Vil du være, der hvor det sner?

Hold hovedet koldt i fantastiske ishoteller og igloer.

Tekst & Foto: Hotels.com

 

I takt med at dagene bliver koldere, og nætterne mørkere, får man nogle gange lyst til at krybe ind under et varmt tæppe og blive inden døre.  Vi elsker vinteren og har fundet de bedste ishoteller og igloer verden rundt, så du kan få et overblik over alle de fristelser, vinterdestinationerne byder på. På med dynejakken og af sted på et par cool fridage!

 

Icehotel Sweden
Book et ophold på verdens første ishotel, som du finder i den svenske by Jukkasjärvi. Her bliver hvert værelse udformet individuelt med forskellige temaer af kunstnere fra hele verden. Crystal Forest-suiten er for eksempel formet i hånden, så du får oplevelsen af at være i skoven – med krystalsøjler der strækker sig hele vejen hen over loftet! Den frostklare oplevelse kan du i øvrigt besøge året rundt, da den i sommermånederne bliver kølet ned af solceller.

 

Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää, Finland
I hjertet af Lapland finder du Fell Centre igloer og vinterhytter med tæt kontakt til naturen og rigelige mængder sne lige uden for døren. En perfekt destination, hvis du vil se nordlys – hotellet har sågar et dedikeret observatorium, hvor du kan beundre dette fantastiske naturfænomen. Gæsterne kan også gøre brug af en unik sauna, så man er forberedt på at prøve kræfter med den smukke natur!

 

Hôtel de Glace- Quebec, Canada
Der venter dig en uforglemmelig oplevelse på Hôtel De Glace, som er opført udelukkende af sne og is med ideel beliggenhed lige uden for Quebec City. Her kan gæsterne nyde en cocktail serveret i glas af is eller tilbringe natten i et af de 44 værelser, alle med istema. Og man kan naturligvis blive varmet godt op i udendørs spabade eller i saunaen.

 

Lapland Hotel Snow Village, Finland
Oplev den flotte Lapland Hotel Snow Village, som hvert år opføres i et nyt design. Landsbyen tilbyder sneværelser, suiter og et helt netværk af smukke korridorer, som er omgivet af original, illumineret iskunst og snetykke vægge. Der er også en isrestaurant, en iscocktailbar og en iskirke, det er værd at tjekke ud!

 

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort, Italien
Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort ligger naturskønt ved Livigno i de italienske alper – her kan gæsterne tilbringe natten i særligt konstruerede suiter omgivet af sne, trygt rullet ind i termosoveposer og i ophøjet ensomhed midt i det dramatiske, alpine landskab. De særlige snesuiter åbner fra den 20. december 2017.

 

Yderligere information og booking på Hotels.com

Icehotel Sweden

Fell Centre Kiilopää

Hotel Lac Salin

Hôtel de Glace

LÆS MERE


Hold styr på os