Honeymoon på Maldiverne – Ø-hop i paradis…

Få vores guide til honeymoon på Maldiverne med familien Trippetti-Almind som elsker den afslappede barfodsluksus og de smukke atoller i det Indiske Ocean.

Tekst & Foto Charlotte Trippetti www.kunstfotograf.dk

Bryllypsrejse til ø-paradiset Maldiverne

Det turkisblå ocean glimter i solen og vi nærmer os vores første ø med det kridhvide sand og de smukke palmer, som læner sig udover havet. Min mand og jeg sidder i vandflyveren og genoplever noget, vi for kun fire år siden troede var once in a lifetime: En romantisk rejse til Maldiverne. Nu er vi her igen, og denne gang skal vi besøge hele fire resorts. Et sandt øhop i paradis, hvor hvert resort har sin charme og på sin helt egen atol. Vi starter på atollen Meedhuffushi og det firestjernede resort Sun Aqua – Vilu Reef. Her skal vi bo i seks dage i både en strandvilla og vandvilla med hængekøje i vandet og farverige og flotte fisk svømmende rundt ved eget husrev.

Romantiske nætter for åben himmel

Om aftenen kommer vi ekstra tæt på havets skabninger, når majestætiske rokker svømmer ind til strandkanten for at få en snack af personalet. Et fantastisk syn! Efter tre dage i strandvillaen, hvor vi har nydt det bløde sand, snorklet og solet, og ikke mindst spist i den lækre all inclusive restaurant, er det tid til vandvillaen, som er bygget på pæle i havet. Vi kan springe direkte i det turkise hav og nyde udsigten fra terrassen, hvor vi også vælger at tilbringe en af de lune og meget romantiske tropiske nætter for åben himmel.

Unik hvalhaj-safari

En tidlig morgen tager vi på hvalhaj-snorkelsafari. Efter ca. 1 1/2 times sejltur med speedbåd spotter vores guide en babyhvalhaj. Vi springer i vandet med det samme, og får os en kæmpe oplevelse, da verdens største fisk svømmer forbi os. I alt ser vi tre hvalhajer. To voksne og en baby. Hver gang en nærmest zen-agtig oplevelse at se disse store dyr glide langsomt forbi os. Hvalhajen kan blive 12-13 meter lang og er ikke farlig for mennesker, så længe man ikke udviser aggression.

Næste hop: Deluxe Beach Villa

På atollen Noonu har vi egen pool og direkte adgang til den smukkeste strand med vores Deluxe Beach Villa på det femstjernede resort Sun Siyam Iru Fushi. Fem himmelske dage med stort udendørsbadeværelse, spabadekar, gyngesofa og udendørsbruser. Og selvom vi igen har det smukke turkise hav lige udenfor huset, er det alligevel dejligt med egen pool, hvor vi om aftenen bader i det romantiske måneskin under palmerne.

Gode drinks og lækker mad

Resortet er relativt stort med lange hvide sandstrande og mange forskellige restauranter. Normalt forbinder vi ikke all inclusive med vild luksus, men her kan man altså vælge mellem seks restauranter – alle helt i top. Ved hotellets smukke infinity pool får vi tropiske drinks i baren, mikset med bla. mango, passionsfrugt, ananas, rum og vodka. Bartenderne er utrolig søde, og tryller for os med nye og overraskende smage.

Eventyrlig spa

Inden næste øhop skal vi opleve Maldivernes bedste spa. Bygget i asiatisk stil med forskellige behandlerrum med indiske, maldiviske, kinesiske og balinesiske massagebehandlinger. Af de snoede stier, omgivet af små søer med fisk, bliver vi ført gennem en frodig have, til vores helt egen spaafdeling med smukke bassiner af sten, både et med varmt og koldt vand. Efter badene får vi balinesisk par-massage med velduftende citrongræs og muskatolie.

Barfodsparadiset Six Senses

På Laamu-atollen i det nordlige Maldiverne findes barfodsparadiset Six Senses placeret på pæle i vandet. Femstjernet luksus på den mest behagelige måde. I fire dage nyder vi vandvillaens skønne senge, den store terrasse, førstesal med balkon, udendørsbruseren, badekar med glasbund og kig til fiskene. Også på toilettet er der vindue i gulvet, og udenfor villaen står vores cykler klar med vores initialer som nummerplader bagpå.

Bæredygtig livsstil

På Six Senses er næsten alt bygget af organiske materialer, og det meste er bæredygtigt. De dyrker selv de fleste grøntsager og får æg fra egen hønsegård. Der er også vaskeri, systue, genbrug, samt vandtanke som renser havvand til badevand. Her er en reception, et dykkercenter, den japanske restaurant Zen, iscafe og Longitude-restauranten, der bl.a. har en overdådig morgenmad. Eksotiske frugter, friskpressede juicer, æggeretter, lækre brød og croissanter, müesli og meget mere. Når vi skal rundt på øen, tager vi cyklerne. Det giver en fantastisk frihed og følelse af at være i ét med naturen. Vi cykler bl.a. til restauranten Leaf, som ligger midt i junglen, hævet over de økologiske haver. En fantastisk gourmetrestaurant hvor man skal over en gangbro for at komme dertil.

Friskfangede tunbøffer og grillet hummer

En af vores tropiske aftener tilbringer vi i barens udendørs loungesenge og nyder det smukke syn af en helt orange solnedgang. I tusmørke cykler vi til det smukke pool område for at nyde den friskfangede lokale tunbøf, grillet hummer med friske urter og gode vine. På vej hjem stopper vi i iscafeen, som serverer over 42 forskellige slags hjemmelavet is helt gratis. Vi oplever også havskildpadder komme til verden klokken tre om natten sammen med stedets havbiologi. En stor oplevelse for livet.

Robinson Crusoe i luksusudgaven

Som grand finale på vores luksus øhop har vi tre dage på Gili Lankanfushi på den nordlige Male-atol. Det er simpelthen luksus i verdensklasse og stadig på bare tæer. Vi sejles ud til vores Crusoe Residence Villa. Det er nemlig ikke muligt at gå dertil, da den ligger midt ude i lagunen. Og sikke et syn, der møder os, da vi træder ind i en 250 kvadratmeter luksusvilla i en Robinson Crusoe-inspireret stil. Et skønt stort soveværelse, stor stue, to badeværelser, udendørsterrasse med egen hængekøje ude i havet. Og på 1. sal en balkon med udsigt over øen og det turkise hav. Man kan sove længe eller stå op til Sunrise Yoga lørdag morgen klokken 8 i en åben palmehytte med havudsigt.

Mad for livsnydere

Som rejsende er vi ikke til den slags service, hvor der står en tjener til rådighed hele tiden. Men her på resortet foregår det nærmest i det skjulte, hvor de opdager ens behov før man selv gør det! Maden er også noget helt særligt, og den første aften er der sørget for bord til os på den japanske fusionsrestaurant. Velsmagende, friskt og virkelig godt med topbetjening, hvor alt synes muligt. Til morgenmad er der et væld af friske frugter og friskpressede juicer og la carte bestilling på æggeretter. Bl.a. med frisk chili, skinke, ost og friske urter. Også a la carte pandekager og sprøde vafler, samt croissanter og alle afskygninger af müesli i store bøtter lavet af udhulede kokosnødder.

Kakao på en regnvejrsdag

Undervandsaktiviteterne består bl.a. af en snorkeludflugt med havbiolog. Vi sejler ud med resortets båd, og ca. 500 meter ude sættes vi af på en tømmerflåde med en enkelt palme på. Det er virkelig skønt, også da himlen pludselig åbner sine sluser, mens vi svømmer rundt blandt de flotte fisk. Tilbage igen indtager vi frokosten i vores kæmpevilla, og senere på eftermiddagen får vi uventet besøg af personalet, der kommer med varm kakao og kage til os. Rigtig hyggeligt på en tropisk regnvejrsdag, især når man også er lidt vemodig, for vi er ved at være ved vejs ende på vores luksus øhop. Sikke et paradis, en oplevelse for livet og en livsdrøm, som er gået i opfyldelse. Det føles helt forkert at få sko på igen!

Mere Honeymoon >>>

Fakta:
• Vi rejste med Nyhavn Rejser, som havde sammensat vores øhop. Vi fløj med Qatar Airways med et enkelt stop i Doha, hvorfra vi fløj vi videre i 5,5 time og ankom til hovedstaden Male tidligt om eftermiddagen. Samlet rejsetid: 15 timer.
• Maldiverne er et land i det Indiske Ocean sydvest for Indien. Det består afen gruppe atoller. En atol er resterne af en vulkanø, der er blevet omkranset af koralrev. Det gør, at atoller ligner en cirkel af land med en lavvandet lagune i midten.
• Som rejsemål er Maldiverne kendt som et romantisk barfodsparadis med et hav af små bountyøer med hvide sandstrande og luksusresorts med både villaer på stranden og på pæle i havet.
• Temperaturen er året rundt på 29-31 grader. Højsæsonen ligger fra december til og med marts, hvor de tørre monsunvinde fra nordøst dominerer. Lavsæsonen, som er fra maj til november, er markant lavere i pris og her er der risiko for og nedbør, men stadig en del soltimer, som gør Maldiverne til en helårsdestination.

Læs mere

Tips til bryllupsrejsen

Et par hurtige tips om budget, planlægning og timing af jeres bryllupsrejse!

Destination Alperne

Vi rejste til det historiske skisportssted Megève i Frankrig for at opleve et ægte alpint destinations bryllup.

Pak smart og let!

Sådan pakker du kufferten til bryllupsrejsen med kun håndbagage

Karneval i Venedig

Hvis i skal giftes om vinteren, men ikke ønsker en lang flyrejse, kan det være en god idé at tage…

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Romantik på Sicilien

Det kan blive hedt på en italiensk ø med smuk havudsigt og glødende sol fra alle sider.

Bryllupsrejse til Amalfikysten

Amalfikysten er kendt for at være et meget smukt, charmerende og romantisk sted i Italien og et yndet rejsemål for…

Vinsmagning i Toscana

Hvis i leder efter en vinsmagning i Toscana, kommer der mange muligheder, hvor i kan booke tid til vinsmagning fra…

Romantik for to i Rom

Her blomstrer romantikken mellem de smalle brostensbelagte gader virkelig.

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Romantik, harmoni og afkobling

Resortet Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende på solsikre Gran Canaria og er velegnet til både bryllupsfest og bryllupsrejse.

Honeymoon på Maldiverne

Få vores guide til honeymoon på Maldiverne med familien Trippetti-Almind

Bryllupsrejsen er rejsen I aldrig glemmer

Bryllupsrejsen er jeres første romantiske rejse som nygifte, og det er egentlig kun jeres fantasi (og budget), der sætter grænserne.…

Din nordiske SPA-guide

Vi testede udvalgte SPA behandlinger og faciliteter ud fra, at de skulle fungere til brudeforkælelse, venindehygge, romantik og bryllupsrejse

Hvor skal I tage hen på bryllupsrejse?

Hvor rejser I hen i verden, når alle muligheder er åbne? Hvad er populært, og hvad passer til jeres behov?

Populære destinationer til bryllupsrejsen

Hvor I tager hen, afhænger naturligvis af budget og interesse, men vil I have lidt inspiration, giver vi her tips…

Bryllupsrejsen til Afrika

’There’s more to see than can ever be seen, more to do than can ever be done.’ Verset fra ’Løvernes…

Fem uforglemmelige bryllupsrejser

Drømmer I om en uforglemmelig bryllupsrejse? Bliv inspireret af fem populære destinationer til bryllupsrejser, som vil gøre jeres bryllup endnu…

Mauis perler

Har I kikkerten indstillet på at tilbringe jeres bryllupsrejse på en tropisk og romantisk ø, så er staten Hawaiis øer…

Vil du være, der hvor det sner?

I takt med at dagene bliver koldere, og nætterne mørkere, får man nogle gange lyst til at krybe ind under…

Tag på bryllupsrejse til New York

Forskellige brudepar har forskellige drømme, når de rejser på bryllupsrejse. En del drømmer om hvide sandstrande, turkisblåt hav og hvilepuls.…

Italiensk romantik i verdensklasse

Hotel Villa Arcadio. Beliggende oppe på en skrånende klippe med udsigt over Gardasøen og omgivet af olivenlunde og brostensbelagte gader…

Bryllupsrejse i paradis

Zanzibar er øen, som mange drømmer om at spendere deres bryllupsrejse på. Kridhvide strande, turkisblåt hav og stærkt krydret mad…

Bryllupsrejse i Brasilien

Brasilien er jo et stort land med masser af spændende muligheder at lave sin helt specielle bryllupsrejse.

Den Dominikanske Republik

Nyd driverlivet på et gennemført all inclusive resort, nyd øens betagende skønhed og nyd hinanden – Den Dominikanske Republik er…

Roadtrip gennem Europa

Det bliver mere og mere populært at besøge flere lande på en enkelt tur. Vil I opleve noget specielt, kan…

Bag kulisserne på en fotorejse

Før hvert nummer af Bryllupsmagasinet planlægger redaktionen forskellige fotorejser. Rejser, hvor vores chefredaktør, Anna, sammen med et team tager ud…

Dit eget tropiske paradis

Er du i tvivl om, hvor bryllupsrejsen skal gå hen? Så behøver du ikke lede længere. Perhentian Islands i det…

Seychellerne

Der findes mange fantastiske steder at besøge i verden, og det kan være svært at vælge. Sådan var det i…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Tips til bryllupsrejsen

Et par hurtige tips om budget, planlægning og timing af jeres bryllupsrejse!

Se mere

Destination Alperne

Vi rejste til det historiske skisportssted Megève i Frankrig for at opleve et ægte alpint destinations bryllup.

Se mere

Pak smart og let!

Sådan pakker du kufferten til bryllupsrejsen med kun håndbagage

Se mere

Karneval i Venedig

Hvis i skal giftes om vinteren, men ikke ønsker en lang flyrejse, kan det være en god idé at tage…

Se mere

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Se mere

Romantik på Sicilien

Det kan blive hedt på en italiensk ø med smuk havudsigt og glødende sol fra alle sider.

Se mere

Bryllupsrejse til Amalfikysten

Amalfikysten er kendt for at være et meget smukt, charmerende og romantisk sted i Italien og et yndet rejsemål for…

Se mere

Vinsmagning i Toscana

Hvis i leder efter en vinsmagning i Toscana, kommer der mange muligheder, hvor i kan booke tid til vinsmagning fra…

Se mere

Romantik for to i Rom

Her blomstrer romantikken mellem de smalle brostensbelagte gader virkelig.

Se mere

Romantik, harmoni og afkobling

Resortet Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende på solsikre Gran Canaria og er velegnet til både bryllupsfest og bryllupsrejse.

Se mere