PROMOTION

JUSTIN ALEXANDER ”BE YOU”

Den indflydelsesrige Iskra Lawrence er ansigtet udadtil på Justin Alexanders nye kampagne “Be You”. Justin Alexander skabte denne kampagne for at vise at deres brudekjoler er designet til alle kropstyper, alle personligheder og alle kommende brude.

Justin Alexander er i dag et globalt og velkendt navn i bryllupsbranchen og i februar 2018 lancerede de deres nye kampagne med modellen og krops-foregangskvinden Iskra Lawrence (som i dag har 4 mill. følgere på Instagram under @iskra). Kampagnen med titlen “Be You” opmuntrer kommende brude til at føle sig selvsikre, uanset størrelse, form eller stil. Og for virkelig at understrege dette blev ingen af billeder i kampagnen retoucheret.

  • Et vores kernepunkter i virksomheden er at designe kjoler som ser fantastiske ud på rigtige kvinder. Vi vil at vores kommende brude skal føle sig selvsikre og komfortable i en kjole, som får dem til at stråle, siger Justin Alexander Warshaw, President og Co-Creative Director for Justin Alexander.

At valget faldt på Iskra Lawrence til at være ansigtet udadtil for kampagnen var en selvfølgelighed.

  • Med hendes positive syn på kvinder og kropsideal er hun et forbillede for kvinder i hele verden, fortsætter Justin Alexander Warshaw.

Fra kropsnære silhuetter til A-line formede kjoler og fra netkniplinger til gnistrende detaljer tilbyder den nye kollektion en kjole som passer enhver krop, enhver personlighed og enhver stil. Den nye kampagne, som indeholder kjoler fra både Justin Alexander og Justin Alexander Signature, er blevet meget varmt modtaget af kvinder fra hele verden!

LÆS MERE


Hold styr på os