PROMOTION

Sådan styler du dig til bohême looket

Den charmerende boho-stil er hotteste trend i bryllupsmoden netop nu og stråler af ukompliceret elegance. Stilen er ideel til dig, der vil giftes vildt romantisk, men samtidig også holde stilen lidt tidløs og afslappet.

Brude-styling med naturligt chic og et strejf af hippie-feeling.

Brudekjoler i all-over blonde, med nederdele i bløde, svævende materialer og overdele med subtile transparenser, fortryllende cut-outs og dybe udskæringer. Romantiske ærmer og svingende flæser giver de flower-power inspirerede brudekjoler ekstra karaktér. Dress op med en smuk blomster-krans i håret eller fine løse blomster – og vupti – så har du fremtryllet det naturlige boho-drømmelook.

Assymetriske nederdele:
kort foran, lang bagpå

Statement-brudekjoler, der fascinerer med assymetriske længder og smukke broderede vintage kanter. Her bliver dine brudesko en vigtig del af din styling – og du kan ændre dit look fuldstændigt med et par flade blonde sko, råseje satin sneakers eller elegante sandaler med ankelrem.  

Masser af ‘Schwung’

Flowerpower brudekjolerne har masser af vidde og et tydeligt talje stykke. Din figur understreges af en tætsiddende overdel med ærmer, mens grafiske blonde mønstre fremhæver hele din silhuet.

Boho-chic: langærmet bryllupskjole »

Markant blondekjole i klassisk flower-power look med lange semi transparente ærmer. Raffinerede detaljer: smukke guipure bånd og en dyb V-udskæring i ryggen. 

TIP

Du får det perfekte boho look hvis du bruger et smal bindebånd som hårbånd. Gør det ekstra romantisk ved at tilføje et par blomster i håret.

Tidløst vintage look

Du fanger selve vintage-looket i de bløde blonde flæser, mens den dybe V-udskæring og den raffinerede ryg løfter stilen over maxi-kjole looket, til en drøm af en brudekjole.

TIP

Disse luftige brudekjoler er ideelle til sommer bryluppet – også gerne under sydligere himmelstrøg.

 

Boho-brud i georgette og guipure-blonde »

Er romantik med lidt Sexyness lige dig ? Så er denne ultra lette maxi brudekjole, som designet til dig! Den blødt faldende nederdel og fine guipure blonde på overdelen fortolker flower-power trenden perfekt.

Transparente detaljer smykker kjolens dekolleté og talje. Den lette, bløde nederdel gør kjolen ideel til sommerbryllup eller til et strandbryllup.

Hvordan du end beslutter dig:
Boho-trenden er som skabt til de forelskedes bryllup – på én gang: tidløs, raffineret og romantisk!

LÆS MERE


Hold styr på os