PROMOTION

Kort eller lang brudekjole
– hvordan vil du giftes?

En af de første ting der skal overvejes, når drømmekjolen skal findes, er længden. Ønsker du en kort eller en lang brudekjole?

En grundlæggende regel er, at kjolelængden kan vælges efter, hvor formel jeres bryllupsceremoni skal være.

Har i valgt et klassisk, formelt bryllup med alle traditioner i hævd, så er den gulvlange kjole det helt rigtige valg. Planlægger i til gengæld en mere utraditionel / uformel bryllupsfest, hvor i ikke tager formerne så højtideligt, kunne en kort kjole måske netop være din drømmekjole. Ligeledes kan det, af praktiske årsager også være klogt at gå efter den korte kjole, hvis i tdrømmer om et romantisk havebryllup.

Da den korte kjole er mere uhøjtidelig end den gulvlange, er der god grund til at gå ‘all in’ på traditionelt og elegant tilbehør som slør, blonder og hårpynt. Den gulvlange kjole kan nemmere bære et enkelt og stilfuldt udtryk, da den i sig selv er så klassisk.

Som brud skal du altså overveje hvor klassisk du er, hvilken type ceremoni i planlægger og selvfølgelig vurdere om din skikkelse og personlighed tager sig bedst ud i lang eller kort – så er du på rette vej mod valget af drømmekjolen.

LÆS MERE


Hold styr på os