Ny gaardbutik på Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel slår dørene op til endnu en attraktion på stedet, nemlig en helt ny gaardbutik – Benniksgaardbutik, som er navnet på det nyeste skud på Benniksgaard-stammen.

Tekst og foto: Benniksgaard Hotel

– Inspirationen til gaardbutikken er hentet på udenlandsrejser i Australien, Sydamerika og Afrika, hvor hotellets ejer Mads Friis bemærkede, at mange lokale hoteller havde tilsvarende gaardbutikker, hvor man blandt andet kunne købe unikke ting fra lokalområdet, fortæller Ken Pasternak, der er direktør på Benniksgaard Hotel.

 

 

Gaardbutikken vil blive en sanseoplevelse, hvor man vil kunne købe fx madspecialiteter, kunsthåndværk, brugskunst og lækre sko fra Italien og Spanien, som man ikke nødvendigvis vil kunne finde andre steder. Specialiteterne vil både være lokale og globale. Gaardbutikkens slogan lyder nemlig: ”Grænseoverskridende specialiteter …og andet godt. – Det grænseoverskridende skal tages ganske bogstaveligt, og handler ikke kun om, at vi ligger tæt på den dansk/tyske grænse. Du vil fx også kunne købe store krukker fra Vietnam, hvis du er hurtig, da der kun kommer et enkelt parti lyder det fra en munter og forventningsfuld direktør.

 

Af mere lokale specialiteter kan nævnes oste fra Naturmælk, Als og Højer Pølser, Bondegårdsis fra Frydendal Ismejeri, gourmetkyllinger fra Røllumgaard, grønsager fra Kroghs Grønt og mel fra Skæretofte Mølle.

 

– Grundidéen er helt enkelt, at vi ønsker at give både lokalområdet et udflugtsmål og vore gæster en totaloplevelse, som rummer alt fra en smuk natur langs med Gendarmstien ved Flensborg Fjord til wellness og smagsoplevelser. Og så naturligvis at man som gæst har mulighed for at købe en ting med hjem som minde om en dejlig dag, slutter Ken Pasternak.

 

Der holdes åbningsreception den 13. maj kl. 15.00, hvor alle er velkommen.

 

Lær merhttp://www.benniksgaardhotel.dk

bennik 004
bennik 003

Fakta omBenniksgaard Hotel
Hotellet er stedets omdrejningspunkt og består af følgende:

  • 4 stjerner
  • 44 værelser, herunder flere suiter
  • 22 luksuslejligheder
  • 1 luksussuite med udendørs sauna og spabad
  • 200 sengepladser
  • 4 konferencelokaler med plads til fra 10 til 50 personer
  • 2 restauranter – buffet og a la carte
  • 1 cafe – frokost, kaffe og konditori
  • 2 køkkener

Flere artikler

Bryllupsarrangørens markedsføring

Bryllupsarrangør som erhverv bliver mere og mere populært. Der er stadig flere unge par, der ønsker et stort, arbejdskrævende bryllup, som ikke ville være muligt at gennemføre uden en bryllupsarrangør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Vil du modtage de seneste nyheder, tips til dit bryllup og unikke tilbud?

Den komplette guide til dig som toastmaster

Din bedste ven, søster/bror, kollega skal giftes, og du har fået til opgave at være toastmaster m/k. Det er en ærefuld opgave, som viser, at brudeparret stoler 100% på dig, og du er klar til at påtage dig ansvaret.

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende “bridezilla” er overhængende.