10 ting enhver brud bør have

Disse ti ting er måske det vigtigste inden for bryllupsplanlægningen.

Tekst: Anna Storm  Foto: Adobestock.com

1. En bedste ven

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer ligeså godt.

2. En fantastisk brudekjole

På bryllupsdagen har du virkelig mulighed for at være den smukkeste i verden. Sats på en enestående brudekjole, der fremhæver dit mest fantastiske jeg.

3. Et åbent sind

Mange har allerede fra starten af planlægningen et tydeligt billede af, hvordan brylluppet skal være, men hav et åbent sind og vov at tilføje/fjerne ting i løbet af planlægningen.

4. En stund for dig selv

Afsæt tid på bryllupsdagen til bare dig og din partner. Nogle gange er dagen så fuldt spækket, at I glemmer at se og nyde hinanden. Afsæt noget tid i løbet af dagen, hvor I er alene.

5. En skøn bryllupsrejse

Dagen efter brylluppet er magisk! En tomhed kan dog indfinde sig, når den store dag er overstået – sørg for at have en fantastisk bryllupsrejse at se frem til.

6. To par sko

Dine fødder kommer til at takke dig for at have et par ekstra sko at skifte til under bryllupsfesten.

7. En god-at-have-taske

Sørg for, at en gæst (evt. din mor eller veninde) har en lille taske ved hånden med det mest nødvendige. Lidt ekstra makeup, parfume, plaster og pletfjerningsmiddel, hvis ulykken skulle være ude.

8. Underholdning til festen

En bryllupsfest er fantastisk, men den kan blive endnu bedre gennem uventet underholdning. Hyr for eksempel et band, en dj, dansere eller en stand-upper for ekstra festlighed.

9. Stjerneglans

Dagen inden brylluppet er måske den bedste stund af dem alle … Und dig selv og din partner (eller veninderne) at booke jer ind på hotel dagen inden og nyd øjeblikket og det, der snart skal komme.

10. En magisk vielsesring

Ringen kommer du til at bære på din finger resten af livet – vælg en ring, som får mennesker til at håbe og dig til at føle en pirrende lykke her dag.

LÆS MERE


Hold styr på os