Romantik, harmoni og afkobling

Salobre Hotel Resort & Serenity på Gran Canaria

På majestætiske Salobre Hotel Resort & Serenity på Gran Canaria er udsigten fantastisk, arkitekturen magisk og servicen fænomenal. Resortet er beliggende på solsikre Gran Canaria og er velegnet til både bryllupsfest og bryllupsrejse.

Tekst & Foto Anna Storm

Fantastisk arkitektur

Hotellet er bygget på en stejl bjergside i en dal, og på grund af dette har alle 11 etager enestående terrasser langs skråningen. Arkitekturen er fantastisk; man har blandet forskellige stilarter og materialer som beton, glas, metal og træ på en unik og moderne måde. Trods anlæggets størrelse opleves det meget intimt og personligt med de forskellige etager og den gennemtænkte stil. Anlægget har i alt syv pools, hvoraf den største ligger på 11. etage og er en såkaldt infinity-pool med en enestående panoramaudsigt over bjergene og havet. Alle vand-elementerne og de tusindvis af palmer og træer, der omsorgsfuldt er plantet og bliver plejet, er med til at give indtrykket af en oase af ro og harmoni, som går virkelig godt i tråd med bygningernes rå udtryk. Det er svært ikke at blive forelsket i anlægget, som har en perfekt udsigt over hav, bjerge og den tilhørende golfbane.

Aktiv ferie eller afslapning

Salobre Hotel Resort & Serenity er et smukt golfhotel med enestående service og en meget høj grad af luksus. Her finder man gode muligheder for både at slappe af og for at opleve en aktiv ferie. Hvad siger du for eksempel til en gåtur eller cykeltur i naturskønne omgivelser, et svedigt træningspas i fitnesscentret med panoramaudsigt eller en golfrunde på en af Salobres to velplejede 18-hulsbaner? Er I mere til afslapning, er der en lækker spa med alt fra afkoblende yogatimer til behagelige behandlinger. Her kan du vælge og vrage mellem alt fra ansigtsbehandlinger, helkropsmassage, romantiske dobbeltbehandlinger og skønhedsbehandlinger. Efter et besøg i hotellets spa eller efter en golfrunde kobler I belejligt af ved en af hotellets pools. Her er der både solstole og solsenge, man kan leje for at slappe af.

Utrolige smagsoplevelser

Under vores besøg spiser vi en række måltider på resortet. Her er i alt seks forskellige restauranter/barer, og den mest besøgte er hotellets hjerte; restauranten SENS: Her serveres både morgenmad som middag og frokostbuffeten er blandt den bedste, jeg har smagt. I den enorme restaurant er der alt fra nybagt brød, pålæg, masser af frisk frugt og yoghurt. Der findes også tre forskellige stationer, hvor professionelle og servicemindede kokke laver alt fra crêpes og smoothies til juicer og omeletter efter dine ønsker. At få lavet sin morgenmad på få minutter giver en følelse af friskhed, og råvarerne er fantastiske.

Præcis som med morgenmaden er også middagene fyldt med friske indslag. Hver aften venter et nyt tema, og under vores besøg nåede vi både en italiensk, en mexicansk og endda en fisk- og skaldyrsaften. Lækre anretninger blandes med råvarer, der laves med det samme og præcis, som du ønsker. Hver aften er der et overdådigt bord af spansk charcuterie og delikatesser. Også de lokale vine er værd at slå et ekstra slag for – utroligt smagfulde. Ud over den fantastiske mad, er servicen også værd at nævne. Den er førsteklasses og giver os en følelse af at være velkomne, set og taget godt hånd om hvert eneste sekund.

Salobre Hotel Resort & Serenity på Gran Canaria

Bryllup på Salobre

Ud over at rejse til resortet for at slappe af, holde ferie eller nyde jeres bryllupsrejse, så fungerer stedet også godt til en bryllupsfest. Med sin solsikre placering og høje antal soltimer om året, er det fantastisk at flyve bryllupsgæsterne dertil for at fejre bryllup over flere dage. Ud over at kunne prale med det fantastiske vejr, det majestætiske anlæg og den smukke udsigt er der også personale tilknyttet resortet, som kan skræddersy en bryllupspakke, der passer præcis til jeres ønsker. Salobre Hotel Resort & Serenity kan tilbyde flere steder at holde bryllupsceremonien og festen. Nedenunder lister vi nogle af de forskellige muligheder.

 

Salobre I, Salobre II og Salobre III

Beskrivelse: Disse tre lokaler har et samlet areal på 498 m2 og giver fantastiske muligheder for bryllupsfesten. Lej et enkelt eller alle lokaler, afhængig af antallet af gæster, og skræddersy en løsning, der passer jer. Alle lokaler er udrustet med den nyeste teknik for at give uendelige muligheder for ceremonien og festen.

Max. antal gæster: 170 personer.
Siddende middag/reception: Der er mulighed for at sidde med langbord eller omkring runde borde eller stående mingling omkring receptionsborde.

Cristalarium

Beskrivelse: Hvis I leder efter et eksklusivt sted med en 360 graders udsigt over golfbanen og bjergene, så vil I elske det multifunktionelle Cristalarium. Et perfekt sted til at fejre specielle begivenheder.

Max. antal gæster: 128 personer.
Siddende middag/reception: Mulighed for at sidde omkring runde borde eller stående mingling omkring receptionsborde.

Terrace

Beskrivelse: Hotellets rummelige terrasse på 761 m2 er det perfekte sted til det store bryllup. Med magisk udsigt over golfbanen og bjergene kan I holde en rigtig fest under stjernerne.

Max. antal gæster: 700 personer.
Siddende middag/reception: Mulighed for at sidde omkring runde borde eller stående mingling omkring receptionsborde.

Sunset

Beskrivelse: Længst oppe, på 11. etage, finder I hotellets Sunset spot. Her blandes dekorative, rosa pools med statelige kaktusser og udsøgte solsenge. Stedet er hotellets mest unikke og eksklusive og passer godt til uforglemmelige events.

Max. antal gæster: 300 personer.
Siddende middag/reception: Mingling.

Be Aloe Terrace

Beskrivelse: Oppe ved hotellets spa ligger et særskilt poolområde. Den smukke infinitypool tilbyder en majestætisk udsigt, og området er perfekt til det intime bryllup.

Max. antal gæster: 200 personer.
Siddende middag/reception: Mulighed for at sidde omkring runde borde eller stående mingling omkring receptionsborde.

Læs mere

Pak smart og let!

Sådan pakker du kufferten til bryllupsrejsen med kun håndbagage

Karneval i Venedig

Hvis i skal giftes om vinteren, men ikke ønsker en lang flyrejse, kan det være en god idé at tage…

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Romantik på Sicilien

Det kan blive hedt på en italiensk ø med smuk havudsigt og glødende sol fra alle sider.

Bryllupsrejse til Amalfikysten

Amalfikysten er kendt for at være et meget smukt, charmerende og romantisk sted i Italien og et yndet rejsemål for…

Vinsmagning i Toscana

Hvis i leder efter en vinsmagning i Toscana, kommer der mange muligheder, hvor i kan booke tid til vinsmagning fra…

Romantik for to i Rom

Her blomstrer romantikken mellem de smalle brostensbelagte gader virkelig.

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Romantik, harmoni og afkobling

Resortet Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende på solsikre Gran Canaria og er velegnet til både bryllupsfest og bryllupsrejse.

Honeymoon på Maldiverne

Få vores guide til honeymoon på Maldiverne med familien Trippetti-Almind

Bryllupsrejsen er rejsen I aldrig glemmer

Bryllupsrejsen er jeres første romantiske rejse som nygifte, og det er egentlig kun jeres fantasi (og budget), der sætter grænserne.…

Din nordiske SPA-guide

Vi testede udvalgte SPA behandlinger og faciliteter ud fra, at de skulle fungere til brudeforkælelse, venindehygge, romantik og bryllupsrejse

Hvor skal I tage hen på bryllupsrejse?

Hvor rejser I hen i verden, når alle muligheder er åbne? Hvad er populært, og hvad passer til jeres behov?

Populære destinationer til bryllupsrejsen

Hvor I tager hen, afhænger naturligvis af budget og interesse, men vil I have lidt inspiration, giver vi her tips…

Bryllupsrejsen til Afrika

’There’s more to see than can ever be seen, more to do than can ever be done.’ Verset fra ’Løvernes…

Fem uforglemmelige bryllupsrejser

Drømmer I om en uforglemmelig bryllupsrejse? Bliv inspireret af fem populære destinationer til bryllupsrejser, som vil gøre jeres bryllup endnu…

Mauis perler

Har I kikkerten indstillet på at tilbringe jeres bryllupsrejse på en tropisk og romantisk ø, så er staten Hawaiis øer…

Vil du være, der hvor det sner?

I takt med at dagene bliver koldere, og nætterne mørkere, får man nogle gange lyst til at krybe ind under…

Tag på bryllupsrejse til New York

Forskellige brudepar har forskellige drømme, når de rejser på bryllupsrejse. En del drømmer om hvide sandstrande, turkisblåt hav og hvilepuls.…

Italiensk romantik i verdensklasse

Hotel Villa Arcadio. Beliggende oppe på en skrånende klippe med udsigt over Gardasøen og omgivet af olivenlunde og brostensbelagte gader…

Bryllupsrejse i paradis

Zanzibar er øen, som mange drømmer om at spendere deres bryllupsrejse på. Kridhvide strande, turkisblåt hav og stærkt krydret mad…

Bryllupsrejse i Brasilien

Brasilien er jo et stort land med masser af spændende muligheder at lave sin helt specielle bryllupsrejse.

Den Dominikanske Republik

Nyd driverlivet på et gennemført all inclusive resort, nyd øens betagende skønhed og nyd hinanden – Den Dominikanske Republik er…

Roadtrip gennem Europa

Det bliver mere og mere populært at besøge flere lande på en enkelt tur. Vil I opleve noget specielt, kan…

Bag kulisserne på en fotorejse

Før hvert nummer af Bryllupsmagasinet planlægger redaktionen forskellige fotorejser. Rejser, hvor vores chefredaktør, Anna, sammen med et team tager ud…

Dit eget tropiske paradis

Er du i tvivl om, hvor bryllupsrejsen skal gå hen? Så behøver du ikke lede længere. Perhentian Islands i det…

Seychellerne

Der findes mange fantastiske steder at besøge i verden, og det kan være svært at vælge. Sådan var det i…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Pak smart og let!

Sådan pakker du kufferten til bryllupsrejsen med kun håndbagage

Se mere

Karneval i Venedig

Hvis i skal giftes om vinteren, men ikke ønsker en lang flyrejse, kan det være en god idé at tage…

Se mere

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Se mere

Romantik på Sicilien

Det kan blive hedt på en italiensk ø med smuk havudsigt og glødende sol fra alle sider.

Se mere

Bryllupsrejse til Amalfikysten

Amalfikysten er kendt for at være et meget smukt, charmerende og romantisk sted i Italien og et yndet rejsemål for…

Se mere

Vinsmagning i Toscana

Hvis i leder efter en vinsmagning i Toscana, kommer der mange muligheder, hvor i kan booke tid til vinsmagning fra…

Se mere

Romantik for to i Rom

Her blomstrer romantikken mellem de smalle brostensbelagte gader virkelig.

Se mere

Romantik, harmoni og afkobling

Resortet Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende på solsikre Gran Canaria og er velegnet til både bryllupsfest og bryllupsrejse.

Se mere

Honeymoon på Maldiverne

Få vores guide til honeymoon på Maldiverne med familien Trippetti-Almind

Se mere

Bryllupsrejsen er rejsen I aldrig glemmer

Bryllupsrejsen er jeres første romantiske rejse som nygifte, og det er egentlig kun jeres fantasi (og budget), der sætter grænserne.…

Se mere