Du og din mor

Var din mor i top 3 over dem du ringede til for at fortælle at du skulle giftes? Så har I sikkert et nært forhold. Og hvorfor ikke nyde det, bare I to, inden der for alvor går planlægningsstress i den. Få inspiration til en række fælles aktiviteter her.

Tekst: Winnie Korse Foto: Cindy Hughes/Bikeriderlondon

Et sikkert tegn på, at du og din mor har et nært forhold er, at hun glæder sig lige så meget til brylluppet som du selv gør – og at hun er lige så meget i tvivl om, hvad hun skal have på.
Tidligere var det almindeligt, at det var brudens mor, der stod for planlægningen af brylluppet, men i dag har brudene en klar og selvstændig mening om alt (det har deres mødre opdraget dem til!), ikke mindst til hvordan deres bryllup skal være og derfor er brudens mors rolle ikke længere så aktivt deltagende i planlægningen. Men din mor har sikkert fortalt dig, at hun selvfølgelig hjælper med stort og småt og at du bare skal sige til. Tag imod! At have bryllupsplanlægningen sammen og på selve dagen opleve, at tingene klapper, er smørcreme på et i forvejen nært og rørende forhold.
Et bryllup ændrer selvfølgelig ikke på, at I vil ses. Men måske inden så længe kommer der børn og måske oven i købet hus, som naturligt nok (i mange år fremover!) vil tage en del af fokus. Så nyd det nu, NU! Bare I to. Og prioriter det højt (fordi det er meget nemmere at lade være midt i al planlægningshalløjet!)!
Rejs væk - I skal selvfølgelig ikke ud og brænde hele bryllupsbudgettet af på eksotisk rejse til uopdagede afkroge på den anden side af jorden, mindre kan gøre det. At fjerne sig fysisk fra vante rammer gør underværker. Og der er masser af rejser at få til få penge, hvis man vælger at rejse lidt uden for sæsonen. I får ladet op til brylluppet, har mulighed for lange, uforstyrrede snakke og får med garanti en masse gode ideer med hjem.

Spa - Book en tid til dobbelt spa med massage og/eller andre behandlinger. Ulempen er selvfølgelig, at nydelsen hænger sammen med stilheden og at man derfor ikke få talt så meget sammen, men så kan man jo slutte af med en skøn middag og et godt glas vin.

Ansigtsbehandling - Igen i afdelingen for nydelse. Book dobelttid og lad jeg forkæle samtidig med at I får dybderenset, peelet, plukket og plejet.

Museum - Vælg en udstilling I begge har interesse i og tag en dag ud af kalenderen. Tag jer god tid til at nyde udstillingen og en god frzokost.
Kjolen - Mange brude vælger at tage deres mor med ud og kigge på kjole. Måske skal I ikke tage den endelige beslutning lige her og nu, men det er en anledning til at få en sjov dag, hvor man kan prøve ALT a la Pretty Woman – og måske ender man på den store dag i en model, man ikke lige havde forestillet sig til at begynde med…

Koncert - Glæd din mor med en god koncert og læg i nogen grad egne præferencer på hylden (du skal f.eks. nok droppe Lady Gaga). Det er klart hyggeligst med en koncert på et af de mindre spillesteder, som regel bliver oplevelsen mere intens.

Picnic - Pak en lækker madkurv og inviter din mor på picnic i parken. Høvler det ned, tager I frokosten på et tæppe hjemme på stuegulvet.

Her til sidst et lille fif: Arrangementet behøver ved Gud ikke at være videre originalt. Bare sørg for, at du og din mor får top-prioritet.

Mer om ?????