Skab dit eget Bridgerton-bryllup!

Bridgertonbryllup - dekorationer

Er du lige så stor fan af Bridgerton, som vi er? Romantik, pastelfarver, elegant mode, luksuriøs atmosfære og historie fra 1800-tallets England. Lyder det som dit drømmebryllup?

Tekst: Kristin Hassellind | Foto: Adobestock, producenter

Efter Bridgerton blev vist på Netflix for første gang i 2020, er serien blevet en kæmpe succes verden over. Serien omhandler Regency-æraen i London fra 1811, en periode kendt for elegance og store præstationer indenfor kunst og arkitektur. Modetrenden på denne tid var påvirket af idealerne i den græske og romerske verden med inspiration fra renæssancen og deres smukke linjer. Kvinderne ville have høj talje, smal silhuet, halsudskæring, blonder, draperinger, lange ærmer eller korte pufærmer. Silke og satin blomstrede igen, og kvinder valgte ofte stoffer i lyse farver og mønstre.

I overklassen var der klare regler og etikette, der skulle følges med hensyn til tøjstil. At vide, hvad man skulle have på ved enhver lejlighed, var afgørende for social status. Hver sæson var der en formel guide, der informerede om, at dresscoden ville blive tilpasset efter lejlighed, sæson, tid og sted.

Selvom Bridgerton ikke er helt historisk korrekt, får man bestemt fornemmelsen af, hvordan det var at leve i overklassen i 1800-tallet. At vælge Bridgerton som tema er velegnet til dem, der ønsker et romantisk, historisk og klassisk bryllup med fokus på luksuriøse detaljer. Læs med her, hvis du kan forestille dig et smukt Bridgerton-inspireret bryllup.

Et storslået bryllupssted

En af de første ting, du bør beslutte dig for og booke så tidligt som muligt, er selve bryllupsstedet for at være sikker på, at dine drømme går i opfyldelse. Hvis man skal være tro mod Bridgerton-konceptet, skal brylluppet naturligvis holdes i England. Hvis der er for meget af det gode, er der flere luksuriøse steder her i Danmark, der kan give en ægte Bridgerton-følelse. I disse majestætshaller afholdes der ofte baller og banketter, hvis man ønsker ekstra fokus på musikken og dansen fra den populære serie.

I Danmark og i Sverige er der  masser af smukke slotte og palæer med mulighed for at vælge mellem flere forskellige feststeder. Pastelfarver, som er en rød tråd i Bridgerton, passer perfekt ind i store lyse haller og rene vægge.

Bridgertonbryllup - selskabslokale

Invitationer

Hvad kan gæsterne forvente? Intet slår smukke invitationer, der giver en forsmag på, hvad man kan forvente ved brylluppet. Hvis du skal til et Bridgerton-bryllup, skal du tænke pastelfarver i lyserøde, lilla og blå toner med gulddetaljer. Brug mange blomster både på invitationen og til selve bryllupsfesten.

Bridgertonbryllup - Invitationer

Dekorationer

Når det kommer til valget af dekorationer, var Pastelblå periodens signaturfarve – en lyseblå farve, der blev set overalt i perioden. Den bløde og smukke pastelfarve giver et koldt og stilrent udtryk. Der er mange måder at indarbejde blå i dekorationerne. Du kan vælge en blå bordløber og sætte blomster i blådt, hvidt og lyserødt i små vaser af blåt glas. Et andet forslag er, at vælge pastelblå servietter og kronelys i blåt, som du placerer i sølvlysestager. Dekorer med fortryllende litterære citater skrevet i kalligrafistil til et personligt bryllup med inspirerende, romantiske ordsprog, som dine gæster sandsynligvis vil sætte pris på.

Brudekjole

Når du vælger en kjole til dit Bridgerton-bryllup, skal du tænke vintage stil med flæser, korsetter, blonder, empire talje og perle smykker. Gennemsigtige handsker med blonder er også en god ide! Forestil dig at være både sukkersød og elegant, når du går ned ad kirkegulvet eller den røde løber.

I Regency-æraen var hvide brudekjoler, som vi ser i dag, ikke almindelige, men kjoler i lyse mønstre og farver var dominerende. Gul var en farve, der var meget populær i begyndelsen af 1800-tallet. Lyse farver af blå, grøn og pink var også populære valg blandt kvinder. Vælger i et Bridgerton bryllup, har i mange muligheder, når det kommer til farvevalg, men der er selvfølgelig ikke noget der forhindrer dig i, at vælge en hvid kjole, hvis det er det, du drømmer om.

Allure Bridals har skabt en Bridgerton-kollektion med brudekjoler – se mere her!

Tøj til gommen

Ved et Bridgerton-bryllup kan brudgommen gå efter en blå eller grå smoking eller jaquett sammen med lyseblå, lyserøde eller lyslilla detaljer, for eksempel på slipset og i knaphullet, så det matcher den farvepalet, du har valgt. I smokingens knaphul skal brudgommen bære en knaphulsblomst, der matcher brudebuketten.

Hvis du vil have en rigtig kopi af serien, så køb en engelsk frakke i sort med sort fløjlskrave, silkevest og manchetknapper i guld. Du kan matche outfittet med silkehandsker og sort hat.

Jakkesæt fra WIlvorst - Tziacco

Brudepiger

Skal dine nærmeste venner være brudepiger? Klæd pigerne i matchende kjoler og vær ikke bange for at bruge farver. Mintgrøn, lavendel, koral, pastelblå og rosa er bløde farver, der passer ind i rummets detaljer. Alternativt kan du vælge stærke farver som sennepsgul, lilla eller turkis til et mere farverigt bryllup. Kjolerne skal være lange, men enkle, for ikke at tage opmærksomheden væk fra bruden.

Afternoon Tea

Efter aperitiffer og mingel, afslut med en autentisk britisk soiree, der består af eftermiddagste og let underholdning. Dette er en britisk tradition, der går tilbage til 1800-tallet, og som englænderne gerne inviterer til. Sammen med ægte engelsk te kan du servere friskbagte scones, små sandwich, kiks med syltetøj, macarons eller andre søde kager. Det er også et godt tilfælde for, at servere bryllupskagen, så du får lyse, smukke billeder af kagen, som du kan se tilbage på med beundring og kærlighed. Glem ikke et champagnetårn, som gæsterne kan nyde efter bryllupsceremonien!

Brudebuketten

Hvad angår brudebuketten, kan du med fordel vælge forårsblomster i romantiske pastelfarver. I Brigderton-serien er blomsterdekorationerne store og fylder meget, en stil, du absolut bør anvende til dit bryllup for at få den samme romantiske atmosfære. Blomster, der passer fint sammen, er for eksempel hvide roser, lyserøde pæoner, blå hortensia, ranunkler og muligvis tulipaner og scabiosa. Spørg din blomsterhandler om, hvilke blomster og farver du skal vælge til et pastelfarvet og romantisk bryllup.

brudebuket - bridgertonbryllup

Bryllupskagen

Når det er tid til at bestille din bryllupskage, skal du fokusere på romantiske detaljer, levende blomster og rokokostil. En klassisk bryllupskage med runde, hvide former er det, der er mest populært ved traditionelle bryllupper i dag, men ved temabryllupper er det kun fantasien, der sætter grænser. I ægte Bridgerton-stil vælger mange mennesker bryllupskager i lyse farver i tonerne blå, rosa og grøn, dekoreret med perler eller gulddetaljer.

Klassisk musik

Hvad ville et bryllup være uden musik og dans? Hvis du skal have et rigtigt Bridgerton-bryllup, skal du ikke glemme vals i løbet af aftenen. På Spotify kan du finde album med alle de sange, der er blevet brugt i serien. Den første dans mellem Kate og Anthony i sæson 2 var “Dancing On My Own” med Vitamin String Quartet, en gruppe, der laver covers på kendte pop- og rocksange med klassiske instrumenter. Hvis du elsker det traditionelle, så glem ikke at spille klassisk musik til dit bryllup. Og hvis du virkelig vil tænke stort, skal du leje en strygekvartet til at spille de mest berømte sange fra serien. Vi garanterer, at gæsterne får en oplevelse for livet!

Læs mere

Tryksager til bryllup

Lad dig inspirere af disse smukke tryksager til bryllup!

Lykke Brudekjoler

Hos Lykke brudekjoler finder du et stort udvalg op til 700 kjoler i butikken i forskellige prisklasser.

Bryllupssmykker fra Sif Jakobs Jewellery

På jagt efter det perfekte bryllupssmykke? Uanset om du er bruden eller brudgommen, som vil give bruden en gave, er…

Skab dit eget Bridgerton-bryllup!

Romantik, pastelfarver, elegant mode, luksuriøs atmosfære og historie fra 1800-tallets England. Lyder det som dit drømmebryllup?

Bryllupsweekend på Engestofte

Noget af det vigtigste for os er, at brudeparret og deres familier føler sig trygge. Vi reserverer gerne hele weekenden,…

Bryllup, fest og overnatning i skønne og dejlige omgivelser

Skjalm Hvide Hotel er beliggende i skønne Nordsjælland. Hotellet tilbyder intime og romantiske omgivelser til livets store dag

Smykker, der får bruden til at stråle på hendes store dag

Mens kjolen måske er i fokus, bør du ikke undervurdere kraften i de rigtige smykker som vil fuldende dit look.

Bridgerton brudekjoler

De romantiske bryllupper fra serien Bridgerton har inspireret til en ægte brudekollektion. Se kollektionen her!

Bryllupsmode for 2025

Hvordan ser fremtidens bryllupsmode ud? Vi har været på European Bridal Week og set de nye kollektioner fra store og…

Duo Bergh – Skaber magi med strygemusik til bryllupper

At vælge den rette musik til sit bryllup er vigtigt for at skabe den perfekte stemning. En duo, der præcist…

Vælg bryllupstema ud fra, hvem I er

Hvordan skal vores bryllup se ud? Hvilket tema skal det have? Det er nogle af de sværeste spørgsmål at svare…

Vælg den rigtige hæl

Du har valgt en brudekjole, og nu skal beslutningen om sko tages. Der findes masser at tænke på i valget…

Sheryl Yip Atelier

Den Vogue-omtalte designer skaber et unikt design med en perfekt pasform og i dine valgte materialer.

Offline vielse, online bryllupsfest

At benytte sociale medier på den rette måde kan virkelig have stor, positiv indflydelse på brylluppet.

9 tips – sådan maksimerer I bryllupsfesten!

At planlægge bryllupsfesten er vidunderligt - sørg for at gøre den uforglemmelig for jeres gæster!

Maden til bryllupsfesten

I denne artikel gennemgår vi de lejligheder, hvor mad indgår, og ser på trends, når det gælder maden til bryllupsfesten.

Vinterbryllup – alt hvad du vil vide

Drømmer du om et vinterbryllup i hvidt med naturen i fokus? Her er alt hvad du behøver at vide om…

Bjärsjölagårds Slot

I hjertet af Skåne, mellem bølgende marker og alléer, ligger Bjärsjölagårds Slott. Saml venner og familie til en uforglemmelig weekend…

Brudekjoler: Trends fra catwalken

Her præsenterer vi nogle af de trends, der blev vist på Bridal Week, og som vi helt sikkert vil se…

Sko at sige ja i

Tårnhøje stilethæle, ballerinasko eller sandaler? Vi har fundet frem til 5 vigtige punkter, som du bør overveje, når det gælder…

Et alternativt twist på brudekjolen

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bære på din bryllupsdag.

Det perfekte sted til jeres store dag!

Går I i bryllupstanker og leder efter det helt perfekte sted til jeres bryllup, der også har plads til overnatning…

LILLY Brudekjoler – 2024

Lette brudekjoler i excellente pasformer, der smyger sig om den feminine silhuet, med vovede detaljer og fine gennemsigtige finésser.

Smukke negle på bryllupsdagen

Fransk manicure, ombre eller en flot farve? Glem ikke at ordne dine negle til bryllupsdagen!

Bryllupsbingo

Bryllupsbingo er et sjovt spil for at lette stemningen og lære hinanden bedre at kende. Vi har lavet et bingospil,…

QUIZ: Hvilket bryllupstema passer bedst til dig?

Ved du ikke, hvilket tema du skal vælge til dit bryllup? Tag denne quiz for at finde det tema, der…

At være toastmaster

Her er en guide til dig, der er lige så uvant med som stolt over at være blevet valgt som…

Hvad har du i din brudetaske?

Hvilke ting skal man have i brudetasken? Her er vores tips:

Klassiske ure til ham og hende

Et tidløst, klassisk ur er en perfekt gave til både kvinder og mænd. Her finder du nogle af vores favoritter!

8 sjove lege, mens gæsterne venter

For at gæsterne ikke keder sig eller venter for længe, kan det være hyggeligt at planlægge nogle sjove lege, som…

Magiske brudekjoler i plus size!

Her ser du nogle af de mest stilfulde kjoler, vi har fundet i plus size model!

Hvilken halsudskæring passer bedst til dig?

Ligesom brudekjolens form kan den halsudskæring, du vælger, ændre eller påvirke, hvordan din krop ser ud.

Frisuren, alle vil have

Er butterfly bob efterårets must-have hårtrend?

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Det lille ekstra på Klækken Hotell i Norge

Den smukkeste rammen om en af livets vigtigste begivenheder - bryllupsfejringen.

Godt at vide om kosmetik og personlige plejeprodukter

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, som kan opstå, når man har med kosmetiske produkter at gøre.

Vegansk bryllupsmenu

En vegansk menu er fuld af farver og fantasi. Vi giver dig 12 tips til en inspirerende bryllupsmenu fra det…

Et minde for livet på Aggersvold Gods

Tag med til Aggersvold Gods, hvor bryllupsfesten foregår i en staklade, og få gode råd til alt det, I skal…

80’erne er tilbage!

Her lister vi 8 trends, der var store i 80'erne, men som også dukker op igen i nutidens brudekjoler.

Eksklusiv ny kjolebutik i København

Aarhus designer Marianne Carøe og Københavnske Maria Bindseil-Hansen har indgået partnerskab og åbner nu konceptbutik i centrum af København.

Lækker efterårssalat

Broste Copenhagen har, sammen med Alberte Stensgaard, udviklet denne smagfulde salat, der er lige så lækker som smuk, og perfekt…

Landlig bonderomantik

Snør støvlerne, find cowboyhatten frem og gør dig klar til at danse i laden natten lang.

Hvilken Spice Girls-brud er du?

Vi har sammensat fem looks baseret på de karakteristiske medlemmer af den ikoniske 90'er-popgruppe Spice Girls.

Trash the dress

Vores redaktør tog et wakeboard på og testede "trash the dress"-trenden.

Brudekjolens historie

Vi har kigget nærmere på brudekjolens historie gennem mere end hundrede år og fundet nutidens fortolkninger af tidens trends!

Vores bryllup: Tanja & Nicolai

"Nicolai har altid givet udtryk for, at et frieri var af stor betydning. Derfor gjorde det mig så lykkelig, da…

7 nye MICHELIN-stjerner i Danmark

Er du Foodie eller vil du tage din forlovede med på en romantisk date med ekstra god mad? Så skal…

Blomstrende kollektion fra Ronald Joyce

Den nye Botanical-kollektion fra Ronald Joyce indeholder elementer fra naturlige miljøer og farverige blomster

Bryllupper i forskellige kulturer – hinduismen

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad du kan forvente, hvis du bliver inviteret til et hinduistisk bryllup.

Trends – brudekjoler

Vi har kigget på tonsvis af trends og på kollektioner fra brudemærker over hele verden. Her er de trends, du…

Se trends fra European Bridal Week!

Vi har nydt nye trends, fantastisk mode og en skøn feststemning ved årets event i bryllupsbranchen.

Glitter og høje slidser i Enzoanis 2023-kollektion

Der er ingen tvivl om, at kjoler med perler er utroligt glamourøse og uden tvivl giver en WOW-følelse.

Fantastiske bryllupsøjeblikke med ÉLYSÉE

Leder du efter den perfekte kjole? Så behøver du ikke lede længere! ÉLYSÉE 2023 er kollektionen for dig!

Lad borddækningen sætte tonen for brylluppet

Borddækning spiller en vigtig rolle for brylluppets stemning.. Her viser vi nogle styles, der sætter et unikt præg på dit…

En fest gæsterne husker

Jeres bryllupsdag er jeres dag, hvor I er festens absolutte midtpunkt. Men glem ikke gæsterne, der også skal have en…

Bryllupsmiddag

Her kommer 14 inspirerende tips til mad og drikkevarer – så I får succes med bryllupsmiddagen, som gæsterne vil huske…

Vidste du det om champagne?

Vi har nærstuderet boblerne og lavet en top-10-liste med alt, hvad der er værd at vide om drikkenes drik –…

Opskriften på et magisk destinationsbryllup

Forestil dig et luksusresort blandt bølgende lavendelmarker og vinmarker, et magisk sted, der opfylder drømmen om det perfekte destinationsbryllup. Vi…

Inspiration til den alternative brud

En hvid brudekjole er en fantastisk kreation – men er bare ikke noget for alle…

Skønt undertøj

Der stilles høje krav til undertøjet på bryllupsdagen. Det skal se godt ud, give støtte, ikke synes under kjolen og…

En kærlighedsforklaring til brudesløret!

Brudeslør findes i alle mulige udgaver og kan bæres på forskellige måder. Uanset, hvilket slør du vælger, tilfører det stil…

Derfor skal du købe brudekjolen i en butik

Når det gælder brudekjolen, så findes der mange gode grunde til at købe den i en fysisk butik. Vi fortæller…

Brudebuket efter sæson

Vi ser nærmere på, hvordan man tænker form og farve, og hvorfor det er en god idé at vælge blomster…

Elskede bryllupskage!

Hvilken type bryllupskage skal man vælge og hvilken smagskombination passer bedst?

DJ til brylluppet – Nick Coldhands

Nick Coldhands er en af de mest benyttede bryllups dj´s i Danmark, og har spillet i omegnen af 400+ bryllupper…

Brudefrisure: Opsat hår

Der er mange måder at sætte dit hår op, der giver et smukt resultat. I denne artikel fokuserer vi på…

Lær Global Bridal House at kende

Global Bridal House omfatter mærkerne Modeca, GBS Herve Paris, Libelle Bridal og Randy Fenoli Bridal.

Evie Young introducerer ‘VISIONS OF HER’

Evie Youngs forår 2023-kollektion hylder det unikke, mangfoldighed og den ekstraordinære brud i storslået harmoni.

Fremhæv dine former

Alle brude fortjener at finde den perfekte brudekjole – uanset om man er lille og slank eller en kvinde med…

Bryllupsmenuen – trends i 2022!

Rundt om i verden dukker der hele tiden nye tendenser op omkring mad og drikke. Læs mere om trends i…

Sådan undgår du ømme fødder på bryllupsdagen

Læs vores bedste tips til, hvordan du undgår ømme fødder på den store dag!

Makeup – Sådan bliver du smukkest på bryllupsdagen!

Gør dine smukke træk og din personlige stil tydeligere ved hjælp af makeup på bryllupsdagen. Vi giver dig stilsikre tips…

De mest spektakulære brudekjoler!

Vi sætter fokus på nogle af de mest toneangivende kollektioner og får styr på begrebet haute couture.

Buketten du elsker

Brudebuketten kommer i alle mulige farver og former, her lister vi nogle af de mest almindelige.

Grundkursus i bryllupsfrisyrer

Hvad er egentligt de seneste trends når det gælder bryllups frisyren? Og hvad skal man tænke på ved en konsultation…

Kagetendenser værd at huske!

Nogle trends indenfor bryllupskager er fortsat populære, men de får selskab af nogle helt nye trends.

Makeup på bryllupsdagen – do´s and don´ts

Vi har lavet en liste på nogle vigtige do‘s og don’t’s i valget af makeup på bryllupsdagen

Sådan har pandemien ændret bryllupstraditionerne

Selvom vi ønsker, at pandemien aldrig havde fundet sted, har pandemien den alligevel haft en positiv effekt på nogle områder.

Bryllupsmenuen – trends lige nu!

Der er lige så mange tendenser i valget af bryllupsmenu, som der er i valget af farver, blomster eller modetrends…

Eksklusivt interview: Alessandra Rinaudo

Her fortæller Chefdesigneren for Pronovias om den nye kollektion, der blev præsenteret ved Barcelona Bridal Fashion Week.

Brudekjoler – aktuelle trends

I denne artikel guider vi dig til den nyeste mode indenfor brudekjoler!

Pronovias Fashion Show – 2022

Vi var inviteret til Pronovias spektakulære modeshow i Barcelona, ​​og takkede selvfølgelig JA til årets event i brudemode!

European Bridal Week – trend rapport!

Tre dage fyldt med indtryk, nye trends, fantastisk mode og skøn feststemning på en smuk messe.

Ukrainsk bryllupsmærke syr militærveste

Vi har talt med Uluyana Kyrychuk, CEO for det eksklusive brudemærke Milla Nova.

Barcelona Bridal Fashion Week

Vi tog til Barcelona for at se på trends for den kommende sæson! Her er nogle af højdepunkterne fra indkøbsmessen!

Fri for pletter

Pletter på tøjet, der er svære at få af? Bryllupsmagasinet giver dig trickene.

Sådan finder du det rette bryllupslokale

At finde lokale til jeres bryllupsfest er et af de første punkter i bryllupsplanlægningen.

Det nyeste fra catwalken

Se højdepunkterne fra Bridal Week og nogle af de trends, der nu også begynder at dukke op i bryllupsbutikker her…

Curvy Brides – Brudekjoler i XL

Det er enhver bruds store ønske at være den smukkeste kvinde på sin store dag – uanset kjolestørrelse. Her er…

Justin Alexander Signature

Justin Alexander Signature nye kollektion hylder heltinder og modige kvinder - se videoen her!

Vinderne af drømmebryllup på Hotel OPUS

Endelig kunne vi overraske vinderne af Bryllupsfesten på Hotel OPUS i Horsens.

Se brudgommen overraske bruden med det sejeste show

Den professionelle danser Kirk overraskede sin brud Valerie med et fantastisk danseshow, som han fremførte sammen med sine brudesvende. Valerie…

Boost dig selv inden bryllupsdagen

I denne artikel giver vi dig gode tips til, hvordan du kommer til at stråle på bryllupsdagen - indefra og…

Det rigtige tilbehør

Det er med det rigtige tilbehør og sko, at du skaber helheden. Her fremhæver vi vigtige detaljer at have styr…

Bryllupskage, dessert eller noget andet?

Bryllupskage eller dessert til bryllupsmiddagen, eller begge dele? Vi har lavet en liste på nogle ofte stillede spørgsmål - og…

Efter pandemien – så planlægger vi bryllup

Covid-19 pandemien krævede nye innovative løsninger og ideer for mange - ikke mindst kommende brudepar som planlægger bryllup.

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

Hvilke drikkevarer skal vi vælge til bryllupsmiddagen?

Interessen for mad og drikke er noget, der konstant vokser, og flere og flere bliver opmærksomme på den fremtrædende rolle,…

10 trends i 2021

Bryllupsmoden er lige nu mere kreativ end nogensinde ogI designernes kollektioner ser vi nu følgende trends tage plads.

Brudeskålen

Der er nærmest tradition for at servere champagne og pindemadder som tilbehør ved brudeskålen. Men her giver vi nye tips…

Smukt lingeri

Kan man egentlig kombinere bekvemt og usynligt undertøj med smukt lingeri? Vi giver gode råd til, hvad man skal tænke…

9 tips til en vellykket bryllupsdag

Det, de fleste brude er nervøse for inden brylluppet, er, at noget skal gå galt under selve bryllupsdagen. I denne…

Old school vibes

Brigitte Bardot-frisurer, store solbriller og 70’er og 90’er vibes dominerer ikke alene modeverdenen

Romantiske kjoler

Smukke, romantiske kjoler matches med kraftig makeup og store smykker.

Detaljerne der løfter brudekjolen

På bryllupsdagen kommer du til at opleve både små og store magiske øjeblikke.

Brudekjoler inspiration til bruden

På din bryllupsdag vil du gerne lyse stærkere end alle stjernerne og være dit smukkeste jeg.

Pronovias donerer brudekjoler

Det verdensomspændende bryllupsmærke Pronovias donerer brudekjoler til sygehusansatte, kommende brude, der arbejder i første række i kampen mod COVID-19-pandemien.

Ekstrem boheme

Vi har fundet et brudekjole-mærke, der tager det boheme-prægede til det yderste!

Justin Alexander lancerer nyt undermærke

Det nye mærke, Adore, er lavet til den friske city bride, som ved, hvad hun vil have. En spontan kvinde…