Bag kulisserne på en fotorejse

Før hvert nummer af Bryllupsmagasinet planlægger redaktionen forskellige fotorejser. Rejser, hvor vores chefredaktør, Anna, sammen med et team tager ud for at fotografere brudekjoler og habitter i enestående omgivelser. Før vores seneste nummer, der udkom i februar, rejste teamet til Dubai. Her får I fortællingen om, hvordan der ser ud bag kulisserne på sådan en fantastisk rejse.

Text: Anna Storm  Foto: Anna Storm

Det er en spektakulær og fed oplevelse at tage på foto-reportagerejse. Men selv en rejse kræver meget arbejde, forberedelser og planlægning. At gøre sådan en rejse mulig forudsætter et tæt samarbejde med professionelle mennesker indenfor forskellige faggrupper, og igennem årene har vi her på Bryllupsmagasinet etableret tæt kontakt med nogle af de bedste.

Flere måneder inden rejsen planlægges og forberedes destination, modeller, stylister, fotograf og kjoler. At rejse til Dubai var et forslag, som tidligt dukkede op på agendaen, og som vi er meget stolte af og glade for, at vi fik mulighed for at gennemføre. De respektive photo sessions fandt sted på JA Palm Tree Court resortet, hvor vi også boede under hele opgaven. Resortet passer perfekt til brudepar, der leder efter et sted at spendere bryllupsrejsen – og det ligger kun nogle minutters kørsel fra Dubai City – byen der har alt.

ja 004

At være på reportage-rejse indebærer lange dage med arbejde. Modellerne, stylisten og makeup-artisten stod op allerede klokken 03.00 og begyndte forberedelserne. Straks derefter tog fotografen og vores chefredaktør Anna ud for at finde de bedste steder at fange det tidlige morgenlys på billederne. Derefter blev der fotograferet hele dagen, til solen gik ned, og det var tid til at give hinanden en ’high five’ og takke for endnu en dags kreativt og veludført arbejde. At være på fotoreportage er ligesom at befinde sig midt i en kreativ, inspirerende og skøn drøm.

Inde i suiten hang snesevis af kjoler, linet op og klar til brug. En svag duft af hårspray hang i luften, og på bordene lå tiaraer, tingeltangel og rækker med sminke. Skaberglæde og kreativt kaos ville man kunne sammenfatte det som, når modellerne blev gjort klar, og fotografen rullede rundt i sandet for at få det bedste billede.

Og selv om dagene var lange og nøje skemalagt, var der også tid til lidt nydelse. For på JA Palm Tree Court har de virkelig lært alt om nydelse. Her findes noget for alle – uanset om man er interesseret i fysiske aktiviteter, spa, solbadning ved en af poolerne eller at læse en bog i palmernes skygge. Her findes alt, og for den der elsker mad og drikke, byder resortet på enestående gastronomiske oplevelser. De forskellige restauranter tilbyder noget for enhver smag, og det er som at befinde sig i paradis, når man sætter tænderne i en jordbærtærte med hvid chokolade og vanilje.

ja 002

Det var virkelig en drøm, der gik i opfyldelse, at befinde sig på denne resort sammen med talentfulde og kreative mennesker. Og jeg håber, at det skinner igennem i magasinet…. resultatet af mange timers fotografering i morgensol, i aftenlys og i frodige haver.