Fem uforglemmelige bryllupsrejser

Drømmer I om en uforglemmelig bryllupsrejse? Bliv inspireret af fem populære destinationer til bryllupsrejser, som vil gøre jeres bryllup endnu mere fantastisk.

Tekst: Ursula Østerber

Favoritdestinationer
Hvide strandstrande så langt øjet rækker, en varm brise, der leger med palmebladene, ingen forstyrrelser og bare masser af tid og ro til at nyde hinanden. Uanset jeres budget er der rig mulighed for en helt fantastisk drømmebryllupsrejse, I aldrig glemmer. Tag med os til fjerne himmelstrøg og bliv inspireret af rejsebureaernes favoritdestinationer lige nu.

Afslappet luksus i Thailand
Kun 45 min. i speedbåd fra Phuket ligger den lille idylliske ø Koh Yao Noi godt gemt fra det hektiske turistliv. Øen beskrives som en af de få øer i området, der endnu ikke er blevet berørt af turisme og udvikling.

Er I til luksuriøs afslapning med privat butler, gourmetoplevelser, romantiske stunder under palmetræerne og ikke mindst jeres egen enorme villa med privat pool, så skal I bo på resortet Six Senses Yao Noi. Resortet har kun 55 villaer, der alle byder på en fantastisk udsigt til enten det krystalblå hav eller den frodige jungle.

Nyd hinanden i Thailand
Six Senses Yao Noi er det oplagte sted for jer, der tager af sted for at nyde hinanden. De luksuriøse omgivelser i den smukke thailandske natur får jer ned i lavt tempo.

Får I lyst til at forlade resortet for at være aktive, er der flere muligheder. Øerne i området er kendt for sine 2000 år gamle hulemalerier, så gå på opdagelse og se om I kan finde dem. I kan også tage på tur rundt på øen, der byder på tropisk jungle og små lokale fiskerlandsbyer.

Hvor Atlanterhavet møder det Caribiske Hav
Den Dominikanske Republik er Caribiens perle med fantastiske strande og azurblåt hav. Her er mange udflugtsmuligheder og altid noget at lave. Området Punta Cana har været et populært rejsemål siden 1970’erne og ikke uden grund. De langstrakte strande og rækker af hoteller, indkøbscentre og restauranter gør at området summer af liv.

Uanset om I er til lange dage ved stranden, vil have naturoplevelser eller danse merengue i den varme aftenbrise, så er der noget for jer. Samtidig byder Punta Cana på en gennemsnitstemperatur på 30° og ingen egentlig regnsæson, så I kan planlægge jeres bryllupsrejse hertil, uanset hvornår på året, I vil af sted. Punta Cana kan blive til hvilken som helst bryllupsrejse, I drømmer om.

Bliver I trætte af at slappe af på de hvide sandstrande, så byder Punta Cana på et væld af aktiviteter. Oplev verdens største cigarfabrik, sejl ud til små bounty-øer, tag på romantisk rideture eller udfordr hinanden på områdets 12 golfbaner.

Er det de mere vilde eventyr, der trækker I jer, så prøv kræfter med whitewater rafting på Caribiens længste flod Rio Yasque.

De forelskedes ferieparadis
Maldiverne. The Honeymoon Islands. Et sandt ferieparadis for forelskede par, der bare ønsker at nyde hinanden uden forstyrrelser. Book jer ind på Six Senses Laamu for en helt unik og luksuriøs oplevelse langt ud over det sædvanlige.

Alene rejsen til Laamu er uforglemmelig: 40 minutters flyvetur over de smukke atoller fra Male til Kadhdhoo efterfulgt af en kort sejltur i det turkisblå vand til den private ø Olhuveli, hvor Six Senses ligger.

I kommer ikke til at sulte. Six Senses har et overvældende dining & refreshment område, der er bygget på pæle ude i havet. Her finder I brasserie, vinbar, isbar med 40 forskellige slags hjemmelavet is og en chaibar. I loungeområdet kan I nyde loungemusik og tropiske cocktails, mens I daser i et net spændt ud over havet og ser solen gå ned.

Dagene får I til at gå med at nyde hinanden, slappe af og eventuelt snorkle. Det uberørte koralrev omkring øen med havskildpadder og farverige fisk giver unikke snorkeloplevelser. Er I heldige vil I også opleve delfiner, der springer langs kysten.

Filmenes stillehavsparadis
Fiji er et sandt stillehavsparadis. Det er her, at filmen ”The Blue Lagoon” i sin tid blev optaget, og siden da har ø-riget været synonymt med det afslappede, ukomplicerede liv i skyggen af en palme. Der er ikke langt fra film til virkelighed på Fiji. Overalt vil dine øjne blive mødt af hvide strande, palmer, der læner sig ud over det hvide sand, og en skyfri blå himmel, som spejler sig i det klare vand, der gemmer på de mest farverige koralrev.

Fiji har en rig historie, der er et resultat af forskellige kulturer. I kan opleve Beqafolket udføre deres mystiske ritualer, mens de går på glødende kul, eller høre landsbyernes trommer kalde til fest med traditionelle sange og spyddans. Læs mere hos Fijirejser!

Storslået eventyr i Sydafrika
Nogle af de største naturoplevelser venter på jer i Sydafrika. Sydafrika frister med safarioplevelser på de vilde savanner, badeferie i de lune bølger, vinsmagning på små vingårde, underskøn natur og spændende gourmetoplevelser. Tag på en rundrejse og oplev det bedste af Sydafrika, som I ikke glemmer foreløbig.

Marco Polo tilbyder rundrejse med jeres egen personlige guide. En rejse, der anbefales til brudepar, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige. I starter i Ngala, hvor der venter jer et ægte safarieventyr, hvor I får mulighed for at komme helt tæt på det overvældende dyreliv. Derefter går turen videre gennem ”Panorama-ruten”, der byder på storslåede bjerglandskaber, og videre gennem The Garden Route, hvor I besøger hyggelige badebyer og små nationalparker. I får mulighed for at opleve hvaler, drypstenshuler, en strudsefarm og Sydafrikas bedste vinområder inden turen slutter i vidunderlige Cape Town.

Elefanter i solnedgang: Marco Polo

Løveunge i Serengeti - Marco Polo

Fiji -  Fijireiser

Ngala - Marco Polo

Dominikanska republiken. Foto: Västindienspecialisten