9 romantiske julefilm for to

9 romantiske julefilm for to

Vi tæller ned til juleaften, og mens vi venter, kan du krybe under dynen og se disse 9 romantiske julefilm for at komme i den rette stemning.

Tekst: Kristin Hassellind | Foto: Pexels.com

For mange piger er det at se romantiske julefilm med deres partner eller deres firbenede ven startskuddet til julen. Intet er hyggeligere og mere julet end at skifte til en blød T-shirt eller tage en pyjamas i dejlige julefarver på, lave en kop varm kakao med flødeskum, tænde et par stearinlys, mens vintervejret raser udenfor, og tænde for en romantisk julefilm, der spreder varme og glæde.

  1. Love Actually

En klassiker der passer til alle. Her følger vi forskellige kærlighedshistorier en travl julemåned i London, hvor alle forsøger at klare livets udfordringer og kærlighedsproblemer i ugerne op til juleaften. Historierne fletter sig sammen på en sirlig måde, og du kommer til at opleve mange rørende øjeblikke, der både får dig til at grine og græde. I Love Actually finder du flere berømte britiske skuespillere. Blandt andre Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Liam Neeson, Keira Knightley og Bill Nighty.

  1. The Holiday

Dette er en af ​​vores personlige favoritter, der virkelig skaber en fantastisk stemning fra start til slut. Kate Winslet og Cameron Diaz spiller hovedrollerne, med Diaz som en ambitiøs karrierekvinde i Los Angeles og Winslet som en britisk countrypige i Surrey, England. Efter at have oprettet forbindelse online, beslutter de at bytte bolig i løbet af julen for at helbrede deres knuste hjerter og prøve noget nyt. En perle af en romantisk komedie, der er perfekt til jul!

  1. Bridget Jones dagbog

Denne film er også en klassiker, fuld af kærlighed og humor. Bridget Jones, spillet af Renée Zellweger, vil gerne forbedre og udvikle sig, nu hvor det næsten er et nyt år. Hun skriver alt ned i en dagbog for at holde styr på tankerne og livet generelt. Som det ofte sker i livet, kommer romantikken i vejen, og hun finder sig selv tiltrukket af to mænd, der er meget forskellige. Filmen byder på masser af sjove øjeblikke med den klodsede Bridget.

  1. Holiday Affair

Kan du lide klassiske sort/hvide film? Denne film fra 1949 er et must for dem, der elsker ældre romantiske komedier. Filmen handler om en charmerende veteran, der i julen arbejder som butiksassistent på Manhattan, og en smuk enlig mor, der arbejder for et rivaliserende firma. Sælgeren fanger moderen i at snyde under juleindkøbene, men da han finder ud af, at hun er enlig mor og enke, vælger han ikke at anmelde hende og refunderer den vare, hun har købt. Det koster ham jobbet. Han inviterer hende senere på frokost, men hun har planer om at gifte sig med en venlig, men kedelig mand. Hvad vil hun vælge?

  1. New Year’s Eve

Denne film har samme plotlinje som Love Actually, hvor forskellige historier er flettet sammen i en rød tråd, men her foregår handlingen i New York og nytårsaften. I New York kan alt ske, og forskellige mennesker mødes under forskellige omstændigheder. Filmen byder på både romantiske møder, nye bekendtskaber, nye chancer, dilemmaer og udfordringer. Filmen er en fejring af kærlighed, håb, tilgivelse og at få en ny chance og starte forfra. Ligesom Love Actually har denne film også mange kendte skuespillere på listen. I filmen møder du Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker, Bon Jovi, Halle Berry, Hilary Swank, Ludacris, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Zac Efron og flere.

  1. A Christmas Prince

En journalist flyver til et land kaldet Aldovia for at få informationer om den prins, der nu bliver landets konge. Som tiden går, indser hun, at hun måske har fundet sit livs kærlighed. Filmen er tilgængelig på Netflix, og hvis du ikke kan få nok af parret her, er der to fortsættelser, du kan binge, hvis du virkelig vil investere i en hyggelig weekend indendørs.

  1. Christmas with You

En popstjerne vil sætte farten ned og komme i kontakt med sine fans. Hun beslutter sig for at opfylde et juleønske til en af ​​sine fans, der længe har drømt om at møde hende. Hun ender med at skrive en sang sammen med pigens far, som er musiklærer. Ikke overraskende udvikler der sig sød musik mellem de to. Filmen udkom for et par uger siden og er tilgængelig på Netflix.

  1. A California Christmas

Vi faldt pladask for denne film, da den udkom på Netflix i 2020. Filmen handler om en rigmandssøn fra San Francisco, der af sin ejendomsmægler-mor bliver sendt ud for at købe et stykke land og en gård inden jul. Gårdens ejer er en viljestærk, ung kvinde, der nægter at sælge, på trods af at hendes mor har kræft, og at de er dybt forgældede. Da han ankommer, bliver han forvekslet med den nye landarbejder, Manny, og rigmandens søn vælger at bruge denne situation til sin fordel. Men som tiden går, og de lærer hinanden at kende, begynder kærligheden at blomstre. Hvad sker der med gårdsalget nu?

  1. Beauty and The Beast: The Enchanted Christmas

Elsker du Disney-film? Beauty and the Beast – The Enchanting Christmas er en efterfølger til klassikeren Beauty and the Beast fra 1991. Julen skal fejres på slottet, og hele landsbyen inviterer gæster til fest et år efter, at forbandelsen blev brudt. Prinsen kan ikke lide jul, for det var den tid, hvor han blev til et uhyre. Orgelet ønskede ikke rigtigt at være menneske og træder ind på scenen for at ødelægge forholdet mellem dem, hvilket gør Udyret rasende. Belle beslutter sig for at holde en julefest uden Udyrets samtykke, og mens hun fikser træet til festen, fortæller orglet, at Belle er ved at forlade ham. Udyret går amok og ødelægger dekorationerne, før de kaster Belle i fangehullet. Vil de to finde tilbage til hinanden?

Uanset om du vælger én film eller ønsker at se alle 9 i julen, så håber vi, at du får en skøn adventstid sammen med dine kære. Nyd julen og pas på hinanden.

9 romantiske julefilm for to

Læs mere

Brudgommens tjekliste

Det er altid en god idé at vide, hvad der - traditionelt set - er på gommens huskeliste.

Gom med stil

Tør du tage svingene helt ud og gå efter et lidt anderledes look?

Stilsikre frisure- og skægtips til brudgommen

Vi har taget en snak med Iman Khalaf, grundlæggeren af skønhedsbrandet Nõberu of Sweden, om mandlige frisure- og skægtrends.

8 musthaves til alle brudgomme

Vi har valgt 8 favoritprodukter som vi mener burde findes hjemme hos alle brudgommene.

Sådan klæder du dig på bryllupsdagen

Jakkesæt, kjole og hvidt, smoking eller frakke? Og skal du bære grå, blå, sort eller nuancer af grønt på din…

Mere af det hele på Klarlund Expo 2021!

Efter et års pause på grund af pandemien kunne Nordens største ur- og smykkemesse i sidste weekend atter slå dørene…

Se brudgommen overraske bruden med det sejeste show

Den professionelle danser Kirk overraskede sin brud Valerie med et fantastisk danseshow, som han fremførte sammen med sine brudesvende. Valerie…

At binde butterfly eller slipseknude korrekt

At kunne binde en butterfly eller et slips korrekt er noget enhver kommende brudgom bør kunne. Vi guider dig!

Bryllupslækker brudgom på 1 uge

Er der kun 7 dage til brylluppet, og du føler dig ikke som den bedste version af dig selv?

Brudekjoler tidløse klassikere

I 2020 stræber vi efter en personlig stil, hvor tidløse klassikere blandes med nye farver og mønstre.

At bære ur på bryllupsdagen

At bære ur på bryllupsdagen er ikke kun et smukt stykke tilbehør, det betyder også, at du har styr på…

Trends for brudgommen

Vi giver dig her en liste over trends for brudgommen, så du har helt styr på, hvad der er ekstra…

Uforglemmelig polterabend

Har du en i din nærmeste familie eller vennekreds, der skal giftes? Hvor skønt! I denne artikel giver vi dig…

Gommens bryllups-leksikon

I bryllupsplanlægningen er det ofte bruden, der har bukserne på og viser vejen. Som kommende brudgom kan det virke både…

Årets mest romantiske brudgom

Hey, mand! Kridt skoene, hvis du vil være med i kampen om at blive ’Årets mest romantiske brudgom’! Vi viser…

Mandens bryllupstøj før og nu

I 1700- og 1800-tallet var tøjet virkelig vigtigt for mænd. Efter det kom der en periode, hvor mørke habitter og…

Stilsikker brudgom

Det er ikke længere kun brudens kjole, der løber med al opmærksomheden. Nej, dagens brudgom får også sin del af…

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i…

Bag kulisserne på vores photo shoot

Bag kulisserne på vores photo shoot af smukke brudekjoler og herretøj

Inspirationsbilleder fra Nordic Bridal Show

Nordic Bridal Show er nummer et sted at være, når man snakker om bryllupsindustrien i Norden. Nordic Bridal Show er en…

Herretøj – eksperten giver tips

Bryllupsmagasinet fik en snak med en ekspert indenfor området; Michael fra Mond of Copenhagen. Han giver os sine bedste tips…

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige…

Sådan bliver du flottest på bryllupsdagen

Som mand er der i dag kun ganske få lejligheder og begivenheder til at klæde os pænt på. Derfor er…

Casual & trendy

Afslappet, personligt og moderne. Lad dig inspirere af velsiddende habitter og lækkert tilbehør - og find din personlige stil til…

Elegance og klasse i herregårdsstil

Saml dine nærmeste venner på en herregård inden brylluppet. Brug et døgn i et klassisk miljø og gør dig klar…

Grooming-tips til brylluppet

Der er meget, der skal planlægges før den store dag. Et sted mellem invitationer, band-booking og bryllupskagesmagning har du måske…

One man – many styles

Den moderne mand er i dag både kvalitetsbevist og omhyggelig, når det gælder pasform og stil. Lad dig inspirere af…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Nordsjællands Bryllupsmesse

Velkommen til Nordsjællands Bryllupsmesse - en dag fyldt med bryllupsinspiration, romantik og attraktive messetilbud.

Se mere

Takt og tone – før, under og efter brylluppet

Vi har fået styr på hvilken takt og tone der gælder før, under og efter bryllupet.

Se mere

Vil du gifte dig med mig?

Vi har samlet nogle romantiske ideer til et magisk frieri.

Se mere

20 romantiske vinter dates til dig og din partner

Vi har listet 20 romantiske vinter dates, som vil give jer en skøn juleweekend sammen.

Se mere

Kunsten at skrive en ønskeliste

Her får I tips til, hvordan I kan gøre det lettere for gæsterne at finde den perfekte bryllupsgave.

Se mere

9 tips til, hvordan du passer på kærligheden

Læs vores tips til, hvordan du bevarer kærligheden.

Se mere

Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

Skal du giftes, og overvejer du, om du skal hyre en videograf til at lave din bryllupsvideo? Vi giver dig…

Se mere

9 romantiske julefilm for to

Vi tæller ned til juleaften, og mens vi venter, kan du krybe under dynen og se disse 9 romantiske julefilm…

Se mere

Start festen med stil

Her er nogle kreative måder at løse transporten til bryllupsfesten på.

Se mere

Vil du gifte dig med mig?

Måske har du en nær ven, som du tror måske snart kunne blive friet til. Lad hende/ham blive inspireret af…

Se mere