20 romantiske vinter dates til dig og din partner

vinter dates

Ved du ikke, hvad du skal lave med din elskede i juleferien? Vi har listet 20 romantiske vinter dates, som vil give jer en skøn juleweekend sammen.

Tekst: Kristin Hassellind | Foto: Pexels.com

Endnu et år er ved at være slut, og du er færdig med den sidste arbejdsuge inden juleferien. Hvis vi er heldige, har sneen prydet træerne efter flere uger med masser af varme dage, og smukke juletræer lyser op i stuevinduerne i mange hjem. Uanset om du har et had/kærlighedsforhold til vinteren, kan vi så blive enige om, at julen kan være en magisk tid? Nu får du mere tid til dine venner, dine kære og måske i særdeleshed din partner, som du har længtes efter at bruge mere tid sammen med. Læs med og bliv inspireret af både romantiske, afslappede og spændende vinter dates, du kan have med din kæreste denne jul.

 1. Leg i sneen

Det sner sjældent i Danmark, men når det endelig sker, kan I lade jeres indre børn komme frit frem og lege sammen i sneen. Find en spændende kælkebakke og dyst på hver jeres kælk, eller sæt jer tæt sammen på en lang kælk, mens I suser ned ad en snedækket bakke i fuld fart. Vil du have lidt mindre fart og spænding, så gå udenfor og lav din egen snemand med gulerodsnæse, knapper og bedstefars hat for en romantisk og sjov oplevelse i sneen. Når latteren runger i luften, så løb efter hinanden for at se, hvem der fanger hinanden først, og afslut med at lave sneengle på en legende og sjov date.

 1. Se en julefilm i biografen

Ikke alle par elsker at være ude i sneen. Nogle mennesker trives bedst i varme og rolige omgivelser. Hvad med at tjekke biografens program og se, om der er nogle romantiske julefilm, I kan se sammen? Køb nogle popcorn og snacks i kiosken og læn dig tilbage til en afslappet date i biografen. En film date er perfekt, hvis I begge trænger til at slappe af efter en travl juletid.

 1. Tag på skøjteløb

Hvor fedt er det lige at se par på skøjter i amerikanske romantiske komedier? En vinter date på skøjter kan virkelig skabe både sjove og magiske øjeblikke. De fleste af os er måske ikke verdensmestre på skøjteløb, men det gør ikke noget, hvis du falder på røven første gang. Hold din partners arme, mens du danser romantisk hen over isen. I dag kan man ofte finde en skøjtebane i midtbyen, mens lysene fra butiksvinduerne oplyser skøjtebanen for ekstra julestemning.

 1. Hyggeligt sommerhus i skoven

En tur i sommerhus i skoven, hvor I er helt alene sammen, er en perfekt vinter date for dig, der både kan lide at være aktiv og at slappe af. I kan også – hvis I rejser til et af vores nabolande – stå på ski i strålende solskin i et vidunderligt vinterlandskab. Pak rygsækken med varm kaffe, madpakker, appelsiner og en hurtig frokost, som du så deler på en majestætisk bjergtop. Afslut daten i et par pyjamas, ild i pejsen, et glas rødvin og lækker aftensmad, inden I spiller en omgang brætspil. The Lost Diamond, Yatzy, Ludo, Matador, Ticket to Ride, Genie, Scrabble er nogle muligheder. Alternativt kan I vælge et helt andet spil, som I begge kan lide.

 1. Besøg en hyggelig cafe

En kop varm kakao med masser af flødeskum eller en velsmagende kop kaffe kan sikkert fås mange steder, men intet slår følelsen af ​​at åbne døren til en hyggelig cafe, der spiller julemusik på en kold vinterdag, mens duften af friskmalet kaffe og friskbagte boller vækker dine sanser til en skøn smagsoplevelse. Nyd din varme kop velsmagende drink og et lækkert wienerbrød, mens I har en dejlig stund sammen, bare jer to.

 1. Besøg et museum

Tjek hvilke museer der har åbent i julen og oplev noget nyt! Udvid din intellektuelle horisont og væk din nysgerrighed ved at få viden om kunst, kultur, naturhistorie, videnskab, teknologi eller historie. Mange museer er en guldmine af historiske skatte, som er et besøg værd. At gå på museum kan være en god date, hvor hjernen får information, og hjertet får kærlighed.

 1. Tag på picnic

“Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, kun dårligt tøj,” lyder et gammelt ordsprog. Selvom det er nemmere at holde picnic om sommeren, kan en picnic om vinteren være meget hyggelig og romantisk, hvis du klæder dig godt på. Pak en kurv med tæpper, lygter, måtter til at sidde på og termokander med varme drikke. Pak også noget at spise. Din fantasi (og hvor meget du kan bære) er det eneste, der sætter grænser for, hvad du kan tage med på tur. Så find et hyggeligt sted under nogle træer eller på en sten for at nyde et roligt måltid udendørs. Hvis du er heldig, ser du måske egern, hjorte eller ræve?

 1. Prøv at klatre

En trend, der er blevet mere og mere populær de seneste år, er klatring indendørs, enten med reb eller såkaldt bouldering. Bouldering er mere sikkert end at klatre udendørs på stejle skråninger, da der er en stødabsorberende madras, du kan falde på, hvis du glider ned. Det eneste udstyr, du skal bruge, er nogle gode klatresko og eventuelt en pose kalk. Hvis du kan lide at udfordre dig selv, kan du prøve at bestige de høje mure. Du skal så sikres med et reb, der går mellem dig og din partner.

Dette kræver meget kommunikation og tillid. Vær opmærksom på, at du skal tage et begynderkursus for at kunne klatre i reb, og hvis du vil være i stand til at sikre andre. Klatring er perfekt, hvis du og din partner vil prøve en ny aktivitet sammen eller tage jeres forhold til næste niveau.

 1. Bag julesmåkager sammen

Det er ikke alle mænd, der er vilde med at bage. Men en af måderne at skabe lidt ekstra engagement på kan være at arrangere en konkurrence, hvor I skal lave de fedeste eller flotteste honningkager eller julesmåkager. Køb glasur, Smarties, drys eller andre småting, I gerne vil pynte julesmåkagerne med og få en hyggeaften, hvor I bager sammen. Sæt julemusik på i baggrunden for at skabe den rigtige stemning. Og hvis I er et legesygt par, er der intet, der forhindrer jer i at pynte hinanden med glasur eller smage på slik først.

 1. Spil sammen

At spille videospil er ikke kun for fyre eller for børn. Gaming er for alle! Uanset om du har en PlayStation, Xbox eller Nintendo derhjemme, er der mange spil, som er sjove at spille sammen med din partner. Mario Kart er for eksempel en gammel klassiker, hvor du kører mod forskellige SuperMario-karakterer. En anden populær klassiker er karakteren Rayman, der bliver suget ind i en anden verden, hvor han skal kæmpe sig igennem farer og udfordringer for at komme tilbage. Hvis du kan lide spil med endnu mere action, er “It takes two” et spil om et par, der bliver til dukker og sammen skal igennem en action fyldt verden. Det er et spil, der også kan styrke parforholdet! “It Takes Two” er blevet anmeldt som et af de allerbedste spil til to personer, der nogensinde er produceret. At spille sammen er en fed date, der bringer det konkurrenceinstinkt frem, som mange gamere vil elske!

 1. En romantisk aften på altanen

Bor du i en lejlighed i byen? Har du en hyggelig altan, som du bruger meget om sommeren, men som du også gerne vil bruge om vinteren? Indret altanen med lyskæder, lanterner, vinterfrakker, varme tæpper, puder og altanvarmere. Tag din varme vinterjakke på eller hop i hver sin sovepose for at skabe en romantisk aften på balkonen med udsigt over byen. Se stjernerne lyse den mørke vinternat op og oplev ægte julemagi!

 1. Book et spaophold

Elsker du passion og romantik? Vil du nyde din elskede i eksklusive og stemningsfulde omgivelser? Så book et magisk spaophold for at skabe en intim og fornøjelig oplevelse for dig og din partner. Der er intet som at glide ned i et varmt boblebad med den person, du elsker allermest, mens mørket falder på udenfor. Tag en pause fra hverdagen og nyd hinandens selskab, inden I går tilbage til rummet, hvor I kan fortsætte romantikken…

 1. Lav pizza

Lav hjemmelavet pizza fra bunden. Pizza er noget de fleste kan lide, selv om det kræver lidt tid i køkkenet. Køb dine yndlingstoppings eller prøv en helt ny opskrift for at få en sjov oplevelse i køkkenet, hvor du kan teste din kreativitet og jeres samarbejdsevner. Hvad med at prøve banan eller pommes frites på pizzaen for en ny oplevelse? Tag din friskbagte pizza med i sofaen og se en film!

 1. Gå på juleshopping

Elsker du og din partner at shoppe? Hvorfor ikke tage en tur ind til byen for at slentre langs de juleoplyste gader med stemningsfulde butiksvinduer. Juleudsalget starter som regel lige efter juledagene, og du kan så finde ting, du ønsker dig, til nedsat pris. Juleshopping kan være en hyggelig date at lave sammen, hvis I både kan lide at shoppe og gå på opdagelse i sortimentet i de forskellige butikker. Husk gode sko og tag nogle romantiske pauser undervejs!

 1. Tag et kursus sammen

Er I begge interesserede i vin fra Sydeuropa? Så book et vinkursus sammen for at lære mere! Har du lyst til at forbedre dine madlavningsevner? Tag et madlavningskursus, hvor du lærer at lave mere eksotiske og spændende retter end kødsovs og spaghetti. Elskede I begge at danse i ungdomsklubben, da I var yngre, og er I klar til at lære mere? Tag et begynderkursus i pardans. Salsa er for eksempel en rytmisk, sensuel og livlig dans, der kan få dig til at slippe dig løs på en grå vinterdag. At tage et kursus sammen er en sjov aktivitet, der kan bringe jer tættere sammen.

 1. Byg en hytte

Kan du huske, da du var barn og byggede en hytte af tæpper, lagner og puder, som du lagde over borde og stole? Man behøver ikke være barn for at lave en hyggelig hytte indendørs. Skab dit eget personlige gemmested ved at flytte rundt på møblerne og lægge tæpper ud i rummet. Medbring en flaske vin og to glas, eller en stor skål slik i “hytten” for en enkel og romantisk date. Dette er også en perfekt mulighed for at tale sammen om dine drømme, værdier, planer og mål.

 1. Sluk for strømmen i hele huset

Ja, du læste rigtigt! Hvis strømmen er gået i huset, eller vil du holde regningerne nede resten af ​​måneden, er dette en perfekt mulighed for at få en romantisk og intim date, der koster lidt. Tænd stearinlys i hele rummet, kravl under et varmt tæppe eller tæppe, bestil takeaway og tal i timevis, indtil strømmen kommer igen. Kommunikation er vigtig for at sikre et langt og lykkeligt forhold.

 1. Spis på en hyggelig restaurant

Har du hørt, at vejen til en mands hjerte går gennem maven? Book bord på en fin gourmetrestaurant med udsigt over byen, hvor I kan spise en romantisk middag for to. Efter en lækker tre-retters middag med udsøgte vine til, kan I flytte til en bar kort derfra, mens I nyder den fantastiske udsigt. Med stjerner i øjnene kan I se, hvor meget I elsker og værdsætter hinanden. Så kan I begge svæve videre på en lyserød sky og leve på mindet om den fantastiske date.

 1. Paint ‘n’ Sip / Mal og drik

Bor du i en storby, kan du sikkert prøve Paint ‘n’ Sip, noget flere og flere byer nu tilbyder. Mal og drik, som det også kaldes, betyder ganske enkelt, at man maler og drikker på samme tid! Dette kan være en sjov, social og anderledes date, hvor du også får testet dine kunstneriske evner. Måske vil I prøve at male hinanden og give en præmie til den af ​​jer, der maler det bedste portræt?

Vil du spare penge i julen, er det fuldt ud muligt at lave et lignende arrangement derhjemme, enten sammen med et andet par eller bare jer to. Køb to lærreder, lidt oliemaling og en flaske vin til deling, og du får en date lidt ud over det sædvanlige. At bevæge jer ud af jeres komfortzone og prøve noget nyt er vigtigt for jeres parforhold!

 1. Julemarked i en storby

Er du træt af bare at være hjemme i julen? Vær spontan og hop på det første ledige fly til et julemarked i en af ​​Europas byer. Hvad med at besøge julemarkedet i den gamle del af Prag for en magisk og romantisk oplevelse, du sent vil glemme? Vil du besøge et historisk julemarked helt tilbage til middelalderen? Rejs til Dresden til Tysklands ældste marked. Er I et par, der virkelig elsker storbyer? Rejs til London og besøg det spektakulære vinterlandskab i Hyde Park. Måske kan du også fejre nytårsaften og opleve en fest lidt ud over det sædvanlige? At sige farvel til det gamle år og indlede et nyt kapitel med fyrværkeri, der lyser himlen op over London Eye og Big Ben, er en fantastisk måde at byde det nye år velkommen på.

Og hermed ønsker vi her på Bryllupsmagasinet alle vores læsere en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

vinter dates

Læs mere

Vores bryllup: Christina & Mathias

Læs om Christina og Mathias' magiske DIY-bryllup og rustikke bryllupsfest på Ølstedgaard’s Festlokaler i Løsning.

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn blev gift i Toscana, og her præsenterer vi billederne fra det smukke bryllup!

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Sociale medier og deling af billeder

Læs mere om sociale medier og deling af billeder i bryllup. Må man bruge mobiltelefoner til bryllupsfesten?

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Sådan kommunikerer du bedre med din partner

God kommunikation er alfa og omega, hvis du ønsker et langvarigt, lykkeligt og loyalt forhold. Vi giver dig fem tips…

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Bryllupstrends i pandemiens fodspor

Vi har lagt øret til vandrørene og set nærmere på 7 bryllupstrends, som er vokset frem i pandemiens spor.

Gift jer først – fest senere!

Gift jer først – fest senere. Hvordan kan det gå til, og hvad er fordelene med sådan et koncept?

En fest gæsterne husker

Jeres bryllupsdag er jeres dag, hvor I er festens absolutte midtpunkt. Men glem ikke gæsterne, der også skal have en…

Foreviget i anderledes omgivelser!

Her ser vi nærmere på emnet bryllupsfotografier taget i anderledes omgivelser – læs mere!

Nordsjællands Bryllupsmesse

Velkommen til Nordsjællands Bryllupsmesse - en dag fyldt med bryllupsinspiration, romantik og attraktive messetilbud.

Takt og tone – før, under og efter brylluppet

Vi har fået styr på hvilken takt og tone der gælder før, under og efter bryllupet.

Vil du gifte dig med mig?

Vi har samlet nogle romantiske ideer til et magisk frieri.

20 romantiske vinter dates til dig og din partner

Vi har listet 20 romantiske vinter dates, som vil give jer en skøn juleweekend sammen.

Kunsten at skrive en ønskeliste

Her får I tips til, hvordan I kan gøre det lettere for gæsterne at finde den perfekte bryllupsgave.

9 tips til, hvordan du passer på kærligheden

Læs vores tips til, hvordan du bevarer kærligheden.

Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

Skal du giftes, og overvejer du, om du skal hyre en videograf til at lave din bryllupsvideo? Vi giver dig…

9 romantiske julefilm for to

Vi tæller ned til juleaften, og mens vi venter, kan du krybe under dynen og se disse 9 romantiske julefilm…

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Vil du gifte dig med mig?

Måske har du en nær ven, som du tror måske snart kunne blive friet til. Lad hende/ham blive inspireret af…

Bryllupsbue

Vil du have et unikt og personligt bryllup? Bliv mand og kone under en smuk og romantisk bryllupsbue. Se billeder…

Vores bryllup

Er du lige blevet gift? Vi vil meget gerne høre om jeres bryllup og dele jeres tips og råd til…

Tidsplan på bryllupsdagen

Tænker I, at I bare tager bryllupsdagen som den kommer, uden nogen fastlagte tidspunkter? Så kan I godt tro om!…

21 tips til bryllupsplanlægningen

At planlægge et bryllup er vidunderligt og sjovt, men det kan også være krævende og stressende. Her kommer 21 tips,…

Børn til bryllup

Vil du have børn til jeres bryllup? Hvis du vil have et børnevenligt bryllup, er der flere ting at tænke…

12 tips til hvordan I planlægger og gennemfører den perfekte bryllupsrejse

Der er meget at tænke på, når du planlægger en bryllupsrejse. Vi giver dig 12 tips til, hvordan du kan…

Sådan vælger I destinationen til jeres bryllupsrejse – 11 tips som hjælp!

Skal du giftes? Her får du 11 tips til, hvordan du finder den perfekte destination til din bryllupsrejse.

Sådan skaber I den perfekte hjemmeside til jeres bryllup

Jeres bryllupshjemmside er mere end en formalitet; det er en vigtig kilde til information omkring jeres store dag.

Gruppebilleder til brylluppet? Her er den komplette guide!

For mange brudepar er gruppebillederne og hyggebillederne mindst lige så vigtige som portrætterne af brudeparret selv.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Tid til at skrive ønskeliste

Hvordan skriver man egentlig en ønskeliste, og hvad er Emma Gad-reglerne omkring dette?Vi giver dig tips til en ønskeliste til…

Bryllupsrelaterede events

Udover selve bryllupsdagen, hvor bryllupper, hygge og fest finder sted, er der et væld af bryllupsrelaterede begivenheder.

Bryllupsfesten, livets fest

Hvordan planlægger man livets største fest, bryllupsfesten? Bryllupsmagasinet har, for at lette planlægningen, taget en tjekliste frem, som I kan…

Kagetendenser værd at huske!

Nogle trends indenfor bryllupskager er fortsat populære, men de får selskab af nogle helt nye trends.

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Forbered dig på at vende tilbage til festlighederne

Nu er bryllupper (heldigvis) tilbage for fuld kraft. Men for nogle kan det være en udfordring at deltage i sociale…

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Selvom vi ønsker, at pandemien aldrig havde fundet sted, har pandemien den alligevel haft en positiv effekt på nogle områder.

Bryllupsbudget – Lav jeres

Det første stadie i en bryllupsplanlægning er at skabe et bryllupsbudget.

Hvilken type polterabend vælger du?

Vi har listet nogle forslag til aktiviteter til polterabend – Stem på den aktivitet, du allerhelst vil lave til din…

Lad planlægningen begynde!

For at gøre bryllupsplanlægningen så smidig som muligt har vi lavet en lille tidslinje, som kan hjælpe dig på vej.

Tjekliste til din bryllupsplanlægning

Der er meget at holde styr på, når det kommer til bryllupsplanlægning. Udskriv en praktisk tjekliste!

Forny jeres løfter

At forny sine ægteskabsløfter for hinanden bliver mere almindeligt, men hvordan fungerer det rent praktisk?

Vinderne af drømmebryllup på Hotel OPUS

Endelig kunne vi overraske vinderne af Bryllupsfesten på Hotel OPUS i Horsens.

Gaven til morgenen efter

Historien bag morgengaven og gode bud på klassiske, populære og originale morgengaver til både ham og hende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Vil du modtage de seneste nyheder, tips til dit bryllup og unikke tilbud?

Den ultimative checkliste EFTER brylluppet

Mange brudepar glemmer at der også er vigtige opgaver efter brylluppet. Her har vi lavet en checkliste for at gøre…

Bryllupsfotografering – de 20 mest almindelige fejl

Hvorfor begå samme fejl som andre? Husk i stedet følgende, inden du booker fotograf, eller det er tid til bryllupsfotograferingen.

Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange - ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup.

Drømmebryllup midt i ugen

Med tusindvis af bryllupper udskudt til i år, er der mange lørdage fremover der nu vil blive fuldbookede. Vi har…

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

Ansætte en professionel bryllupsfotograf?

Bryllup er en af livets største begivenheder, alt er tænkt ned til mindste detalje for at sørge for, at dagen…

Portrætfotografering eller heldagsfotografering?

Jacob Kjøller Andersen arbejder som professionel bryllupsfotograf. Vi mødte ham kort og stillede spørgsmålet...

Vælg dine brudepiger med omhu

Her er nogle af de ting, som det kan være godt at huske på, når du skal vælge dine brudepiger.…

Vores bryllup: Louise & David

Louise har altid drømt om et rigtigt kirkebryllup! Lang hvid kjole, en stor og flot brudebuket, med en stor og…

9 tips til en vellykket bryllupsdag

Det, de fleste brude er nervøse for inden brylluppet, er, at noget skal gå galt under selve bryllupsdagen. I denne…

7 unikke tips til underholdning til bryllupsfesten

Træt af quizzer og livebands? Her kommer syv unikke tips til, hvordan I underholder gæsterne under bryllupsfesten.

Blomster på brylluppet!

Vi tager flere og flere planter og grønt ind i vores hjem og at det også sker på brylluppet, er…

Den komplette guide til dig som toastmaster

Din bedste ven, søster/bror, kollega skal giftes, og du har fået til opgave at være toastmaster m/k. Det er en…

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Bryllup på Mauritius

Det var en helt almindelig aften, da Steffen friede til Stina. Brylluppet blev dog alt andet end almindeligt. Få måneder…

Bryllupsdage

Måske fejrer I dagen med en fest, en middag eller en rejse? Bryllupsdagen er en dag at mindes og en…

Hvem gør hvad under brylluppet?

Under et bryllup er der en række nøglepersoner, som skal udpeges. Personer, der får et specielt ansvar og opgaver i…

10 ting enhver brud bør have

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer…

Trends – tryksager og dekorationer

For gæsterne begynder brylluppet allerede med invitationerne, og det er indbydelserne, der sætter tonen for resten af brylluppet og skaber…

Skab den rette stemning til bryllupsfesten

For mange nygifte er musikken til bryllupsfesten virkelig vigtig, fordi den sætter den helt rigtige stemning og ofte er afgørende…

Tidsplan for bryllupsdagen

Når I planlægger jeres bryllup, kan det være en god ide at have en tidsplan for bryllupsdagen at gå ud…

Giv den gas med blomster

Mange ser det som en selvfølge og en smuk tradition, at de skal bære en smuk brudebuket op ad altergangen.…

Dragør Badehotel

Dragør Badehotel tilbyder over 100 års erfaring, med at planlægge jeres personlige og romantiske bryllup. Vi er ikke eksperter i…

Placer jeres gæster rigtigt

Det er næsten en videnskab at placere sin familie, venner og hædersgæster rigtigt. Der findes naturligvis regler for gæsternes placering,…

Velkommen til bords

I dag er det mest normalt med små, runde borde ved bryllupsmiddagen. Men det er ikke sikkert, at det normale…

Gode tips til et langt ægteskab

Du har endelig fundet den partner, du altid har drømt om. Snart løber jeres bryllupsdag af stablen, men du bekymrer…

Årets mest romantiske brudgom

Hey, mand! Kridt skoene, hvis du vil være med i kampen om at blive ’Årets mest romantiske brudgom’! Vi viser…

En magisk vielsesceremoni

Drømmer I om en personlig vielse, som gerne må indeholde både nyskabende og traditionelle indslag? Så kast jer ud i…

Sådan får du gode bryllupsbilleder

Bryllupsbillederne foreviger jeres store dag, så vælg en fotograf med omsorg. Læg fokus på fotografens stil og på den personlige…

Køb din brudekjole i en butik

Det vrimler med hjemmesider, der sælger brudekjoler. De lokker med fine billeder af smukke kjoler, men kjolerne på billederne er…

Gå all in med en borgerlig vielse

En borgerlig vielse er ikke ensbetydende med et simpelt bryllup. Det kan indebære præcis samme storslåede fest som et kirkebryllup.…

10 måder at fri på

Internettet svømmer over med romantiske film og fortællinger om frierier – her har vi udvalgt nogle favoritter. Læs videre for…

Rehearsal dinner vs. brunch

Det er fantastisk at forlænge brylluppet, og det kan gøres på mange måder. Saml dine nære og kære til en…

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i…

Temabryllupper – derfor er de så populære

I dag er det mere reglen end undtagelsen at vælge tema til sit bryllup. Temaet kan for eksempel være en…

Social Media Wedding

Vil du have dit bryllup online, men ved ikke hvordan? Vi har kigget nærmere på, hvordan det fungerer at gøre…

Don’t worry, be happy

Det er klart, at I gerne vil have, at alt skal være perfekt på bryllupsdagen. Men det gør ingen lykkelig…

Vores bryllup: Jesper & Alexandra

Vores bryllup var meget internationalt. Vi var i alt 13 forskellige nationaliteter, og vi havde derfor printet selve den ”officielle”…

Følg os på Instagram!

Vi holder dig opdateret med inspirerende fotos, det seneste indenfor bryllupsmode, trends, selskabslokaler, dekorationer, vielsesringe og meget mere!

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige…

Bryllupsrejse i Tjekkiet

Et minde for livet og en fest, man sent kommer til at glemme! Tjekkiet byder på uovertruffen stemning og fantastiske…

Hold kærligheden i live

I kirken siger vi ja til at blive sammen til døden os skiller. Men hvad skal vi egentlig gøre for…

Ny gaardbutik på Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel slår dørene op til endnu en attraktion på stedet, nemlig en helt ny gaardbutik – Benniksgaardbutik, som er…

Vores bryllup: Yrsa & Fredrik

Efter et smukt frieri i Hyde Park svævede parret Yrsa og Fredrik på lyserøde skyer hele dagen, og deres weekend…

Del dine inderste ”hemmeligheder” med veninderne

Smukke omgivelser, lækker brunch, gode veninder/mor/svigermor – hvis det lyder dejligt så læg brudekjoler, smykker, hår- og makeup stylist og…

Det perfekte bryllupsbillede

Det betaler sig i længden at vælge en professionel bryllupsfotograf. vi giver jer her nogle tips til, hvad I skal…

Kokkedal Slot- et rigtigt bryllupsslot fyldt med romantik

Med udsigt over den blinkende Limfjord føler man sig som hensat til en anden tid og uforstyrret af dagens stress.

A table for two…

Bliv inspireret af de mange forskellige borddækning til din bryllupsmiddag.

Morgengaven – en smuk tradition

Morgengaven er en gammel tradition, som før i tiden havde stor betydning for bruden. I dag er det en smuk…

Bryllupsgavernes historie

Intet bryllup uden gaver! Traditionen med gaver går langt tilbage i tiden. Morgengave til bruden – og stadig oftere også…

Kunsten at skrive en ønskeliste

Det er blevet tid til at sende en invitation ud til gæsterne til brylluppet. Stedet er booket, datoen er sat,…

Landlig bonderomantik

Aldrig har længslen efter et landligt bryllup været større. Bonderomantikken, der først tog fart i USA, er nu kommet til…

Når mandligt og kvindeligt skal blive ét

De fleste kender nok bogen eller udtrykket ’Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus’. Men er vi virkelig så…

Du og din mor

Var din mor i top 3 over dem du ringede til for at fortælle at du skulle giftes? Så har…

Stor planlægningsguide for kommende brudepar

At planlægge et bryllup kræver, at I begge holder tungen lige i munden og lærer at prioritere de rigtige ting,…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Vores bryllup: Christina & Mathias

Læs om Christina og Mathias' magiske DIY-bryllup og rustikke bryllupsfest på Ølstedgaard’s Festlokaler i Løsning.

Se mere

Bryllup i Toscana!

Linda og Bjørn blev gift i Toscana, og her præsenterer vi billederne fra det smukke bryllup!

Se mere

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Se mere

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

Se mere

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Se mere

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Se mere

Sociale medier og deling af billeder

Læs mere om sociale medier og deling af billeder i bryllup. Må man bruge mobiltelefoner til bryllupsfesten?

Se mere

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Se mere

Sådan kommunikerer du bedre med din partner

God kommunikation er alfa og omega, hvis du ønsker et langvarigt, lykkeligt og loyalt forhold. Vi giver dig fem tips…

Se mere

Hvad laver en bryllupskoordinator?

Linn Sunesson Heimdal fortæller os, hvordan hun hjælper brudepar med at planlægge deres drømmebryllup.

Se mere