Opskriften på et magisk destinationsbryllup

Coquillade Provence Village

Forestil dig et luksusresort blandt bølgende lavendelmarker og vinmarker, et magisk sted, der opfylder drømmen om det perfekte destinationsbryllup. Vi har talt med Jasmine Seymus, der arbejder som eventkoordinator på Coquillade Provence Resort & Spa om, hvordan drømmen kan blive til virkelighed.

Tekst: Mari Kråkenes Loewen Foto: Coquillade Provence Village

Destinationsbryllupper er noget, som har sneget sig længere og længere op ad listen over, hvordan drømmebrylluppet skal se ud for rigtig mange mennesker. Vi nordboere har en drømmelignende længsel efter at fejre kærligheden på varmere breddegrader og med eksotiske indslag. I lang tid har destinationer som Italien, Spanien og Frankrig ligget i top, og så snart rejser igen er mulige, vil mange af os invitere familie og venner til en magisk bryllupsweekend i udlandet.

En af de destinationer, der ligger på manges ønskeliste, er Coquillade Village. Dette fantastiske feriested ligger blandt franske vingårde og emmer af romantik.

Hej Jasmine! For de af os, der i skrivende stund drømmer om et destinationsbryllup, kan du beskrive, hvordan et bryllup i Coquillade Village kan se ud?

 

Før et bryllup hos os ankommer bruden og brudgommen normalt et par dage i forvejen for på tomandshånd at nyde stedet og samtidig komme ind i den franske livsstil. På denne måde har de tid til at føle sig hjemme, og vi benytter lejligheden til at forkæle dem med spabesøg – afbrudt af samtaler med mig (vores eminente eventkoordinator) inden den store dag. Vi ønsker, at bruden og brudgommen skal føle sig 100% tilfredse og forberedte på deres store dag, så ingen stress er tilladt. Vores mål er, at de skal nyde hvert sekund af rejsen.

Dagen før brylluppet arrangerer vi en rehearsal dinner på vores italienske restaurant ved poolen eller som en hyggelig grillfest i vores smukke have, hvor I begynder fejringen med venner og familie. Hvis I vælger den første mulighed, får I serveret en lækker buffet med antipasti, og hvis I vælger mulighed to, vil I nyde en fantastisk grillbuffet. Uafhængigt af maden vil I naturligvis kunne nyde alt sammen med fantastisk rosévin. Omgivelserne er klassiske provencalske med masser af blomstrende roser og lavendel og selvfølgelig vinstokke, der snor sig op ad væggene.

Når det endelig er bryllupsdag, er bruden og brudgommen ofte adskilt for at gøre sig klar til den store dag. Bruden bruger ofte mere tid på at blive klar, mens brudgommen og hans venner tilbringer tid ved poolen eller med nogle af vores mange aktiviteter. I mellemtiden er bruden i vores brudesuite, hvor hun får serveret champagne og får håret sat op og lagt makeup. Suiten har sin egen udendørs pool og jacuzzi, hvor bruden og brudepiger kan hænge ud. Fotografen er ofte med her og tager mindeværdige fotos, når brudefølget gør sig klar.

Når alle gæsterne og brudgommen er samlet på vielsespladsen, henter vi bruden med en golfvogn og sætter hende af for enden af den smukke have, så hun kan gå ned til alteret omgivet af oliventræer, lavendel og roser. Under den sene eftermiddagssol siger de derefter JA til hinanden foran venner og familie, foran en magisk smuk kulisse i Provence. Så er det tid til hygge sig med hinanden, og her spiller vi levende musik, mens gæsterne får serveret champagne og hors d’oeuvre inden middagen, som består af en lækker treretters middag og hjemmelavet fransk bryllupskage. Hvis I ønsker det, kan vi også arrangere fyrværkeri eller andre festligheder som prikken over i’et.

Aftenen slutter med et andet liveband eller en DJ og bartendere, der serverer de drikkevarer, gæsterne vil have, samt natmad i form af pizza, snacks eller franske delikatesser.

Hvis man som brudepar i Danmark ønsker at blive gift i den smukke Coquillade Village, hvordan går man så til opgaven, og hvordan planlægger man sit drømmebryllup på afstand?

Den første kontakt, der finder sted mellem os og bruden og brudgommen, er normalt via e-mail eller telefon, hvor bruden og brudgommen fortæller mig, hvordan deres drømmebryllup ser ud. På baggrund af det præsenterer jeg et forslag fra os i Coquillade Village. Jeg sender mange billeder, der viser både feriestedet på en ’almindelig dag’ og billeder fra tidligere bryllupper, vi har arrangeret, så de får et klart billede af, hvordan en bryllupsdag kan se ud.

Så sender jeg et forslag, som vi derefter diskuterer og justerer frem og tilbage, indtil bruden og brudgommen er 100% tilfredse. Bruden og brudgommen underskriver derefter en foreløbig kontrakt, der først bliver gyldig, efter at de er kommet her og har besøgt os. Når vi så mødes på stedet i Coquillade Village for første gang, viser jeg dem rundt, og vi sætter os derefter ned over et glas vin og diskuterer oplægget. Hvis bruden og brudgommen derefter vælger at booke, underskriver vi en færdig kontrakt, og parret betaler et depositum på 30% for at garantere reservationen.

Hvis det er muligt, anbefaler jeg et andet besøg hos os inden selve bryllupsdagen for at planlægge alle detaljerne og for eksempel smage bryllupsmenuen. Hvis det ikke er muligt med et andet fysisk besøg, kan de fleste ting imidlertid arrangeres via digitale møder eller telefon. Bruden og brudgommen kan også møde den, der skal vie dem, så han/hun kan lære bruden og brudgommen at kende og skræddersy ceremonien efter deres ønsker og personligheder. Når det kommer til dekoration og udsmykning til brylluppet, har vi også mange samtaler om dette og sender inspirerende billeder til hinanden hele tiden. Forvent at Pinterest og Instagram bliver dine nye yndlingsvenner det næste år for at skabe inspirerende moodboards.

For de brudepar, der føler sig lidt tabt i planlægningen, har du en bryllupskoordinator på stedet?

Som beskrevet ovenfor får bruden og brudgommen hjælp til alt, hvad de kan tænke sig før (og endda under) deres store dag. Jeg er den dedikerede eventkoordinator og har planlagt og gennemført over 15 bryllupper her i den smukke Coquillade Village de seneste år. Ved bryllupper på mindre end 130 gæster tager jeg mig af al planlægning og er også ansvarlig for at holde køreplanen under selve bryllupsdagen. Hvis du planlægger et bryllup med flere gæster, anbefaler vi en koordinator yderligere, så vi er to om opgaven. Nogle af de bryllupskoordinatorer, som jeg har arbejdet meget med, og som er mine favoritter er: Dîtes-Moi-Oui, Lavender & Rose, Lucy To French Weddings & Mademoiselle C. Hver gang jeg har planlagt et bryllup med en af ​​disse aktører, er det blevet magisk, så dem kan jeg varmt anbefale!

Coquillade Provence Village

Praktisk information og priser:

Vi har 63 værelser og suiter med en kapacitet på i alt 130 overnattende gæster. En hel eller delvis buy-out er mulig, da resortet har en typisk landsbyplanlægning. Landsbyen kan opdeles i to områder bestående af 28 værelser på den ene side og 35 værelser på den anden.

For fuld eksklusivitet for alle 63 værelser og suiter starter priserne ved 38.540 €/nat i lavsæsonen og op til 53.315 € om sommeren, som er vores højsæson. Priserne inkluderer morgenmad, adgang til spaen og et udvalg fra minibaren.

Bryllupsbryllup eller mindre arrangementer med reservation af få værelser er også fuldt mulige og starter ved 450 €/nat per værelse i lavsæsonen, 595 €/nat i højsæsonen.

Læs mere

Duo Bergh – Skaber magi med strygemusik til bryllupper

At vælge den rette musik til sit bryllup er vigtigt for at skabe den perfekte stemning. En duo, der præcist…

Offline vielse, online bryllupsfest

At benytte sociale medier på den rette måde kan virkelig have stor, positiv indflydelse på brylluppet.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Maden til bryllupsfesten

I denne artikel gennemgår vi de lejligheder, hvor mad indgår, og ser på trends, når det gælder maden til bryllupsfesten.

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Bjärsjölagårds Slot

I hjertet af Skåne, mellem bølgende marker og alléer, ligger Bjärsjölagårds Slott. Saml venner og familie til en uforglemmelig weekend…

Bryllup, fest og overnatning i skønne og dejlige omgivelser

Skjalm Hvide Hotel er beliggende i skønne Nordsjælland. Hotellet tilbyder intime og romantiske omgivelser til livets store dag

Det perfekte sted til jeres store dag!

Går I i bryllupstanker og leder efter det helt perfekte sted til jeres bryllup, der også har plads til overnatning…

Bryllupsbingo

Bryllupsbingo er et sjovt spil for at lette stemningen og lære hinanden bedre at kende. Vi har lavet et bingospil,…

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer bedst til dig?

Ved du ikke, hvilket tema du skal vælge til dit bryllup? Tag denne quiz for at finde det tema, der…

At være toastmaster

Her er en guide til dig, der er lige så uvant med som stolt over at være blevet valgt som…

8 sjove lege, mens gæsterne venter

For at gæsterne ikke keder sig eller venter for længe, kan det være hyggeligt at planlægge nogle sjove lege, som…

Det lille ekstra på Klækken Hotell i Norge

Den smukkeste rammen om en af livets vigtigste begivenheder - bryllupsfejringen.

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Et minde for livet på Aggersvold Gods

Tag med til Aggersvold Gods, hvor bryllupsfesten foregår i en staklade, og få gode råd til alt det, I skal…

Lækker efterårssalat

Broste Copenhagen har, sammen med Alberte Stensgaard, udviklet denne smagfulde salat, der er lige så lækker som smuk, og perfekt…

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

7 nye MICHELIN-stjerner i Danmark

Er du Foodie eller vil du tage din forlovede med på en romantisk date med ekstra god mad? Så skal…

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Lad borddækningen sætte tonen for brylluppet

Borddækning spiller en vigtig rolle for brylluppets stemning.. Her viser vi nogle styles, der sætter et unikt præg på dit…

En fest gæsterne husker

Jeres bryllupsdag er jeres dag, hvor I er festens absolutte midtpunkt. Men glem ikke gæsterne, der også skal have en…

Bryllupsmiddag

Her kommer 14 inspirerende tips til mad og drikkevarer – så I får succes med bryllupsmiddagen, som gæsterne vil huske…

Vidste du det om champagne?

Vi har nærstuderet boblerne og lavet en top-10-liste med alt, hvad der er værd at vide om drikkenes drik –…

Opskriften på et magisk destinationsbryllup

Forestil dig et luksusresort blandt bølgende lavendelmarker og vinmarker, et magisk sted, der opfylder drømmen om det perfekte destinationsbryllup. Vi…

Elskede bryllupskage!

Hvilken type bryllupskage skal man vælge og hvilken smagskombination passer bedst?

Bryllupsmenuen – trends i 2022!

Rundt om i verden dukker der hele tiden nye tendenser op omkring mad og drikke. Læs mere om trends i…

Kagetendenser værd at huske!

Nogle trends indenfor bryllupskager er fortsat populære, men de får selskab af nogle helt nye trends.

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Selvom vi ønsker, at pandemien aldrig havde fundet sted, har pandemien den alligevel haft en positiv effekt på nogle områder.

Bryllupsmenuen – trends lige nu!

Der er lige så mange tendenser i valget af bryllupsmenu, som der er i valget af farver, blomster eller modetrends…

Sådan finder du det rette bryllupslokale

At finde lokale til jeres bryllupsfest er et af de første punkter i bryllupsplanlægningen.

Vinderne af drømmebryllup på Hotel OPUS

Endelig kunne vi overraske vinderne af Bryllupsfesten på Hotel OPUS i Horsens.

Se brudgommen overraske bruden med det sejeste show

Den professionelle danser Kirk overraskede sin brud Valerie med et fantastisk danseshow, som han fremførte sammen med sine brudesvende. Valerie…

Bryllupskage, dessert eller noget andet?

Bryllupskage eller dessert til bryllupsmiddagen, eller begge dele? Vi har lavet en liste på nogle ofte stillede spørgsmål - og…

Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange - ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup.

Hvilke drikkevarer skal vi vælge til bryllupsmiddagen?

Interessen for mad og drikke er noget, der konstant vokser, og flere og flere bliver opmærksomme på den fremtrædende rolle,…

Bryllupsweekend på Engestofte

Noget af det vigtigste for os er, at brudeparret og deres familier føler sig trygge. Vi reserverer gerne hele weekenden,…

Brudeskålen

Der er nærmest tradition for at servere champagne og pindemadder som tilbehør ved brudeskålen. Men her giver vi nye tips…

9 tips til en vellykket bryllupsdag

Det, de fleste brude er nervøse for inden brylluppet, er, at noget skal gå galt under selve bryllupsdagen. I denne…

Alt du har brug for at vide om bryllupskagen

Hvilke smage skal I satse på, og hvad er værd at have in mente, når I bestiller jeres drømmekage? Vi…

Bryllupsdage

Måske fejrer I dagen med en fest, en middag eller en rejse? Bryllupsdagen er en dag at mindes og en…

Bryllupskage-trends

En af de bedste opgaver i bryllupsplanlægningen er at vælge bryllupskage. Men hvilke smage skal I satse på, og hvad…

Skab den rette stemning til bryllupsfesten

For mange nygifte er musikken til bryllupsfesten virkelig vigtig, fordi den sætter den helt rigtige stemning og ofte er afgørende…

Underholdning til festen

I dag er det næsten utænkeligt, at bryllupsfesten forløber uden underholdning. Mulighederne er uendelige. Få inspiration til brudeparrets og gæsternes…

Dekorer mere

Kjolen er på plads, ringene købt, vielsesstedet booket, og det samme gælder festlokalet. Nedtællingen til brylluppet er begyndt, og I…

Velkommen til bords

I dag er det mest normalt med små, runde borde ved bryllupsmiddagen. Men det er ikke sikkert, at det normale…

Dobbelt op på bryllupskage

En bryllupskage føles for de fleste som en helt naturlig del af festen. Men der findes alternativer, eller måske snarere…

Rehearsal dinner vs. brunch

Det er fantastisk at forlænge brylluppet, og det kan gøres på mange måder. Saml dine nære og kære til en…

Dæk op til bryllupsmiddag!

Bryllupsmiddagen er så meget mere end bare en middag. Det er fundamentet til en fantastisk bryllupsfest og mange hyggelige timer…

Temabryllupper – derfor er de så populære

I dag er det mere reglen end undtagelsen at vælge tema til sit bryllup. Temaet kan for eksempel være en…

Inspiration til boho-bruden

Bruden fik lov at danse frit omkring i en lavendelmark i nydelige kjoler fra Maggie Sottero og Nicole Spose. Lavendeltonerne…

Kokkedal Slot- et rigtigt bryllupsslot fyldt med romantik

Med udsigt over den blinkende Limfjord føler man sig som hensat til en anden tid og uforstyrret af dagens stress.

Menu fra Schæffergården

I Schæffergårdens Restaurant Wohlert kan vi traktere både det lille selskab i en del af den lyse restaurant, men også…

Moderne bryllupskager

Mode og international indflydelse har fuldstændig taget den danske bryllupsverden med storm. De bryllupskager, der i dag produceres på konditorier…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Duo Bergh – Skaber magi med strygemusik til bryllupper

At vælge den rette musik til sit bryllup er vigtigt for at skabe den perfekte stemning. En duo, der præcist…

Se mere

Vælg bryllupstema ud fra, hvem I er

Se mere

Offline vielse, online bryllupsfest

At benytte sociale medier på den rette måde kan virkelig have stor, positiv indflydelse på brylluppet.

Se mere

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Se mere

Maden til bryllupsfesten

I denne artikel gennemgår vi de lejligheder, hvor mad indgår, og ser på trends, når det gælder maden til bryllupsfesten.

Se mere

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Se mere

Bjärsjölagårds Slot

I hjertet af Skåne, mellem bølgende marker og alléer, ligger Bjärsjölagårds Slott. Saml venner og familie til en uforglemmelig weekend…

Se mere

Bryllup, fest og overnatning i skønne og dejlige omgivelser

Skjalm Hvide Hotel er beliggende i skønne Nordsjælland. Hotellet tilbyder intime og romantiske omgivelser til livets store dag

Se mere

Det perfekte sted til jeres store dag!

Går I i bryllupstanker og leder efter det helt perfekte sted til jeres bryllup, der også har plads til overnatning…

Se mere

Bryllupsbingo

Bryllupsbingo er et sjovt spil for at lette stemningen og lære hinanden bedre at kende. Vi har lavet et bingospil,…

Se mere