Unikke brudekjoler i ny butik og Say Yes to the Dress

Ikke bare er brudebutikken Panayotis i Vejle flyttet til nye, smukke rammer i en fornem tidligere teaterbygning. Den er også location for den danske udgave af Say Yes to the Dress. Vi tog til åbningsreception med snurrende kameraer.

Tekst og Foto: Camilla Lærke Mors

Der er lyserøde bobler i de langstilkede glas, lykønskninger fra byens spidser og ikke mindst brudekjoler, så langt øjet rækker i de smukke lokaler: et tidligere teater i en fornem gammel bygning. Panayotis er en kendt brudebutik, som har haft adresse i Vejle siden 1968. Et rigtigt familiedynasti skabt af familien Panayotis med græske rødder, og som i dag har sønnen Michael Panayotis i spidsen for holdet af ’drømmetydere’: Ansatte, som er oplært og trænet i at tyde brudenes drømme og forventninger til livets vigtigste kjole.

 

Danmarks bedste brudekoncept
– Service er kernen i vores succes, hvor målet er at have Danmarks bedste brudeservicekoncept, lyder det fra indehaver Michael Panayotis blandt talerne og skålene. Og der må jo være noget om snakken, når jer læsere kårede Panayotis til årets danske brudebutik 2017, og Kanal 4 i samarbejde med et dansk tv-produktionsselskab har valgt Panayotis til at være vært for den danske udgave af Say Yes to the Dress ud af 12 andre brudebutikker.

 

Jesper Høvring er vært
Faktisk er optagelserne i fuld gang samtidig med åbningsreceptionen. Den kendte designer Jesper Høvring skal være vært, og han er også i fuld sving foran de snurrende kameraer, mens travle assistenter venligt beder om stilhed, når vi går forbi de guldbelagte døre ind til rummet, hvor en brud og hendes entourage bliver filmet. Vi nåede dog at fange Jesper:

– Det er en superflot butik, og drømmetyderne er rigtig dygtige til at hjælpe kunderne. Jeg er meget imponeret over, hvad de kan, siger Jesper, der skal hjælpe med det designmæssige og råd om tilretning af kjolerne.

Resten af tv-holdet lover, at der er lige så mange følelser på spil som i den amerikanske udgave.

 

Randy Fenoli kickstartede det nye eventyr
– Det har været to crazy måneder, lyder det Michael Panayotis, der stiller op til fotografering flankeret af tre Miss Danmark-modeller i smukke Panayotis-brudekjoler. Med det mener han, at det er gået stærkt, siden han inviterede Randy Fenoli fra den amerikanske Say Yes to the Dress til et bryllupsarrangement i Vejle, og Panayotis blev valgt til at være med i den danske tv-udgave, og så kom flytningen af butikken oveni hatten.

Som kommende brud har du meget at glæde dig til. Her er 1000 kvadratmeter og mindst 4oo brudekjoler til enhver smag i nogle yderst klassiske og romantiske rammer. Umuligt ikke komme i bryllupsstemning. Panayotis-brudekjoler koster i gennemsnit 10.-15.000 kr.

 

bryllup

Info om Say Yes to the Dress:
’Say Yes to the Dress’ er et amerikansk TLC-program, der foregår i den ekstravagante brudebutik Kleinfeld Bridal på Manhatten. I programmerne følger man de ansatte i butikken, der gør deres ypperste for at hjælpe brudene – der altid har følge af et stort entourage – med at finde den helt perfekte kjole til den store dag. ’Say Yes to the Dress’ er en skøn og rørende blanding af modeshow, store bryllypsdrømme og komplicerede familiehistorier, for alle brudene kæmper med enten vægttab, økonomiske problemer eller udfordringer i familien. De ansatte bliver derfor stillet over for både praktiske og følelsesmæssige udfordringer i deres forsøg på at finde den perfekte kjole. 

Første sæson af ’Say Yes to the Dress’ blev sendt i USA i oktober 2007 – sæson 15 blev sendt sommeren 2017. Programmet har desuden kørt i UK, Irland, Australien, Canada, Benelux og Malaysia. Og det internationale fænomen bliver nu sendt i Danmark! 

Den danske version af ’Say Yes to the Dress’
Den danske version af det rørende realityprogram foregår i brudebutikken ’Panayotis’ i Vejle. Her står kjoledesigneren Jesper Høvring og drømmetyderne, de ansatte i butikken, klar til at hjælpe danske brude med at finde den helt rigtige kjole. 

Allerede inden optagelserne har der været en enorm ’hype’ omkring det internationale succesprogram. Flere hundrede kvinder har tilmeldt sig, efter at Kanal 4 åbnede op for castingen i efteråret 2017 til den første sæson i Danmark.

Vil du være med i Say Yes to the Dress?
Se mere om tv-programmet på www.panayotis.dk og hvordan du tilmelder dig.

Pressebilleder fra åbningsreceptionen og ’Say yes to the Dress’:

bryllup
bryllup
bryllup
bryllup
bryllup
bryllup
bryllup
bryllup
bryllup

LÆS MERE


Hold styr på os