Inspiration til boho-bruden

I samarbejde med Adorn Invitations viser vi her denne smukke fotoserie med elementer af lavendel og boheme-stemning. Ambitionen for fotoserien var at skabe noget vovet og anderledes, men samtidig romantisk.

Bruden fik lov at danse frit omkring i en lavendelmark i nydelige kjoler fra Maggie Sottero og Nicole Spose. Lavendeltonerne fra marken blev forstærket af nuancer af pudderrosa, creme, glitter og guld for at balancere billederne og skabe en følelse af luksus. Borddækningen kombinerede grønne planter, lys lavendel og pudderrosa blomster og skabte et moderne og stilrent look med guldfarvede geometriske lysestager, vaser og bestik.

 

Kjolerne i fotoserien har delikate blondedetaljer, tryllebindende rygge og lækre dekorationer. Dekoreret med blomstermønstre, flagrende tyl og spaghettistropper er de helt i stil med den boheme-inspirerede trend, der stadig råder.

 

En bunke pelstæpper og metallisk dekorerede ottomaner og puder blev lagt omkring et vintage træbord for at skabe en afslappet, men alligevel super elegant følelse. Et hot dekorationstip, som du også kan lave selv, er det smukt dekorerede ko kranie på billederne. Stylisterne fandt kraniet i en genbrugsbutik og sprayede det hvidt og guld og dekorerede derefter med blonder, perler og lignende.

Bryllupsmagasinet og Adorn håber, du bliver inspireret af denne smukke fotoserie, og måske får du også ideer til at arrangere din store dag i din helt egen stil.

 

Styling: Adorn Invitations

Fotograf: Sephory Photography

Mad: Mary Eats Cake

Invitationer: bweddinginvitations

Hovedsmykke og øvrige smykker: Loveonjewellery

LÆS MERE:


Hold styr på os