Sæt pris på dit brudefølge

Både brudepiger og brudesvende engagerer sig og lægger (forhåbentlig) både tid og energi i at gøre jeres bryllup perfekt. Vis, at I sætter pris på deres indsats, ved at give en smuk gave.

Tekst: Anna Storm | Foto: Adobestock.com

Det er en ære at blive spurgt, om man vil være brudepige eller forlover til et bryllup, og det er en opgave, som langt de fleste påtager sig med stolthed. Personerne, der står ved jeres side, i løbet af dagen, er med i mange timer, og det er desuden personer, som ofte lægger masser af tid og energi i at hjælpe jer med forskellige dele af bryllupsplanlægningen. Det kan derfor være en fin gestus at vise jeres påskønnelse af deres indsats ved at give en gave.

Hvis du som brud har specielle ønsker til, hvad brudepigerne skal have på (og hvis kjolerne skal være identiske), er det ofte noget, som bør indgå. Men ud over kjolen, vil du måske give pigerne mulighed for også at få ordnet hår/makeup på bryllupsdagen? Ellers kan et par smukke øreringe være en fin gave. Måske matcher du brudepigernes øreringe med dine egne, sådan at brudefølget danner en smuk enhed? Ud over smykker er det også populært at byde pigerne på noget lækkert nogle dage efter brylluppet. Måske en dag i spa, et luksuriøst restaurantbesøg eller en hyggelig tøsemiddag hjemme?

Når det gælder forloveren og brudesvendene står de ofte selv for deres eget tøj til brylluppet, fordi valget kan være lidt mere frit end hos brudepigerne. En velovervejet gave fra brudgommen kan derimod være et matchende slips, butterfly eller et lommetørklæde. Eller hvorfor ikke lave en ekstrabestilling på smukke manchetknapper og give dem til dine udvalgte hjælpere? Det vil med garanti være værdsat.

Læs mere

Sæt pris på dit brudefølge

Både brudepiger og brudesvende engagerer sig og lægger (forhåbentlig) både tid og energi i at gøre jeres bryllup perfekt. Vis, at I sætter pris på deres indsats, ved at give en smuk gave.

Den komplette guide til dig som toastmaster

Din bedste ven, søster/bror, kollega skal giftes, og du har fået til opgave at være toastmaster m/k. Det er en ærefuld opgave, som viser, at brudeparret stoler 100% på dig, og du er klar til at påtage dig ansvaret.

Sådan undgår du at blive en “bridezilla”

Al planlægning og koordinering før ens store dag kan skabe en del stress, og risikoen for at blive en overkontrollerende “bridezilla” er overhængende.

Uforglemmelig polterabend

Har du en i din nærmeste familie eller vennekreds, der skal giftes? Hvor skønt! I denne artikel giver vi dig tips til, hvordan du arrangerer en sjov polterabend til gommen – uanset budget.

Bryllupsdage

Måske fejrer I dagen med en fest, en middag eller en rejse? Bryllupsdagen er en dag at mindes og en dag, som giver nye minder.

Brylluppets takt og tone

Hvordan er det nu med noget gammelt, nyt og blåt? Og hvad med talerækken? Få styr på brylluppets takt og tone og bestem selv, om du vil følge dem eller ej.

En talers gave

Din gode veninde skal giftes, og du vil gerne give hende noget helt specielt, noget hun vil huske dig for længe efter, at brylluppet har stået. I den situation er en bryllupstale en gave i særklasse.

Vellykket polterabend

Er opgaven med at planlægge en polterabend for den kommende brud havnet på dit bord? Føler du dig lidt stresset over opgaven? Så tag det roligt, vi har de helt rigtige tips. I stedet for at falde i ’Sådan gør de andre-fælden’, får du her tips til polterabends, som med garanti bliver en succes. Og vi giver tips til aktiviteter, der passer til alle budgetter.

Hvem gør hvad under brylluppet?

Under et bryllup er der en række nøglepersoner, som skal udpeges. Personer, der får et specielt ansvar og opgaver i løbet af bryllupsdagen. Men hvem er disse personer? Og hvad er deres opgaver?

Festmode fra Manon Fashion

Manon Fashion tilbyder en omfattende kollektion af cocktailkjoler og ballkjoler i høj kvalitet. Her kan du se nogle af de nyeste kjoler, der blev vist i sommer under Nordic Bridal Show.

Offline vielse, online bryllupsfest

At benytte sociale medier på den rette måde kan virkelig have stor, positiv indflydelse på brylluppet.

Sig ja til din brudepige

En af de mange vigtige beslutninger man som kommende brud skal tage stilling til, er hvorvidt man vil have en brudepige, flere brudepiger eller slet ingen.

Placer jeres gæster rigtigt

Det er næsten en videnskab at placere sin familie, venner og hædersgæster rigtigt. Der findes naturligvis regler for gæsternes placering, men det vigtigste er at placere hver enkelt der, hvor han/hun passer bedst.

Sådan arrangerer du den bedste polterabend

At planlægge den perfekte polterabend kan være både stressende og tidskrævende. Og frem for alt kan det være svært at vide, hvordan man skal begynde planlægningen af denne vigtige dag. Få her de bedste tips og tricks, der vil gøre dit polterabend-arrangement til en succes!

Bryllupsgaver – inspirationsgalleri!

Er du inviteret på bryllup? Er din største bekymring hvad du skal købe til brudeparret i bryllupsgave? Bare rolig – i dette galleri finder du en masse tips!

Find din kjole hos Nicolai

Nicolai Brudekjoler og Miss Nicolai Konfirmations- og Festkjoler, kendte i hele landet, er nu flyttet sammen.

Herretøj – eksperten giver tips

Bryllupsmagasinet fik en snak med en ekspert indenfor området; Michael fra Mond of Copenhagen. Han giver os sine bedste tips til valg af tøj til bryllupsdagen.

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige dresscodes?

Del dine inderste ”hemmeligheder” med veninderne

Smukke omgivelser, lækker brunch, gode veninder/mor/svigermor – hvis det lyder dejligt så læg brudekjoler, smykker, hår- og makeup stylist og m.m. til, og I vil nyde at deltage i BRIDE-TO-BE-BRUNCH.

partywear.eu

Hos partywear.EU kan du bestille af et stort udvalg til pigerne fra 0-14 år af festkjoler, brudepigekjoler, sko og hårpynt.

Smukke kjoler

Et af de første spørgsmål, I skal tage stilling til, når beslutningen om brylluppet er taget, er, hvad der skal pryde din ringfinger i lang tid fremover.

Gæst med stil

Et af de første spørgsmål, I skal tage stilling til, når beslutningen om brylluppet er taget, er, hvad der skal pryde din ringfinger i lang tid fremover.

Dresscode

Selvom det kan føles underligt om ikke at diktere, så i det mindste at guide gæsten til den rette påklædning til bryllupsfesten, så er det alligevel en kærkommen hjælp, som gæsten sætter stor pris på.

Morgengaven – en smuk tradition

Morgengaven er en gammel tradition, som før i tiden havde stor betydning for bruden. I dag er det en smuk gave, I giver til hinanden – en kærlighedsgave.

Bryllupsgavernes historie

Intet bryllup uden gaver! Traditionen med gaver går langt tilbage i tiden. Morgengave til bruden – og stadig oftere også til brudgommen - er en væsentlig del af traditionen. Ligeså er gaver fra gæsterne til brudeparret. Gaver fra brudeparret til gæsterne er derimod en ny trend, som gør sig mere og mere gældende.

Nyeste posts

Udvalgte posts

Sæt pris på dit brudefølge

Både brudepiger og brudesvende engagerer sig og lægger (forhåbentlig) både tid og energi i at g

Se mere

Bryllupsgaver – inspirationsgalleri!

Er du inviteret på bryllup? Er din største bekymring hvad du skal købe til brudeparret i bryllups

Se mere

Morgengaven – en smuk tradition

Morgengaven er en gammel tradition, som før i tiden havde stor betydning for bruden. I dag er det e

Se mere

Bryllupsgavernes historie

Intet bryllup uden gaver! Traditionen med gaver går langt tilbage i tiden. Morgengave til bruden

Se mere