Sådan beskytter du din ring!

Tekst: Anna Storm  Foto: Adobestock.com

Har du fået drømmeringen? Tillykke! Så har vi nogle tip til, hvordan du bedst beskytter den.

1. Forsikring

Vi ved, det lyder frygteligt svært at tænke på administrative ting som forsikring, når du planlægger bryllup eller præcis er blevet gift. Men hvis din ring koster mere end en månedsløn, så er det en god ide at tjekke dine eksisterende forsikringer og se, hvad de omfatter. En mistet ring er aldrig sjov, og det er ekstra surt at skulle til lommerne også, hvis forsikringen ikke dækker den slags.

 

2. Opbevar din ring trygt

Når du rejser (på bryllupsrejse), så sørg for at bære ringen på fingeren eller i et mindre smykkeskrin i din håndbagage. Læg aldrig dyrebare smykker i den bagage, du tjekker ind; de fleste forsikringsselskaber dækker ikke gods, der er checket ind på flyvninger.

 

3. Lad den skinne

Gør dine ringe rent med jævne mellemrum. En enklere rengøring kan ordnes derhjemme, men vi anbefaler også at indlevere ringen hos en guldsmed med jævne mellemrum. (Læs også artiklen ’Tag hånd om dine smykker’ i magasinet for yderligere information).

 

4. Havearbejde

Vidste du, at dine ringe er særligt udsatte under havearbejde? Små sten i jord kan give ridser og skade din ring. Skal du lave hårdere arbejde med hænderne, er det en virkelig god ide at tage ringen af inden.

 

5. Opbevar det flot

Præcis som med alle dine andre smykker, så har ringene godt af at blive opbevaret separat. Anskaf et smykkeskrin med forskellige rum, så hver ring og hvert smykke har sin egen plads. Det er ikke alene skånsomt for dine smykker, men også smukt som indretningsdekoration.

 

 

 

LÆS MERE


Hold styr på os