Sådan får du den ring, du drømmer om

Tekst: Anna Storm  Foto: Adobestock.com

Begynd allerede nu at overveje hvilken type ring, hvilke ædelsten og hvilken slibning, der tiltaler dig.

Er du usikker? Find mere inspiration i vores store galleri!

Vær forberedt

Begynd allerede nu at overveje hvilken type ring, hvilke ædelsten og hvilken slibning, der tiltaler dig. Er du usikker? På siderne ’Kærlighedens tegn’ i magasinet får du masser af inspiration!

 

Efterlad ledetråde

Lad din partner få små ledetråde omkring hvilken type af ring, du drømmer om. Lav mood boards, som du ’glemmer’ på køkkenbordet, klip smukke billeder af ringe ud af magasiner, og like ringe, som tiltaler dig, på de sociale medier. Husk også, at ingen er tankelæsere. Så vil du have den ring, du drømmer om, så vær tydelig med, hvad du godt kan lide.

 

Spørg en ven

Ved langt de fleste lejligheder er det altid godt at spørge en ven om råd. Har du fundet flere ringe, du godt kan lide? Så spørg vennerne om deres anbefaling til hvilken af ringene, der passer dig bedst.

 

Find ud af din størrelse

Gå til en guldsmed og få styr på din ringstørrelse. Oftest kan størrelsen på ringen justeres efterfølgende, men det er altid en fordel at have den rigtige størrelse på plads fra starten.

 

Vær overtydelig

Udpeg de ringe, som du elsker, for din partner. Er nogen i jeres familie eller vennekreds blevet gift? Så påpeg hvilken fantastisk ring, hun havde på fingeren.

 

Tag sagen i egen hånd

Er det vigtige, hvilken ring du får, end selve overraskelsesmomentet? Så tag sagen i egen hånd og følg med din partner, når der skal købes ringe. Dette er absolut den sikreste måde at få den ring, du virkelig drømmer om. En anden metode er at fortælle din partner inden, at du gerne vil være med til at købe ringen, og at din partner kan købe en bijouterie-ring til selve frieriet. På den måde får du både overraskelsen og drømmeringen.

 

 

LÆS MERE


Hold styr på os