PROMOTION

Det perfekte sted til jeres store dag!

Går I i bryllupstanker og leder efter det helt perfekte sted til jeres bryllup, der også har plads til overnatning for jeres gæster? Så har vi stedet!

Slotsferie Danmark udlejer en lang række slotte, herregårde, jagthytter og nedlagte landsteder til fester op til 149 personer. Blandt stederne kan I finde lige præcis den lokation, der passer til jeres bryllupsplaner, og med plads til, at jeres gæster kan overnatte, så I kan feste en hel weekend.

Der er ikke fast personale på feststederne, men vi kan være behjælpelige med kontakt til kok eller cateringfirma, kontakt til hjælp til servering samt leje af duge og servietter.

Hold eksempelvis jeres bryllup på det idylliske Edelsminde Gods ved Svendborg, Sct. Knudsborg ved Brenderup med panoramaudsigt til Lillebælt eller det unikke Frederiksberg ved Rudkøbing på Langeland. Vores muligheder er mange – og vi har også omgivelserne til jeres drømmebryllup!

Kig forbi vores hjemmeside eller kontakt vores festkoordinator Arne Kejser Bachmann, der gerne hjælper jer med at finde det helt rigtige sted. Arne kan træffes på 64 41 23 22 eller via mail arneb@mob.dk

LÆS MERE


Hold styr på os