Alternativer til brudekjolen

En smuk brudekjole er en fantastisk kreation, men måske ikke noget for alle. Her kommer nogle tips til dig, der gerne vil bære noget andet end en traditionel hvid kjole på bryllupsdagen.

Tekst: Anna Storm  Foto: Barcelona Bridal Fashion Week 

At blive gift behøver ikke nødvendigvis indebære en hvid kjole, selv om det er en tradition, og noget de fleste vælger. I dag lancerer flere af de store mærker i bryllupsbranchen alternativer til brudekjolen. Et eksempel på dette er de buksedragter, som vi har set så mange af på catwalkene til den kommende sæson. Måske føler du dig bedre tilpas i et par bukser i stedet for en kjole? Så er en smart buksedragt måske lige noget for dig. Vælg gerne klassisk hvid og suppler gerne med tilbehør, der fremhæver din personlige stil.

Måske vil du gerne have en kjole på til brylluppet, men ikke en traditionel hvid en? Der er en række forskellige nuancer at vælge imellem hos brudekjolebutikkerne. Fra let rosa til lys blå og guld. Til den vovede – vælg en finere kjole fra mærkets festkollektion og dans løs i en farvespækket partykjole på bryllupsnatten!

LÆS MERE


Hold styr på os