Brudekjolens historie

Brudekjolens historie

Vi har kigget nærmere på brudekjolens historie gennem mere end hundrede år og fundet nutidens fortolkninger af tidens trends!

Tekst: Mari Kråkenes Loewen  Foto: Adobestock.com & Producenter

Før det 19. århundrede var det almindeligt, at en brud bar sin bedste kjole på sin bryllupsdag. Bruden valgte en farve ud fra, hvad hun havde i sin garderobe, og sort, rød, brun eller rustfarvet var populære farver på daværende tidspunkt.

Da det dengang ikke blev anset for at være fornuftigt at købe en kjole, der kun kunne bruges én gang, købte mange kvinder blot, hvad de havde råd til og også noget, der kunne bruges ved andre særlige lejligheder. Men jo rigere bruden var, jo smukkere var kjolen.

Den hvide brudekjole

Den første hvide brudekjole i historiebøgerne blev båret af Philippa af England i 1406, da hun giftede sig med Erik af Pommern.

Efter det bryllup var hvide kjoler fortsat usædvanlige indtil 1840, hvor den unge dronning af England giftede sig med sin prins Albert i en hvid brudekjole. Det var et meget højt profileret bryllup, der vakte stor opmærksomhed i pressen, og farvevalget var unormalt for den tid. Dronning Victoria bar en overdel i otte dele med åben udskæring i halsen og korte pufærmer. Kjolen havde også en dyb V-formet talje. Den var over seks meter lang og blev båret af omkring 12 hjælpere, da hun gik ned mod alteret. Efter brylluppet ville brude over hele den vestlige verden gerne kopiere hendes stil.

 

Begyndelsen af ​​det 20. århundrede

I begyndelsen af ​​det 20. århundrede blev en hvid brudekjole opfattet som et statussymbol, fordi farven symboliserede rigdom og velstand. Selvom forskellige bryllupstrends og -stile har ændret sig en del gennem tiden, er den hvide brudekjole forblevet en konstant.

Blonder, broderier og flæser var nøgleord for brudekjolerne på den tid. Kjolernes stil, herunder brudekjolerne, blev slankere, og smalle taljer blev meget moderne, opnået med stramme korsetter. Kjolerne havde puffede ærmer, høje kraver, lange slæb og ofte flæser. Det var in at have ekstremt lange slæb.

1910

Kjolerne fortsatte med at have høje kraver, flæser og masser af blonder. I dette årti blev kjolerne (heldigvis) lidt løsere med taljer, der ikke var helt så stramme. Dans til bryllupper blev mere og mere almindeligt, og måske var det netop derfor, korsetterne forsvandt ud af billedet.

1920

I 1920’erne brød kvinderne med fortidens strenge traditioner, og moden ændrede sig dramatisk! Kvinder klippede deres hår, gik på danseklubber og nød generelt nye friheder for første gang i historien. Kjolerne blev kortere, de markerede taljer forsvandt næsten, og den nye stil var både moderne og fed. For første gang var brudekjolerne kortere end ankellængde. Nogle kvinder bar endda kjoler, der blottede deres knæ!

Frynser, lyse farver og pailletter dukkede pludseligt op. Kjolerne var løse og gik lige op og ned og blev ofte kombineret med gulvlange slør. Runde halsudskæringer og V-udskæringer blev populære.

1930

Til de brude, der havde råd til at følge med i tidens trends, var kjoler lidt mere figursyede end i det foregående årti. De blev lavet i enkle mønstre og uden specielt meget udsmykning eller detaljer. Glatte silke-looks var in, og hvid satin var et meget populært kjolevalg for den velhavende brud. Det var mest almindeligt med lange ærmer.

Men 1930’erne var præget af recession, og almindelige mennesker havde få penge tilovers til et overdådigt bryllupslook. Mange af dem, der blev gift i løbet af denne periode, blev gift i deres bedste kjoler ligesom brudene langt tidligere. Kjoler lavet specielt til at være brudekjoler var enkle og ofte i syntetiske stoffer, som var billigere end andre alternativer.

1940

Tiderne blev ikke bedre i 1940’erne, da Anden Verdenskrig brød ud. Krigstid førte til mangel og rationering, og moden blev således enkel og ’bar’ selv i løbet af dette årti. Mange kvinder syede deres egne brudekjoler af gardiner, sengetøj eller møbelstoffer. En brudekjole, som er på et museum i USA, blev faktisk syet af den faldskærm, der reddede soldaten Claude Hensinger under Anden Verdenskrig.

Nogle af de brude, der havde held med at følge tidens trends, bar kjoler med lange, rynkede ærmer og en tydeligt defineret talje. V-halsudskæringer var populære, og nogle var modige nok til at bære ganske vovede af slagsen. Kjoler blev ofte lavet i hvid satin uden applikationer i løbet af dette årti.

Brudekjolens-historie_1940

1950

50’ernes mode var en fejring af velstand, og af at verden var tilbage på sporet efter krig og hårde tider. Store prinsessekjoler kom på mode igen i dette årti, og for første gang i historien blev det almindeligt for en brud at købe en særlig kjole til den store dag.

Stropløse kjoler blev populære i 50’erne, og sweetheart-udskæringer var særligt trendy. Knælange brudekjoler blev meget populære, efter at skuespillerinden Audrey Hepburn bar en, da hun blev gift i 1954.

1960

Det store celebrity wedding i 60’erne var prinsesse Margarets, der også var det allerførste kongelige bryllup, der blev tv-transmitteret.

Margaret bar en enkel, elegant hvid brudekjole – et look, der stadig inspirerer brudekjole-trends den dag i dag. Kjolen havde lange ærmer, en lidt kraftig V-udskæring og en defineret talje.

På dette tidspunkt blev slankere kjole-stile mere almindelige, og det var trendy at bære knæ- og læglange brudekjoler i løbet af dette årti. Brudekjolerne blev dermed kortere, men taljen blev højere, og også empire-snit blev populært på dette tidspunkt. Ærmeløse kjoler var også noget, der blev populært i 60’erne.

1970

Ikke helt uventet havde 70’ernes hippieæra med deres luftige, boheme-agtige stil også indflydelse på brudemoden. Firkantede udskæringer og løse ærmer blev populære. Kjolerne var ofte gulvlange og enten enkle og luftige eller pyntet med blonder. Stofferne blev blødere, og mange blev lavet i chiffon, ligesom mange af nutidens boheme-inspirerede brudekjoler. Kjoler med høj hals var et stilfuldt og moderigtigt valg for brudene i dette årti. Brude begyndte at udtrykke deres personlige stil, og som et resultat opstod der en række forskellige stilarter indenfor brudemode.

1980

Overdimensionerede balkjoler og kjoler i prinsessestil var enormt populære i dette årti, ligesom pufærmer også var det. Lag på lag af tyl og blonder var overalt i brudemoden. Efter de tidligere årtiers mere simple stilarter eksploderede 1980’erne med en MASSE af ALT. Stilen var lysere, alt var større og mere udførligt. Lady Dianas enorme brudekjole, da hun giftede sig med prins Charles, var årtiets mest ikoniske kjole og inspirerede uden tvivl 1980’ernes brudekjole-trends.

1990

1990’erne var stadig præget af store brudekjoler, men i modsætning til 80’ernes kæmpekjoler blev 90’ernes kjoler lidt mere nedtonede og elegante. Figursyede kjoler i glitrende satin var årtiets trend. Applikationer var supertrendy og dekorerede brudekjolerne sammen med masser af blonder, broderier og perler. Off-shoulder looks var meget populære i dette årti, og lange ærmer eller handsker var bestemt også på mode. Skørternes længde varierede meget; fra mini-skirts til balkjoler. Two look-styles med to forskellige kjolelængder blev også set i dette årti.

2000

Stropløse kjoler var ekstremt populære i 2000’erne, og mod slutningen af årtiet havde sweetheart-udskæringerne deres storhedstid. De ensfarvede kjoler erstattede de blonde-dekorerede og ofte blev der brugt krystaller eller andre skinnende detaljer til at dekorere kjolerne. Kjolesilhuetterne varierede, selvom A-linje-kjoler og balkjoler ofte blev set. Slankere stilarter dukkede også op, selvom den slags virkelig tog fart i det næste årti.

2010

Kongelige bryllupper har altid været toneangivende, selvom andre kendisbryllup også inspirerer bryllupstrends og nye looks. I 2010’erne var der flere royale bryllupper at hente inspiration fra, og brudekjolemoden ændrede sig lidt med hver ny kongelig brud, der marcherede op ad gangen.

Plissering var også stort i dette årti. Plissering er en rynketeknik, der skaber bløde folder i kjolen, og dette ultra-flatterende look skabte en stærk trend. Havfrue-silhuetter var også supertrendy, sammen med stropløse kjoler og korte ærmer. Store balkjolers silhuetter, som altid er et klassisk brudelook, var også meget in.

Blondedekorerede kjoler fik et comeback, og mod slutningen af ​​2010’erne skete der et markant skift, da de boho-inspirerede kjoler dukkede op for fuld kraft. Disse kjoler blev en trend, der fortsatte ind i nutidens mode, med yderligere paneler af stof og lange slæb lavet af lys chiffon eller blonder. Også ærmerne kom tilbage. Korte, lange og med blonder.

2020

Bryllupstrenden for 2020’erne startede i et årti, der var præget af en pandemi, der satte hele verden på pause. Flere simple kjoler og buksedragter dukkede op til enklere ceremonier, og mærkerne skabte nye underkollektioner netop for at imødekomme dette behov. Samtidig blomstrede designernes kreativitet, og de mere kunstfærdige kjoler blev mere spektakulære end nogensinde.

Flere nuancer af farver end nogensinde før er dukket op, og kjolerne har generelt en ny, edgy vibe. Lavt udskårne spaghettistropper, dybe halsudskæringer, høje slidser og korte kjoler giver brudekjolerne i dette årti et distinkt look. Den edgy stil blødgøres ofte med blonder. Ballonærmer, off-shoulder ærmer, pufærmer og asymmetriske ærmer er ekstra hotte lige nu.

Dagens brud har ingen regler og ingen begrænsninger. Silhuetterne kommer i alle former og størrelser, og brudekjolerne er lavet til at være lige så unikke som bruden selv på den store dag.

Læs mere

Smykkerne i Bridgerton-succesen

Smykkerne i denne populære serie er en fin blanding af præcis historie og moderne fortolkninger.

Lykke Brudekjoler

Hos Lykke brudekjoler finder du et stort udvalg op til 700 kjoler i butikken i forskellige prisklasser.

Bryllupssmykker fra Sif Jakobs Jewellery

På jagt efter det perfekte bryllupssmykke? Uanset om du er bruden eller brudgommen, som vil give bruden en gave, er…

Smykker, der får bruden til at stråle på hendes store dag

Mens kjolen måske er i fokus, bør du ikke undervurdere kraften i de rigtige smykker som vil fuldende dit look.

Bridgerton brudekjoler

De romantiske bryllupper fra serien Bridgerton har inspireret til en ægte brudekollektion. Se kollektionen her!

Bryllupsmode for 2025

Hvordan ser fremtidens bryllupsmode ud? Vi har været på European Bridal Week og set de nye kollektioner fra store og…

Vælg den rigtige hæl

Du har valgt en brudekjole, og nu skal beslutningen om sko tages. Der findes masser at tænke på i valget…

Sheryl Yip Atelier

Den Vogue-omtalte designer skaber et unikt design med en perfekt pasform og i dine valgte materialer.

Brudekjoler: Trends fra catwalken

Her præsenterer vi nogle af de trends, der blev vist på Bridal Week, og som vi helt sikkert vil se…

Sko at sige ja i

Tårnhøje stilethæle, ballerinasko eller sandaler? Vi har fundet frem til 5 vigtige punkter, som du bør overveje, når det gælder…

Et alternativt twist på brudekjolen

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bære på din bryllupsdag.

LILLY Brudekjoler – 2024

Lette brudekjoler i excellente pasformer, der smyger sig om den feminine silhuet, med vovede detaljer og fine gennemsigtige finésser.

Smukke negle på bryllupsdagen

Fransk manicure, ombre eller en flot farve? Glem ikke at ordne dine negle til bryllupsdagen!

Hvad har du i din brudetaske?

Hvilke ting skal man have i brudetasken? Her er vores tips:

Klassiske ure til ham og hende

Et tidløst, klassisk ur er en perfekt gave til både kvinder og mænd. Her finder du nogle af vores favoritter!

Magiske brudekjoler i plus size!

Her ser du nogle af de mest stilfulde kjoler, vi har fundet i plus size model!

Hvilken halsudskæring passer bedst til dig?

Ligesom brudekjolens form kan den halsudskæring, du vælger, ændre eller påvirke, hvordan din krop ser ud.

Frisuren, alle vil have

Er butterfly bob efterårets must-have hårtrend?

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende…

Godt at vide om kosmetik og personlige plejeprodukter

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, som kan opstå, når man har med kosmetiske produkter at gøre.

80’erne er tilbage!

Her lister vi 8 trends, der var store i 80'erne, men som også dukker op igen i nutidens brudekjoler.

Eksklusiv ny kjolebutik i København

Aarhus designer Marianne Carøe og Københavnske Maria Bindseil-Hansen har indgået partnerskab og åbner nu konceptbutik i centrum af København.

Landlig bonderomantik

Snør støvlerne, find cowboyhatten frem og gør dig klar til at danse i laden natten lang.

Hvilken Spice Girls-brud er du?

Vi har sammensat fem looks baseret på de karakteristiske medlemmer af den ikoniske 90'er-popgruppe Spice Girls.

Trash the dress

Vores redaktør tog et wakeboard på og testede "trash the dress"-trenden.

Brudekjolens historie

Vi har kigget nærmere på brudekjolens historie gennem mere end hundrede år og fundet nutidens fortolkninger af tidens trends!

Blomstrende kollektion fra Ronald Joyce

Den nye Botanical-kollektion fra Ronald Joyce indeholder elementer fra naturlige miljøer og farverige blomster

Trends – brudekjoler

Vi har kigget på tonsvis af trends og på kollektioner fra brudemærker over hele verden. Her er de trends, du…

Se trends fra European Bridal Week!

Vi har nydt nye trends, fantastisk mode og en skøn feststemning ved årets event i bryllupsbranchen.

Glitter og høje slidser i Enzoanis 2023-kollektion

Der er ingen tvivl om, at kjoler med perler er utroligt glamourøse og uden tvivl giver en WOW-følelse.

Fantastiske bryllupsøjeblikke med ÉLYSÉE

Leder du efter den perfekte kjole? Så behøver du ikke lede længere! ÉLYSÉE 2023 er kollektionen for dig!

Inspiration til den alternative brud

En hvid brudekjole er en fantastisk kreation – men er bare ikke noget for alle…

Skønt undertøj

Der stilles høje krav til undertøjet på bryllupsdagen. Det skal se godt ud, give støtte, ikke synes under kjolen og…

En kærlighedsforklaring til brudesløret!

Brudeslør findes i alle mulige udgaver og kan bæres på forskellige måder. Uanset, hvilket slør du vælger, tilfører det stil…

Derfor skal du købe brudekjolen i en butik

Når det gælder brudekjolen, så findes der mange gode grunde til at købe den i en fysisk butik. Vi fortæller…

Brudebuket efter sæson

Vi ser nærmere på, hvordan man tænker form og farve, og hvorfor det er en god idé at vælge blomster…

Brudefrisure: Opsat hår

Der er mange måder at sætte dit hår op, der giver et smukt resultat. I denne artikel fokuserer vi på…

Lær Global Bridal House at kende

Global Bridal House omfatter mærkerne Modeca, GBS Herve Paris, Libelle Bridal og Randy Fenoli Bridal.

Evie Young introducerer ‘VISIONS OF HER’

Evie Youngs forår 2023-kollektion hylder det unikke, mangfoldighed og den ekstraordinære brud i storslået harmoni.

Fremhæv dine former

Alle brude fortjener at finde den perfekte brudekjole – uanset om man er lille og slank eller en kvinde med…

Sådan undgår du ømme fødder på bryllupsdagen

Læs vores bedste tips til, hvordan du undgår ømme fødder på den store dag!

Makeup – Sådan bliver du smukkest på bryllupsdagen!

Gør dine smukke træk og din personlige stil tydeligere ved hjælp af makeup på bryllupsdagen. Vi giver dig stilsikre tips…

De mest spektakulære brudekjoler!

Vi sætter fokus på nogle af de mest toneangivende kollektioner og får styr på begrebet haute couture.

Buketten du elsker

Brudebuketten kommer i alle mulige farver og former, her lister vi nogle af de mest almindelige.

Grundkursus i bryllupsfrisyrer

Hvad er egentligt de seneste trends når det gælder bryllups frisyren? Og hvad skal man tænke på ved en konsultation…

Makeup på bryllupsdagen – do´s and don´ts

Vi har lavet en liste på nogle vigtige do‘s og don’t’s i valget af makeup på bryllupsdagen

Eksklusivt interview: Alessandra Rinaudo

Her fortæller Chefdesigneren for Pronovias om den nye kollektion, der blev præsenteret ved Barcelona Bridal Fashion Week.

Brudekjoler – aktuelle trends

I denne artikel guider vi dig til den nyeste mode indenfor brudekjoler!

Pronovias Fashion Show – 2022

Vi var inviteret til Pronovias spektakulære modeshow i Barcelona, ​​og takkede selvfølgelig JA til årets event i brudemode!

European Bridal Week – trend rapport!

Tre dage fyldt med indtryk, nye trends, fantastisk mode og skøn feststemning på en smuk messe.

Ukrainsk bryllupsmærke syr militærveste

Vi har talt med Uluyana Kyrychuk, CEO for det eksklusive brudemærke Milla Nova.

Barcelona Bridal Fashion Week

Vi tog til Barcelona for at se på trends for den kommende sæson! Her er nogle af højdepunkterne fra indkøbsmessen!

Fri for pletter

Pletter på tøjet, der er svære at få af? Bryllupsmagasinet giver dig trickene.

Det nyeste fra catwalken

Se højdepunkterne fra Bridal Week og nogle af de trends, der nu også begynder at dukke op i bryllupsbutikker her…

Curvy Brides – Brudekjoler i XL

Det er enhver bruds store ønske at være den smukkeste kvinde på sin store dag – uanset kjolestørrelse. Her er…

Justin Alexander Signature

Justin Alexander Signature nye kollektion hylder heltinder og modige kvinder - se videoen her!

Boost dig selv inden bryllupsdagen

I denne artikel giver vi dig gode tips til, hvordan du kommer til at stråle på bryllupsdagen - indefra og…

Det rigtige tilbehør

Det er med det rigtige tilbehør og sko, at du skaber helheden. Her fremhæver vi vigtige detaljer at have styr…

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

10 trends i 2021

Bryllupsmoden er lige nu mere kreativ end nogensinde ogI designernes kollektioner ser vi nu følgende trends tage plads.

Smukt lingeri

Kan man egentlig kombinere bekvemt og usynligt undertøj med smukt lingeri? Vi giver gode råd til, hvad man skal tænke…

Old school vibes

Brigitte Bardot-frisurer, store solbriller og 70’er og 90’er vibes dominerer ikke alene modeverdenen

Romantiske kjoler

Smukke, romantiske kjoler matches med kraftig makeup og store smykker.

Detaljerne der løfter brudekjolen

På bryllupsdagen kommer du til at opleve både små og store magiske øjeblikke.

Brudekjoler inspiration til bruden

På din bryllupsdag vil du gerne lyse stærkere end alle stjernerne og være dit smukkeste jeg.

Pronovias donerer brudekjoler

Det verdensomspændende bryllupsmærke Pronovias donerer brudekjoler til sygehusansatte, kommende brude, der arbejder i første række i kampen mod COVID-19-pandemien.

Ekstrem boheme

Vi har fundet et brudekjole-mærke, der tager det boheme-prægede til det yderste!

Justin Alexander lancerer nyt undermærke

Det nye mærke, Adore, er lavet til den friske city bride, som ved, hvad hun vil have. En spontan kvinde…

At bære ur på bryllupsdagen

At bære ur på bryllupsdagen er ikke kun et smukt stykke tilbehør, det betyder også, at du har styr på…

Vælg den rette kjoletype til din kropsform

Mange kommende brude har visuelle billeder af, hvordan de ønsker deres brudekjole. Bride Fashion giver dig tip til, hvordan du…

10 ting enhver brud bør have

Det er uvurderligt at have en bedste ven med sig gennem bryllupsplanlægningen og under den store dag. En mor/søster fungerer…

Brudekjoler i Marrakesh

På bryllupsdagen vil du bære en kreation, der udstråler personlighed, stil og wauw-faktor. Se de smukke billeder fra vores photoshoot…

Nordic Bridal Show

Nordic Bridal Show samlet i juni de nordiske brude butikker og viste det nyeste inden for brude mode.

Say yes to the dress med Wedding Store

Velkommen til Malmøs flotteste butik for brude- og festtøj. Butikken, der har det der lille ekstra til lige netop dig.…

Romantisk bryllupsfrisure

Hvad er egentlig trenden lige nu omkring bryllupsfrisurer? Og hvad skal man huske på, når man booker en tid til…

Alternativer til brudekjolen

En smuk brudekjole er en fantastisk kreation, men måske ikke noget for alle. Her kommer nogle tips til dig, der…

Bryllupstrends 2020

I weekenden besøgte vi den store bryllupsmesse Interbride i Düsseldorf og fik set på nogle af bryllupstrends for år 2020!

Trendspotting i Barcelona

Vi deltog på en af verdens største indkøbsmesser for brudemode, hvor vi fik indblik i de kommende trends.

Pronovias – Beyond the stars

Vi deltog i Pronovias fantastiske modeshow, et af højdepunkterne i bryllupsbranchen, hvor det vrimlede med gallaklædte kendisser og spektakulær brudemode.

Den lille kjole-skole: Farver og materialer

Hvis du kigger ind i brudekjolernes verden, vil du opdage, at der findes forskellige materialer og farver.

Sådan styler du dig til bohême looket

Den charmerende boho-stil er hotteste trend i bryllupsmoden netop nu og stråler af ukompliceret elegance. Stilen er ideel til dig,…

Den lille kjole-skole: Kjolemodeller

At vælge brudekjole er en spændende rejse, men af og til kan det være en jungle at finde vej og…

Plus size perfection

Vidste du, at en brudekjole i grunden oftest er formet efter en kvinde med former? Vælg den rette kjole og…

Hvilken brud er du?

Selv om der er massevis af tendenser indenfor brudemoden, så er det i sidste ende brudens personlighed, der skinner igennem.…

Årets mode från Justin Alexander!

Her er nogle af de fantastiske kjoler fra Justin Alexander og deres fire forskellige kollektioner, der omfatter Lillian West Sincerity…

JUSTIN ALEXANDER ”BE YOU”

Den indflydelsesrige Iskra Lawrence er ansigtet udadtil på Justin Alexanders nye kampagne “Be You”. Justin Alexander skabte denne kampagne for…

Kort eller lang brudekjole – hvordan vil du giftes?

En af de første ting der skal overvejes, når drømmekjolen skal findes, er længden. Ønsker du en kort eller en…

Giv den gas med blomster

Mange ser det som en selvfølge og en smuk tradition, at de skal bære en smuk brudebuket op ad altergangen.…

Du er, hvad du spiser og drikker

Det kan ikke kun ses på sidebenene, at du har en usund livsstil. Det kan også ses på din hud,…

Find drømmekjolen uden stress

At finde drømmekjolen er desværre ikke altid helt så let, som man skulle tro. Som brud har du mange forventninger…

Undervurder ikke undertøjet

Hvad er egentlig vigtigst? Det, der kan ses, eller det der ikke kan, men som gør, at det der kan…

Køb din brudekjole i en butik

Det vrimler med hjemmesider, der sælger brudekjoler. De lokker med fine billeder af smukke kjoler, men kjolerne på billederne er…

Bryllupsfrisure efter din ansigtsform

Valget af din bryllupsfrisure er lige så vigtig som din kjole og din makeup. Din bryllupskjole skal passe til din…

Sådan vil vi se ud

Skal det være bohemen, klassisk, romantisk eller kantet? Der er ikke noget bedre end at sidde med veninderne og beskrive…

Vær dit flotteste jeg på bryllupsdagen

På bryllupsdagen vil de fleste virkelig gerne stråle fra top til tå. Brudekjolen skal gerne sidde, huden skal være ren…

Tips til valg af de rigtige brudesko

Dine brudesko skal selvfølgelig være perfekte – ligesom din bryllupsdag. Men hvad skal du være opmærksom på, før du køber?…

Ekspertens hudplejetips

Vil du have en hud, der stråler på bryllupsdagen? Vi besøgte en skønhedsspecialist for at få tips og vejledning til,…

Ny brudekollektion fra Trollbeads

Tiaraen skaber en kongelig fornemmelse på den store dag med smukke afstandsstykker i kombination med dine yndlingsperler.

Unikke brudekjoler i ny butik og Say Yes to the Dress

Ikke bare er brudebutikken Panayotis i Vejle flyttet til nye, smukke rammer i en fornem tidligere teaterbygning. Den er også…

Elsa Colored Shoes præsenterer sine nye kollektioner!

FI 2018 er alt muligt indenfor brude sko! Brudesko har aldrig været så fri og fleksibel som de er nu,…

Hvor drømme skabes, og stilen aldrig slutter

Den nye Demetrios kollektion fanger essensen af ​​romantik med stilarter der udstråler elegance, modernitet og tidløst udtryk.

Inspiration til boho-bruden

Bruden fik lov at danse frit omkring i en lavendelmark i nydelige kjoler fra Maggie Sottero og Nicole Spose. Lavendeltonerne…

Ikoniske royale brudekjoler

Går du med prinsessedrømme? Eller elsker du bare glamourøse og smukke brudekjoler? Så lad dig inspirere af virkelighedens prinsesser, når…

Bag kulisserne på vores photo shoot

Bag kulisserne på vores photo shoot af smukke brudekjoler og herretøj

Inspirationsbilleder fra Nordic Bridal Show

Nordic Bridal Show er nummer et sted at være, når man snakker om bryllupsindustrien i Norden. Nordic Bridal Show er en…

Sæt præg på din egen stil

5 ting set på modeshows, der fremhæver din personlige stil på bryllupsdagen.

Søde og romantiske toner på bryllupsdagen

At gifte sig er en enestående oplevelse og en dag i romantikkens tegn. Gå all in på den drømmelignende stil…

Glamourøs med et twist af boheme

Den moderne brud blander to af de store trends på bryllupsdagen; boheme og glamour. Gennem farveglade blomster og store hårsmykker…

Do it once, do it fabulous!

At vælge den rigtige brudekjole er ’the fun part’. Men også lidt af et mas! For hvilken kjole skal du…