At bære ur på bryllupsdagen

At bære ur på bryllupsdagen er ikke kun et smukt stykke tilbehør, det betyder også, at du har styr på tiden og kan følge med i tidsplanen.

Tekst: Anna Storm | Foto: Adobestock.com

At bære ur på bryllupsdagen er ikke kun et smukt stykke tilbehør, det betyder også, at du har styr på tiden og kan følge med i tidsplanen.

Bryllupsdagen er ofte en dag, hvor nerverne sidder uden på tøjet, og du spørger folk omkring dig ti gange i timen; hvad er klokken? Det sker, fordi du gerne vil have styr på tiden og ikke risikere at komme for sent til vielsen. Med at have ur på på bryllupsdagen er en måde selv at sikre sig kontrollen.

Armbåndsuret er i dag meget mere end bare noget praktisk; armbåndsuret fortæller noget om, hvem du er, og gennem stil, udseende og måske tilmed urets værdi siger det noget om dig som person. Uret er blevet et statussymbol, som vi gerne viser frem – også på bryllupsdagen. Armbåndsuret findes i et hav af varianter og udførsler, og her kan du vælge frit. Måske har du sparet op til et ur over længere tid og ønsker at købe det som en bryllupsgave til dig selv (eller din partner)? At investere i et ur er en investering for livet, og har du kun mulighed for at eje et armbåndsur, kan du måske vælge en tidløs klassiker, som holder år efter år. Vil du derimod gerne følge tidens trends, og din økonomi tillader det, kan det være skønt med et ur til enhver lejlighed.

Et ur som morgengave er en meget populær gave.

Øvrigt om ure på bryllupsdagen:

  • Kunne du godt tænke dig flere varianter, sådan at du kan vælge et ur, der passer til dit tøj til dagen? Der findes i dag flere prisvenlige ure på markedet, og det er ikke svært at finde et flot ur til en rimelig pris.
  • Ure fra de kendte mærker som Patek Philippe, Rolex og Omega ligger ofte i den dyrere prisklasse, men sådan et ur er også ofte en investering og et produkt, som faktisk øger sin værdi over tid.
  • Kan man som brud også have ur på på bryllupsdagen? Naturligvis! Det er ikke ligeså almindeligt som hos brudgommen, men der findes faktisk flere stilrene og flotte ure på markedet, som fungerer som smukke smykker og passer godt til bryllupsdagen.
  • Det er meget populært at give et ur i morgengave til sin partner morgenen efter bryllupsdagen, og det vil med garanti vække glæde!

Et ur i en højere prisklasse er ofte en investering og et produkt, som faktisk øger sin værdi over tid.

Læs mere

At bære ur på bryllupsdagen

At bære ur på bryllupsdagen er ikke kun et smukt stykke tilbehør, det betyder også, at du har styr på tiden og kan følge med i tidsplanen.

Trends for brudgommen

Vi giver dig her en liste over trends for brudgommen, så du har helt styr på, hvad der er ekstra hot i den kommende sæson.

Bryllupstrends 2020

I weekenden besøgte vi den store bryllupsmesse Interbride i Düsseldorf og fik set på nogle af bryllupstrends for år 2020!

Gommens bryllups-leksikon

I bryllupsplanlægningen er det ofte bruden, der har bukserne på og viser vejen. Som kommende brudgom kan det virke både voldsomt og overvældende at træde ind i et nyt og fremmed univers af ukendte traditioner og ord.

Vælg den rigtige hæl

Du har valgt en brudekjole, og nu skal beslutningen om sko tages. Der findes masser at tænke på i valget af sko, ikke mindst hvilken slags hæl og højde denne skal have. Vi har sammensat en smart guide, så du kan finde den helt rigtige hæl til kjolen.

Undervurder ikke undertøjet

Hvad er egentlig vigtigst? Det, der kan ses, eller det der ikke kan, men som gør, at det der kan ses, ser fantastisk ud? Hvor vigtigt er undertøjet egentlig? Sandheden er, at det, du har på inderst inde, faktisk er uvurderligt for dit bryllups-look.

Smukke perler

Ægte perler er meget værdifulde. Men perlerne har igennem tiden også været symbol på menneskers rang, alder, civilstand og status. I 1800-tallet opstod en af verdens mest kendte virksomheder indenfor fremstilling af smykker; Tiffanys. Det kan vi takke perlerne for.

Mandens bryllupstøj før og nu

I 1700- og 1800-tallet var tøjet virkelig vigtigt for mænd. Efter det kom der en periode, hvor mørke habitter og kjole og hvidt dominerede ved bryllupper. I den seneste tid er der sket noget, mandens tøj er begyndt at få en mere betydningsfuld plads ved brylluppet.

Bryllupsfrisure efter din ansigtsform

Valget af din bryllupsfrisure er lige så vigtig som din kjole og din makeup. Din bryllupskjole skal passe til din kropsform, og din frisure skal passe til dit ansigt. Med denne lille guide vil du forhåbentlig få inspiration til den perfekte bryllupsfrisure til dig.

Find de rigtige sko til bryllupsdagen

At vælge sko til brudekjolen er en glædelig oplevelse for mange kommende brude. Udbuddet af smukke sko er enormt, og her vælger du frit, om du vil bære klassiske pumps, et par glitrende sandaler eller et par romantiske ballerinasko.

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i samme stil som brudebuketten.

Tips til valg af de rigtige brudesko

Dine brudesko skal selvfølgelig være perfekte – ligesom din bryllupsdag. Men hvad skal du være opmærksom på, før du køber? Se mer her.

Ny brudekollektion fra Trollbeads

Tiaraen skaber en kongelig fornemmelse på den store dag med smukke afstandsstykker i kombination med dine yndlingsperler.

Elsa Colored Shoes præsenterer sine nye kollektioner!

FI 2018 er alt muligt indenfor brude sko! Brudesko har aldrig været så fri og fleksibel som de er nu, og det er tydeligt i Elsa Colored Shoes nye design! Skyskrabere - høje eller endda flade hæle - her kan alle brude finde deres drømmesko!

Suit up! Inspiration til gommen

Der er mange muligheder indenfor tøjet til gommen – her kan du blive inspireret til dit bryllup!

Bag kulisserne på vores photo shoot

Bag kulisserne på vores photo shoot af smukke brudekjoler og herretøj

Herretøj – eksperten giver tips

Bryllupsmagasinet fik en snak med en ekspert indenfor området; Michael fra Mond of Copenhagen. Han giver os sine bedste tips til valg af tøj til bryllupsdagen.

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige dresscodes?

Sådan bliver du flottest på bryllupsdagen

Som mand er der i dag kun ganske få lejligheder og begivenheder til at klæde os pænt på. Derfor er det ekstra rart, når en sådan lejlighed opstår. Udnyt den og udlev dine velklædte drømme.

Sæt præg på din egen stil

5 ting set på modeshows, der fremhæver din personlige stil på bryllupsdagen.

Casual & trendy

Afslappet, personligt og moderne. Lad dig inspirere af velsiddende habitter og lækkert tilbehør - og find din personlige stil til bryllupsdagen.

Elegance og klasse i herregårdsstil

Saml dine nærmeste venner på en herregård inden brylluppet. Brug et døgn i et klassisk miljø og gør dig klar til den store dag. Det er essentielt at have fokus på detaljer og pasform, det gør dig til den flotteste udgave af dig selv.

One man – many styles

Den moderne mand er i dag både kvalitetsbevist og omhyggelig, når det gælder pasform og stil. Lad dig inspirere af de nyeste trends og dan dit eget billede af, hvordan du ønsker at være klædt på den store dag.

Se brudgommen overraske bruden med det sejeste show

Den professionelle danser Kirk overraskede sin brud Valerie med et fantastisk danseshow, som han fremførte sammen med sine brudesvende. Valerie er balletdanserinde på The Richmond Ballet, og deres bryllupsreception blev holdt på den samme scene, som de havde danset sammen på ved en tidligere lejlighed.

Nyeste posts

Udvalgte posts

At bære ur på bryllupsdagen

At bære ur på bryllupsdagen er ikke kun et smukt stykke tilbehør, det betyder også, at du har st

Se mere

Bryllupstrends 2020

I weekenden besøgte vi den store bryllupsmesse Interbride i Düsseldorf og fik set på nogle af bry

Se mere

Hvad sker der i bryllupsmodebranchen?

Vi har snakket om trends med nogen af de største brudekjolemærker.

Se mere

Vælg den rigtige hæl

Du har valgt en brudekjole, og nu skal beslutningen om sko tages. Der findes masser at tænke på i

Se mere

Undervurder ikke undertøjet

Hvad er egentlig vigtigst? Det, der kan ses, eller det der ikke kan, men som gør, at det der kan se

Se mere

Smukke perler

Ægte perler er meget værdifulde. Men perlerne har igennem tiden også været symbol på menneskers

Se mere

Bryllupsfrisure efter din ansigtsform

Valget af din bryllupsfrisure er lige så vigtig som din kjole og din makeup. Din bryllupskjole skal

Se mere

Find de rigtige sko til bryllupsdagen

At vælge sko til brudekjolen er en glædelig oplevelse for mange kommende brude. Udbuddet af smukke

Se mere

Tips til valg af de rigtige brudesko

Dine brudesko skal selvfølgelig være perfekte – ligesom din bryllupsdag. Men hvad skal du være

Se mere

Ny brudekollektion fra Trollbeads

Tiaraen skaber en kongelig fornemmelse på den store dag med smukke afstandsstykker i kombination me

Se mere