudepar glemmer at der også er vigtige opgaver efter brylluppet. Her har vi lavet en checkliste for at gøre…

Drømmebryllup midt i ugen

Med tusindvis af bryllupper udskudt til i år, er der mange lørdage fremover der nu vil blive fuldbookede. Vi har…

Tidsplan på bryllupsdagen

Tænker I, at I bare tager bryllupsdagen som den kommer, uden nogen fastlagte tidspunkter? Så kan I godt tro om!…

Bryllupsbue

Vil du have et unikt og personligt bryllup? Bliv mand og kone under en smuk og romantisk bryllupsbue. Se billeder…

Bryllupsbudget – Lav jeres

Det første stadie i en bryllupsplanlægning er at skabe et bryllupsbudget.

Børn til bryllup

Vil du have børn til jeres bryllup? Hvis du vil have et børnevenligt bryllup, er der flere ting at tænke…

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Duo Bergh – Skaber magi med strygemusik til bryllupper

At vælge den rette musik til sit bryllup er vigtigt for at skabe den perfekte stemning. En duo, der præcist…

Vælg bryllupstema ud fra, hvem I er

Hvordan skal vores bryllup se ud? Hvilket tema skal det have? Det er nogle af de sværeste spørgsmål at svare…

Blomster på brylluppet!

Vi tager flere og flere planter og grønt ind i vores hjem og at det også sker på brylluppet, er…

Kunsten at skrive en ønskeliste

Her får I tips til, hvordan I kan gøre det lettere for gæsterne at finde den perfekte bryllupsgave.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Vores bryllup: Emily & Aaron

Aaron fra Irland og Emily fra USA valgte København til deres diskrete bryllup.

Vores bryllup: Malthe & Anette

"Jeg havde glemt alt hvad vi havde øvet i kirken og lod mig bare rive med. Det gav det hele…

Vores bryllup: Sara og Hans-Kristian

"Jeg havde lyst til noget, der kun var for os. Noget hvor vi dyrkede os som par og ikke kun…

Lisa og Jespers vinterbryllup

Vi ønskede et december bryllup med noter af jul uden at det skulle blive en julefrokost. Og vi har ikke…

Vores bryllup

Er du lige blevet gift? Vi vil meget gerne høre om jeres bryllup og dele jeres tips og råd til…

20 romantiske vinter dates til dig og din partner

Vi har listet 20 romantiske vinter dates, som vil give jer en skøn juleweekend sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Vil du modtage de seneste nyheder, tips til dit bryllup og unikke tilbud?

9 romantiske julefilm for to

Vi tæller ned til juleaften, og mens vi venter, kan du krybe under dynen og se disse 9 romantiske julefilm…

Bryllupsbingo

Bryllupsbingo er et sjovt spil for at lette stemningen og lære hinanden bedre at kende. Vi har lavet et bingospil,…

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer bedst til dig?

Ved du ikke, hvilket tema du skal vælge til dit bryllup? Tag denne quiz for at finde det tema, der…

Bryllupsgaver: Hvad skal I ønske jer?

Vi giver dig vores bedste tips til bryllupsgaver, I bliver tilfredse med.

At være toastmaster

Her er en guide til dig, der er lige så uvant med som stolt over at være blevet valgt som…

10 måder at fri på

Internettet svømmer over med romantiske film og fortællinger om frierier – her har vi udvalgt nogle favoritter.

8 sjove lege, mens gæsterne venter

For at gæsterne ikke keder sig eller venter for længe, kan det være hyggeligt at planlægge nogle sjove lege, som…

21 tips til bryllupsplanlægningen

At planlægge et bryllup er vidunderligt og sjovt, men det kan også være krævende og stressende. Her kommer 21 tips,…

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Gift jer først – fest senere!

Gift jer først – fest senere. Hvordan kan det gå til, og hvad er fordelene med sådan et koncept?

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Bryllupsgavernes historie

Intet bryllup uden gaver! Traditionen med gaver går langt tilbage i tiden. Morgengave til bruden – og stadig oftere også…

Landlig bonderomantik

Snør støvlerne, find cowboyhatten frem og gør dig klar til at danse i laden natten lang.

Du og din mor

Var din mor i top 3 over dem du ringede til for at fortælle at du skulle giftes? Så har…

Fem tips til bryllupsfotografering med iPhone!

Er du inviteret til bryllup? Her er fem gode tips til, hvordan du tager billeder med din iPhone til bryllupper.

Vores bryllup: Christina & Mathias

Læs om Christina og Mathias' magiske DIY-bryllup og rustikke bryllupsfest på Ølstedgaard’s Festlokaler i Løsning.

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

Hvilken type polterabend vælger du?

Vi har listet nogle forslag til aktiviteter til polterabend – Stem på den aktivitet, du allerhelst vil lave til din…

7 nye MICHELIN-stjerner i Danmark

Er du Foodie eller vil du tage din forlovede med på en romantisk date med ekstra god mad? Så skal…

Vores bryllup: Caroline & Kasper

"Vi kunne ikke tage øjnene fra hinanden, aldrig har vi set så godt ud og følt os så godt tilpas."

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Sociale medier og deling af billeder

Læs mere om sociale medier og deling af billeder i bryllup. Må man bruge mobiltelefoner til bryllupsfesten?

Sådan kommunikerer du bedre med din partner

God kommunikation er alfa og omega, hvis du ønsker et langvarigt, lykkeligt og loyalt forhold. Vi giver dig fem tips…

Bryllupstrends i pandemiens fodspor

Vi har lagt øret til vandrørene og set nærmere på 7 bryllupstrends, som er vokset frem i pandemiens spor.

En fest gæsterne husker

Jeres bryllupsdag er jeres dag, hvor I er festens absolutte midtpunkt. Men glem ikke gæsterne, der også skal have en…

Foreviget i anderledes omgivelser!

Her ser vi nærmere på emnet bryllupsfotografier taget i anderledes omgivelser – læs mere!

Takt og tone – før, under og efter brylluppet

Vi har fået styr på hvilken takt og tone der gælder før, under og efter bryllupet.

Vil du gifte dig med mig?

Vi har samlet nogle romantiske ideer til et magisk frieri.

9 tips til, hvordan du passer på kærligheden

Læs vores tips til, hvordan du bevarer kærligheden.

Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

Skal du giftes, og overvejer du, om du skal hyre en videograf til at lave din bryllupsvideo? Vi giver dig…

Vil du gifte dig med mig?

Måske har du en nær ven, som du tror måske snart kunne blive friet til. Lad hende/ham blive inspireret af…

12 tips til hvordan I planlægger og gennemfører den perfekte bryllupsrejse

Der er meget at tænke på, når du planlægger en bryllupsrejse. Vi giver dig 12 tips til, hvordan du kan…

Sådan vælger I destinationen til jeres bryllupsrejse – 11 tips som hjælp!

Skal du giftes? Her får du 11 tips til, hvordan du finder den perfekte destination til din bryllupsrejse.

Sådan skaber I den perfekte hjemmeside til jeres bryllup

Jeres bryllupshjemmside er mere end en formalitet; det er en vigtig kilde til information omkring jeres store dag.

Gruppebilleder til brylluppet? Her er den komplette guide!

For mange brudepar er gruppebillederne og hyggebillederne mindst lige så vigtige som portrætterne af brudeparret selv.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Tid til at skrive ønskeliste

Hvordan skriver man egentlig en ønskeliste, og hvad er Emma Gad-reglerne omkring dette?Vi giver dig tips til en ønskeliste til…

Bryllupsrelaterede events

Udover selve bryllupsdagen, hvor bryllupper, hygge og fest finder sted, er der et væld af bryllupsrelaterede begivenheder.

Bryllupsfesten, livets fest

Hvordan planlægger man livets største fest, bryllupsfesten? Bryllupsmagasinet har, for at lette planlægningen, taget en tjekliste frem, som I kan…

Kagetendenser værd at huske!

Nogle trends indenfor bryllupskager er fortsat populære, men de får selskab af nogle helt nye trends.

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Forbered dig på at vende tilbage til festlighederne

Nu er bryllupper (heldigvis) tilbage for fuld kraft. Men for nogle kan det være en udfordring at deltage i sociale…

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Selvom vi ønsker, at pandemien aldrig havde fundet sted, har pandemien den alligevel haft en positiv effekt på nogle områder.

Lad planlægningen begynde!

For at gøre bryllupsplanlægningen så smidig som muligt har vi lavet en lille tidslinje, som kan hjælpe dig på vej.

Forny jeres løfter

At forny sine ægteskabsløfter for hinanden bliver mere almindeligt, men hvordan fungerer det rent praktisk?

Vinderne af drømmebryllup på Hotel OPUS

Endelig kunne vi overraske vinderne af Bryllupsfesten på Hotel OPUS i Horsens.

Gaven til morgenen efter

Historien bag morgengaven og gode bud på klassiske, populære og originale morgengaver til både ham og hende.

Bryllupsfotografering – de 20 mest almindelige fejl

Hvorfor begå samme fejl som andre? Husk i stedet følgende, inden du booker fotograf, eller det er tid til bryllupsfotograferingen.

Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange - ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup.

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

Tjekliste til din bryllupsplanlægning

Der er meget at holde styr på, når det kommer til bryllupsplanlægning. Udskriv en praktisk tjekliste!

Ansætte en professionel bryllupsfotograf?

Bryllup er en af livets største begivenheder, alt er tænkt ned til mindste detalje for at sørge for, at dagen…

Portrætfotografering eller heldagsfotografering?

Jacob Kjøller Andersen arbejder som professionel bryllupsfotograf. Vi mødte ham kort og stillede spørgsmålet...

Vælg dine brudepiger med omhu

Her er nogle af de ting, som det kan være godt at huske på, når du skal vælge dine brudepiger.…

Vores bryllup: Louise & David

Louise har altid drømt om et rigtigt kirkebryllup! Lang hvid kjole, en stor og flot brudebuket, med en stor og…

9 tips til en vellykket bryllupsdag

Det, de fleste brude er nervøse for inden brylluppet, er, at noget skal gå galt under selve bryllupsdagen. I denne…

7 unikke tips til underholdning til bryllupsfesten

Træt af quizzer og livebands? Her kommer syv unikke tips til, hvordan I underholder gæsterne under bryllupsfesten.

Den komplette guide til dig som toastmaster

Din bedste ven, søster/bror, kollega skal giftes, og du har fået til opgave at være toastmaster m/k. Det er en…

Bryllupsdage

Måske fejrer I dagen med en fest, en middag eller en rejse? Bryllupsdagen er en dag at mindes og en…

Hvem gør hvad under brylluppet?

Under et bryllup er der en række nøglepersoner, som skal udpeges. Personer, der får et specielt ansvar og opgaver i…

10 ting enhver brud bør have

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer…

Skab den rette stemning til bryllupsfesten

For mange nygifte er musikken til bryllupsfesten virkelig vigtig, fordi den sætter den helt rigtige stemning og ofte er afgørende…

Tidsplan for bryllupsdagen

Når I planlægger jeres bryllup, kan det være en god ide at have en tidsplan for bryllupsdagen at gå ud…

Giv den gas med blomster

Mange ser det som en selvfølge og en smuk tradition, at de skal bære en smuk brudebuket op ad altergangen.…

Placer jeres gæster rigtigt

Det er næsten en videnskab at placere sin familie, venner og hædersgæster rigtigt. Der findes naturligvis regler for gæsternes placering,…

Velkommen til bords

I dag er det mest normalt med små, runde borde ved bryllupsmiddagen. Men det er ikke sikkert, at det normale…

Gode tips til et langt ægteskab

Du har endelig fundet den partner, du altid har drømt om. Snart løber jeres bryllupsdag af stablen, men du bekymrer…

Årets mest romantiske brudgom

Hey, mand! Kridt skoene, hvis du vil være med i kampen om at blive ’Årets mest romantiske brudgom’! Vi viser…

En magisk vielsesceremoni

Drømmer I om en personlig vielse, som gerne må indeholde både nyskabende og traditionelle indslag? Så kast jer ud i…

Sådan får du gode bryllupsbilleder

Bryllupsbillederne foreviger jeres store dag, så vælg en fotograf med omsorg. Læg fokus på fotografens stil og på den personlige…

Køb din brudekjole i en butik

Det vrimler med hjemmesider, der sælger brudekjoler. De lokker med fine billeder af smukke kjoler, men kjolerne på billederne er…

Gå all in med en borgerlig vielse

En borgerlig vielse er ikke ensbetydende med et simpelt bryllup. Det kan indebære præcis samme storslåede fest som et kirkebryllup.…

Rehearsal dinner vs. brunch

Det er fantastisk at forlænge brylluppet, og det kan gøres på mange måder. Saml dine nære og kære til en…

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i…

Temabryllupper – derfor er de så populære

I dag er det mere reglen end undtagelsen at vælge tema til sit bryllup. Temaet kan for eksempel være en…

Social Media Wedding

Vil du have dit bryllup online, men ved ikke hvordan? Vi har kigget nærmere på, hvordan det fungerer at gøre…

Don’t worry, be happy

Det er klart, at I gerne vil have, at alt skal være perfekt på bryllupsdagen. Men det gør ingen lykkelig…

Vores bryllup: Jesper & Alexandra

Vores bryllup var meget internationalt. Vi var i alt 13 forskellige nationaliteter, og vi havde derfor printet selve den ”officielle”…

Følg os på Instagram!

Vi holder dig opdateret med inspirerende fotos, det seneste indenfor bryllupsmode, trends, selskabslokaler, dekorationer, vielsesringe og meget mere!

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige…

Ny gaardbutik på Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel slår dørene op til endnu en attraktion på stedet, nemlig en helt ny gaardbutik – Benniksgaardbutik, som er…