Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Bryllup efter pandemien

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange – ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup. Både brudepar som aktører i branchen har måttet komme med kreative løsninger og fundet en vej frem der også har påvirket trenderne. Sådan her har pandemien påvirket bryllupstrenderne.

Tekst: Anna Storm   |   Foto: Adobestock.com

En forandringsproces

Før januar 2020 kunne vi næsten ikke stave ordet pandemi og var helt uvidende om, hvad de kommende måneder ville komme til at indebære. Men efter et omtumlet år, er det meget få mennesker der ikke, på en eller anden måde, er blevet påvirket af virussen. Selvom de fleste af os har været heldige nok til at forblive sunde og ikke er blive syge, er der meget omkring os, der er blevet påvirket. Ikke mindst for alle brudepar der i 2020 blev tvunget til at annullere, udskyde eller ændre deres bryllupsplaner fuldstændigt.

På mange måder er forandring en vanskelig proces som tager tid og i første omgang føles det ikke altid som om forandringen er til det bedre. Og selvom pandemien på mange måder har betydet forfærdelige ting, er der faktisk nytænkning, kreativitet og tendenser, der har blomstret op takket være at man har været tvunget til at skulle tænke anderledes. Og selv om vi håber, at der vil gå mange år, før en ny pandemi skulle bryde ud, er der stadig ting vi nu tager med os fremover når vi skal planlægge bryllupper. Nogle ting i bryllupsplanlægningen kan endda føles bedre nu, end de gjorde før? Kom med så viser vi jer hvordan man kan tænke, hvis I skal planlægge et bryllup i den nærmeste fremtid.

Maden

Hvad vi spiser og ikke mindst hvordan vi spiser bryllupsmiddagen, er blevet påvirket af pandemien. Før var det relativt almindeligt at servere en buffet ved bryllupsmiddagen, hvor gæsterne forsynede sig selv med maden. I dag? I dag virker det helt utænkeligt, at hver gæst lægger maden op på tallerkenen og risikoen for spredning af bakterier og virus kan stige, når der er flere af os, der rører den mad, alle skal spise. I dag ser vi i stedet, at bryllupsmiddagen serveres med en klassisk portionsservering hvor maden serveres til siddende gæster, af serveringspersonalet. Ønsker man som brudepar at have en eller anden form for buffet på menuen, er en mulighed at servere maden som et ”sharing koncept” ved bordene. Lad os sige, at I har placeret jeres bryllupsgæster ved borde med 6 personer. Lad for eksempel forretten bestå af at dele-retter, der deles ved bordene på store fade. Ja, så deler 6 personer på den samme mad, men det er stadig mere hygiejnisk end en buffet, hvor præcis alle gæster skal tage mad fra.

Fordele ved portionsservering

Fordelene ved at servere siddende bryllupsgæster er mange. Ud over det hygiejniske aspekt, er det også lettere at beregne mængden af mad der vil blive konsummeret, da dette er baseret på antallet af gæster og 1 portion pr gæst. Det bliver også lettere for din toastmaster/ toastmadame at holde tidsplanen under festen og planlægge tidspunkterne til taler og underholdning. Som taler ønsker du ikke, at bordet længst nede i salen, skal rejse sig for at hente en ny portion mad lige når du skal til at give din hyldest til brudeparret.

portionsservering

Portionsservering føles nu som det oplagte valg. Vælg mellem et klassisk arrangement med 3 rettes menu eller server efter ”sharing-koncept” ved bordene.

Gæsterne

En af de største udfordringer når det kommer til at arrangere bryllupper under en igangværende pandemi (eller tiden bagefter) er, hvordan man skal tænke på antallet af gæster. Fra at være i stand til at invitere ubegrænset af nære og kære, findes der nu restriktioner som man skal tage hensyn til. Mange mennesker blev i starten forskrækket over dette, mens andre mente, at det nu var rart at have en legitim grund til ikke at skulle invitere den der arbejdskollega eller fætter til brylluppet. Uanset hvad fremtiden bringer, her vi alle måttet tænke efter i forhold til hvor mange og hvem vi vælger at invitere til brylluppet.

Fordele ved færre gæster

I stedet for at invitere 100 gæster til jeres bryllup og I måske kun får mulighed for at tale med 60 af dem, for derefter at have dårlig samvittighed overfor resten, kan det nu være rart at skære ned på antallet af gæster. Ved at invitere et mindre antal mennesker til jeres bryllup, har I nu en mulighed for virkelig at tale med alle og mingle. Færre gæster betyder også, at I kan tilbyde et mere eksklusivt bryllup på samme størrelse budget. Måske kan de penge, I sparer på ikke indbudte gæster, gå til mere eksklusive råvarer til middagen eller en storslået entre med helikopter? Valget er jeres! I det mindste er den eksklusive trend kommet for at blive.

bryllupsgæster

Færre bryllupsgæster betyder flere valgmuligheder, når det kommer til at vælge et bryllupslokale.

Tøjet

Valget af påklædning – og frem for alt, valget af brudekjolen – har været ret delt under pandemien. Nogle brude har valgt at omfavne den minimalistiske stil fuldt ud, der matcher enkelt og intimt bryllup med en kjole i samme tema. Elegante kjoler i et materiale, såsom crêpe, satin eller silke, har været kendetegnende for mange. Selv den kortere kjole har optrådt meget i den foregående sæson. Andre brude har valgt at gøre lige det modsatte ved at fejre det intime og eksklusive bryllup med en ekstravagant brudekjole. Da budgettet har skullet tænkes om og antallet af gæster skæres ned, har de i stedet valgt at skaffe en uforglemmelig brudekjole til den store dag.

Fordelene ved påklædning på mindre bryllupper

På et mindre, mere intimt bryllup, er der uendelige valg omkring påklædning. Og ud over bruden, er der også mere plads til virkeligt at gå all-in omkring et tema. Med 100 gæster er det måske svært at opnå et bestemt tema på alle gæsternes påklædning, mens hvis du kun inviterer 30 gæster, er der større potentiale for et uforglemmeligt tema. Bed f.eks. alle gæster om at bære hovedbeklædning eller kun tøj i midnatsblå. Eller hvorfor ikke gøre det til 1920’ernes glamour eller boheme ud til fingerspidserne? Lad din kreativitet flyde og forklare dine gæster præcis, hvor meget dit valgte tema betyder for dig.

bryllupstema

På et mindre bryllup, er det lettere at virkelig gå all-in på jeres specifikke bryllupstema.

Lokalet

Valget af lokale til bryllupsmiddagen og -fest påvirkes naturligvis også af pandemien. Når der har været nedskæringer i antallet af gæster, kan det føles unødvendigt at leje et lokale med plads til 150 siddende gæster, når I bare bliver en tredjedel. De muligheder, der åbnes op her, er, at en del arrangører har valgt at opdele lokalet i to eller tre mindre lokaler og dermed kan huse flere bryllupper på samme tid. Dette kan have en positiv indvirkning på prisen for jer, da det ofte er dyrere at leje et helt lokale end for eksempel udvalgte dele af lokalet.

Fordelene ved mindre lokaler

At finde et lokale, der kan rumme 150 siddende gæster og samtidig svare til jeres ønsker med hensyn til stil og tema, kan være lettere sagt end gjort. Med et mindre bryllup åbnes der også flere valgmuligheder og nu kan I måske leje jeres yndlingsrestaurant eller gøre nogens baghave om til den perfekte baggrund for dit bryllup? Derudover er det meget nemmere at dekorere et mindre lokale end en hel festsal efter dit bryllupstema.

bryllupslokale

Bryllupsrejsen

Rejsebranchen og den måde vi rejser på, har måske været de mest håndgribelige ting, der har ændret sig under pandemien. Alvorlige restriktioner på rejser både indenfor og udenfor landets grænser, har gjort det vanskeligt at drømme om kridhvide strande og svajende palmer. Der er dog dukket nye trends op. Vi er generelt blevet bedre til at opdage smukke steder, fantastiske SPA-faciliteter og magiske hoteller i vores eget land. Hvem sagde at bryllupsrejsen skal indeholde en flyvetur? Benyt lejligheden til at gå på opdagelse i jeres hjemland og forkæle jer selv med et par dage med luksus derhjemme. Check-in på et hotel, I har drømt om at besøge, gå på vinsmagning, hoppe i faldskærm eller bestil spabehandlinger til jer som par. Og når det så bliver tilladt at rejse igen, ser vi trenden gå mod færre, men mere omhyggeligt planlagte rejser. Vi vil sandsynligvis ikke rejse, som vi gjorde før, men når vi gør det, vælger vi at spendere mere på det.

Læs mere

Klassiske bryllupsgaver

At lægge et bryllupsbudget

Det er muligt at skabe et fantastisk bryllup på et lille budget, men det kræver en del planlægning.

Vores bryllup: Julie & Thomas

Vores bryllup: Sue-Ann & Benjamin

Det var meget vigtigt for os, at det var en professionel fotograf, der skulle forevige vores dag. Vi er så…

Når mandligt og kvindeligt skal blive ét

De fleste kender nok bogen eller udtrykket ’Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus’. Men er vi virkelig så…

Vores bryllup: Isabel & Bård

Brudeparret, som begge er arkitekter, valgte et meget unikt sted til både ceremonien og festen: En gammel slotsborg, der ligger…

Hvem gør hvad under brylluppet?

Under et bryllup er der en række nøglepersoner, som skal udpeges. Personer, der får et specielt ansvar og opgaver i…

Tryksager til bryllup

Lad dig inspirere af disse smukke tryksager til bryllup!

Dette har vi importeret fra USA

Der er flere amerikanske bryllupstraditioner, der er blevet importeret til Danmark, og som er blevet mere og mere populære i…

First Look – ikke kun for brudgommen

Har du tænkt på, at der er andre first looks, der også kan være værd at forevige?

Ægteskabsløfter: hvordan skriver man dem?

Der er ikke noget mere personligt, romantisk og intimt end at skrive ægteskabsløfter til hinanden på bryllupsdagen.

Stor planlægningsguide for kommende brudepar

Bryllupsmagasinet hjælper jer på vej med beslutninger, der skal træffes, nyttige tips, vigtige kontakter og huskelister.

Sådan kommunikerer du bedre med din partner

God kommunikation er alfa og omega, hvis du ønsker et langvarigt, lykkeligt og loyalt forhold. Vi giver dig fem tips…

Drømmebryllup midt i ugen

Med tusindvis af bryllupper udskudt til i år, er der mange lørdage fremover der nu vil blive fuldbookede. Vi har…

Tidsplan på bryllupsdagen

Tænker I, at I bare tager bryllupsdagen som den kommer, uden nogen fastlagte tidspunkter? Så kan I godt tro om!…

Bryllupsbue

Vil du have et unikt og personligt bryllup? Bliv mand og kone under en smuk og romantisk bryllupsbue. Se billeder…

Bryllupsbudget – Lav jeres

Det første stadie i en bryllupsplanlægning er at skabe et bryllupsbudget.

Børn til bryllup

Vil du have børn til jeres bryllup? Hvis du vil have et børnevenligt bryllup, er der flere ting at tænke…

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Duo Bergh – Skaber magi med strygemusik til bryllupper

At vælge den rette musik til sit bryllup er vigtigt for at skabe den perfekte stemning. En duo, der præcist…

Vælg bryllupstema ud fra, hvem I er

Hvordan skal vores bryllup se ud? Hvilket tema skal det have? Det er nogle af de sværeste spørgsmål at svare…

Blomster på brylluppet!

Vi tager flere og flere planter og grønt ind i vores hjem og at det også sker på brylluppet, er…

Kunsten at skrive en ønskeliste

Her får I tips til, hvordan I kan gøre det lettere for gæsterne at finde den perfekte bryllupsgave.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Vores bryllup: Emily & Aaron

Aaron fra Irland og Emily fra USA valgte København til deres diskrete bryllup.

Vores bryllup: Malthe & Anette

"Jeg havde glemt alt hvad vi havde øvet i kirken og lod mig bare rive med. Det gav det hele…

Vores bryllup: Sara og Hans-Kristian

"Jeg havde lyst til noget, der kun var for os. Noget hvor vi dyrkede os som par og ikke kun…

Lisa og Jespers vinterbryllup

Vi ønskede et december bryllup med noter af jul uden at det skulle blive en julefrokost. Og vi har ikke…

Vores bryllup

Er du lige blevet gift? Vi vil meget gerne høre om jeres bryllup og dele jeres tips og råd til…

Bryllupsbudget

Download en skabelon for bryllupsbudget, der hjælper dig med at holde styr på det!

20 romantiske vinter dates til dig og din partner

Vi har listet 20 romantiske vinter dates, som vil give jer en skøn juleweekend sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Vil du modtage de seneste nyheder, tips til dit bryllup og unikke tilbud?

9 romantiske julefilm for to

Vi tæller ned til juleaften, og mens vi venter, kan du krybe under dynen og se disse 9 romantiske julefilm…

Bryllupsbingo

Bryllupsbingo er et sjovt spil for at lette stemningen og lære hinanden bedre at kende. Vi har lavet et bingospil,…

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer bedst til dig?

Ved du ikke, hvilket tema du skal vælge til dit bryllup? Tag denne quiz for at finde det tema, der…

Bryllupsgaver: Hvad skal I ønske jer?

Vi giver dig vores bedste tips til bryllupsgaver, I bliver tilfredse med.

At være toastmaster

Her er en guide til dig, der er lige så uvant med som stolt over at være blevet valgt som…

8 sjove lege, mens gæsterne venter

For at gæsterne ikke keder sig eller venter for længe, kan det være hyggeligt at planlægge nogle sjove lege, som…

21 tips til bryllupsplanlægningen

At planlægge et bryllup er vidunderligt og sjovt, men det kan også være krævende og stressende. Her kommer 21 tips,…

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Gift jer først – fest senere!

Gift jer først – fest senere. Hvordan kan det gå til, og hvad er fordelene med sådan et koncept?

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Bryllupsgavernes historie

Intet bryllup uden gaver! Traditionen med gaver går langt tilbage i tiden. Morgengave til bruden – og stadig oftere også…

Landlig bonderomantik

Snør støvlerne, find cowboyhatten frem og gør dig klar til at danse i laden natten lang.

Du og din mor

Var din mor i top 3 over dem du ringede til for at fortælle at du skulle giftes? Så har…

Fem tips til bryllupsfotografering med iPhone!

Er du inviteret til bryllup? Her er fem gode tips til, hvordan du tager billeder med din iPhone til bryllupper.

Vores bryllup: Christina & Mathias

Læs om Christina og Mathias' magiske DIY-bryllup og rustikke bryllupsfest på Ølstedgaard’s Festlokaler i Løsning.

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

Hvilken type polterabend vælger du?

Vi har listet nogle forslag til aktiviteter til polterabend – Stem på den aktivitet, du allerhelst vil lave til din…

7 nye MICHELIN-stjerner i Danmark

Er du Foodie eller vil du tage din forlovede med på en romantisk date med ekstra god mad? Så skal…

Vores bryllup: Caroline & Kasper

"Vi kunne ikke tage øjnene fra hinanden, aldrig har vi set så godt ud og følt os så godt tilpas."

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Sociale medier og deling af billeder

Læs mere om sociale medier og deling af billeder i bryllup. Må man bruge mobiltelefoner til bryllupsfesten?

Bryllupstrends i pandemiens fodspor

Vi har lagt øret til vandrørene og set nærmere på 7 bryllupstrends, som er vokset frem i pandemiens spor.

En fest gæsterne husker

Jeres bryllupsdag er jeres dag, hvor I er festens absolutte midtpunkt. Men glem ikke gæsterne, der også skal have en…

Foreviget i anderledes omgivelser!

Her ser vi nærmere på emnet bryllupsfotografier taget i anderledes omgivelser – læs mere!

Takt og tone – før, under og efter brylluppet

Vi har fået styr på hvilken takt og tone der gælder før, under og efter bryllupet.

Vil du gifte dig med mig?

Vi har samlet nogle romantiske ideer til et magisk frieri.

9 tips til, hvordan du passer på kærligheden

Læs vores tips til, hvordan du bevarer kærligheden.

Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

Skal du giftes, og overvejer du, om du skal hyre en videograf til at lave din bryllupsvideo? Vi giver dig…

Vil du gifte dig med mig?

Måske har du en nær ven, som du tror måske snart kunne blive friet til. Lad hende/ham blive inspireret af…

12 tips til hvordan I planlægger og gennemfører den perfekte bryllupsrejse

Der er meget at tænke på, når du planlægger en bryllupsrejse. Vi giver dig 12 tips til, hvordan du kan…

Sådan vælger I destinationen til jeres bryllupsrejse – 11 tips som hjælp!

Skal du giftes? Her får du 11 tips til, hvordan du finder den perfekte destination til din bryllupsrejse.

Sådan skaber I den perfekte hjemmeside til jeres bryllup

Jeres bryllupshjemmside er mere end en formalitet; det er en vigtig kilde til information omkring jeres store dag.

Gruppebilleder til brylluppet? Her er den komplette guide!

For mange brudepar er gruppebillederne og hyggebillederne mindst lige så vigtige som portrætterne af brudeparret selv.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Tid til at skrive ønskeliste

Hvordan skriver man egentlig en ønskeliste, og hvad er Emma Gad-reglerne omkring dette?Vi giver dig tips til en ønskeliste til…

Bryllupsrelaterede events

Udover selve bryllupsdagen, hvor bryllupper, hygge og fest finder sted, er der et væld af bryllupsrelaterede begivenheder.

Bryllupsfesten, livets fest

Hvordan planlægger man livets største fest, bryllupsfesten? Bryllupsmagasinet har, for at lette planlægningen, taget en tjekliste frem, som I kan…

Kagetendenser værd at huske!

Nogle trends indenfor bryllupskager er fortsat populære, men de får selskab af nogle helt nye trends.

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Forbered dig på at vende tilbage til festlighederne

Nu er bryllupper (heldigvis) tilbage for fuld kraft. Men for nogle kan det være en udfordring at deltage i sociale…

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Selvom vi ønsker, at pandemien aldrig havde fundet sted, har pandemien den alligevel haft en positiv effekt på nogle områder.

Lad planlægningen begynde!

For at gøre bryllupsplanlægningen så smidig som muligt har vi lavet en lille tidslinje, som kan hjælpe dig på vej.

Forny jeres løfter

At forny sine ægteskabsløfter for hinanden bliver mere almindeligt, men hvordan fungerer det rent praktisk?

Vinderne af drømmebryllup på Hotel OPUS

Endelig kunne vi overraske vinderne af Bryllupsfesten på Hotel OPUS i Horsens.

Gaven til morgenen efter

Historien bag morgengaven og gode bud på klassiske, populære og originale morgengaver til både ham og hende.

Bryllupsfotografering – de 20 mest almindelige fejl

Hvorfor begå samme fejl som andre? Husk i stedet følgende, inden du booker fotograf, eller det er tid til bryllupsfotograferingen.

Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange - ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup.

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

Tjekliste til din bryllupsplanlægning

Der er meget at holde styr på, når det kommer til bryllupsplanlægning. Udskriv en praktisk tjekliste!

Ansætte en professionel bryllupsfotograf?

Bryllup er en af livets største begivenheder, alt er tænkt ned til mindste detalje for at sørge for, at dagen…

Portrætfotografering eller heldagsfotografering?

Jacob Kjøller Andersen arbejder som professionel bryllupsfotograf. Vi mødte ham kort og stillede spørgsmålet...

Vælg dine brudepiger med omhu

Her er nogle af de ting, som det kan være godt at huske på, når du skal vælge dine brudepiger.…

Vores bryllup: Louise & David

Louise har altid drømt om et rigtigt kirkebryllup! Lang hvid kjole, en stor og flot brudebuket, med en stor og…

9 tips til en vellykket bryllupsdag

Det, de fleste brude er nervøse for inden brylluppet, er, at noget skal gå galt under selve bryllupsdagen. I denne…

7 unikke tips til underholdning til bryllupsfesten

Træt af quizzer og livebands? Her kommer syv unikke tips til, hvordan I underholder gæsterne under bryllupsfesten.

Den komplette guide til dig som toastmaster

Din bedste ven, søster/bror, kollega skal giftes, og du har fået til opgave at være toastmaster m/k. Det er en…

Bryllupsdage

Måske fejrer I dagen med en fest, en middag eller en rejse? Bryllupsdagen er en dag at mindes og en…

10 ting enhver brud bør have

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer…

Skab den rette stemning til bryllupsfesten

For mange nygifte er musikken til bryllupsfesten virkelig vigtig, fordi den sætter den helt rigtige stemning og ofte er afgørende…

Tidsplan for bryllupsdagen

Når I planlægger jeres bryllup, kan det være en god ide at have en tidsplan for bryllupsdagen at gå ud…

Giv den gas med blomster

Mange ser det som en selvfølge og en smuk tradition, at de skal bære en smuk brudebuket op ad altergangen.…

Placer jeres gæster rigtigt

Det er næsten en videnskab at placere sin familie, venner og hædersgæster rigtigt. Der findes naturligvis regler for gæsternes placering,…

Velkommen til bords

I dag er det mest normalt med små, runde borde ved bryllupsmiddagen. Men det er ikke sikkert, at det normale…

Gode tips til et langt ægteskab

Du har endelig fundet den partner, du altid har drømt om. Snart løber jeres bryllupsdag af stablen, men du bekymrer…

Årets mest romantiske brudgom

Hey, mand! Kridt skoene, hvis du vil være med i kampen om at blive ’Årets mest romantiske brudgom’! Vi viser…

En magisk vielsesceremoni

Drømmer I om en personlig vielse, som gerne må indeholde både nyskabende og traditionelle indslag? Så kast jer ud i…

Sådan får du gode bryllupsbilleder

Bryllupsbillederne foreviger jeres store dag, så vælg en fotograf med omsorg. Læg fokus på fotografens stil og på den personlige…

Køb din brudekjole i en butik

Det vrimler med hjemmesider, der sælger brudekjoler. De lokker med fine billeder af smukke kjoler, men kjolerne på billederne er…

Gå all in med en borgerlig vielse

En borgerlig vielse er ikke ensbetydende med et simpelt bryllup. Det kan indebære præcis samme storslåede fest som et kirkebryllup.…

Rehearsal dinner vs. brunch

Det er fantastisk at forlænge brylluppet, og det kan gøres på mange måder. Saml dine nære og kære til en…

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i…

Temabryllupper – derfor er de så populære

I dag er det mere reglen end undtagelsen at vælge tema til sit bryllup. Temaet kan for eksempel være en…

Social Media Wedding

Vil du have dit bryllup online, men ved ikke hvordan? Vi har kigget nærmere på, hvordan det fungerer at gøre…

Don’t worry, be happy

Det er klart, at I gerne vil have, at alt skal være perfekt på bryllupsdagen. Men det gør ingen lykkelig…

Vores bryllup: Jesper & Alexandra

Vores bryllup var meget internationalt. Vi var i alt 13 forskellige nationaliteter, og vi havde derfor printet selve den ”officielle”…