Hvor skal I tage hen på bryllupsrejse?

Hvor rejser I hen i verden, når alle muligheder er åbne? Hvad er populært, og hvad passer til jeres behov? Hvad skal I tænke på når I booker til en bestemt destination? Vi har talt med Carlos Cebrian fra Spies, der har styr på de mest populære bryllupsrejsedestinationer.

Tekst Mette Bau Foto Adobestock.com

”Bryllupsrejser er den gave, I som par giver hinanden, når I er blevet gift, så det er en vigtig oplevelse, som fortjener opmærksomhed og god planlægning. Når det kommer til planlægning af destinationen, findes der groft sagt to typer af par – jer der drømmer om det eksotiske på en længere tur. Der hvor de bare kan nyde hinanden, solen og kridhvide sandstrande og så jer der bare vil af afsted 3-4 dage til en storby eller et sted, hvor de kulturelle oplevelser og maden er i højsædet,” fortæller Carlos Cebrian, produktchef i Spies.

”Det er altid en god ide at planlægge bryllupsrejsen i god tid. Det handler om at ramme rigtigt. Start med at tale om, hvad I ønsker at komme hjem med fra ferien? Ro, oplevelser, god mad eller kultur? Se derefter på budgettet og læg jer fast på, hvad I vil investere. Tag fat i nogle rejsekonsulenter tidligt i processen, så I får brugbare tips, idéer og konkrete muligheder, der passer til jeres ønsker.”

Maldiverne – et barfodet paradis for Bryllupsrejser

Maldiverne er et ferieparadis i det Indiske Ocean med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og smukke turkisblå laguner. Her kan I nyde godt af en fredelig ferie, hvor den bedste underholdning findes under og ved havoverfladen.
Maldiverne er som at besøge et postkort. Det er paradis uanset, hvor I kigger hen. Her kan I udleve ønsket om den ultimative romantiske tosomhed i de smukkeste omgivelser. På maldiverne bader I, dyrker solen og oplever havlivet. Der er gode muligheder for at snorkle og dykningen er i verdensklasse. Maldiverne består af over 1200 koraløer, hvoraf de ca. 200 er permanent beboede. På mange af øerne er der kun et hotel eller et resort. Muligheden for at finde det unikke, hvad enten det er ultimative luksusresorts eller mere moderate bungalows er perfekt.

Det skal I overveje: Der er ikke så meget andet end sand og vandliv på øerne. I kan kun flyve direkte til hovedøen Malé, og I skal derfor videre med vandfly eller motorbåd for at komme ud til andre øer. Rejsetiden er lang, så ferien skal vare lidt tid.

Mauritius – en fortryllende ø for Bryllupsrejser

Mauritius er som Maldiverne et betagende paradis, hvor romantikken ikke har svært ved at blomstre. Mauritius er en af det Indiske Oceans mest eksklusive og fascinerende ferieøer med bløde, solvarme og blændende hvide sandstrande næsten overalt på øen. På Mauritius er der den samme stemning som på Maldiverne, men der er også andre oplevelsesmuligheder, da det er en stor ø, hvor I kan tage rundt på eventyr. På Mauritius kan I dase på de kridhvide sandstrande og dyrke havlivet med både snorkel og dykkerudstyr, men I kan også tage en tur til hovedbyen og shoppe, nyde den eventyrlige og frodige natur med både laguner og bjerge. Mauritius er tilmed et yndet sted at spille golf.

Det skal I overveje: Der er ikke en følelse af være væk fra alting på en lille bitte ø. Rejsetiden er lang, så ferien skal vare lidt tid.

Langt de fleste, der ønsker den eksotiske bryllupsrejse vælger enten Maldiverne eller Mauritius, men der er også par, der er begyndt at vælge Dubai. Her er der både fantastiske strande og et pulserende byliv. Turen til Dubai kan også gøres kortere, fordi flyvetiden er kortere end til både de eksotiske øer.

Bryllupsrejser til Rom – et mekka for alle sanser

Til den gruppe, der ønsker noget andet end det eksotiske strandliv, og som gerne vil rejse i kortere tid og have fokus på mad og kultur, er Rom det mest populære rejsemål.

En rejse til Rom byder på alt, hvad hjertet kan begære af god mad, fantastisk shopping og nogle af de fineste og mest berømte seværdigheder i verden. Rom er en trendy by og et rigtigt modemekka. Der ligger mange hoteller i trekantsområdet mellem Vatikanet, Den Spanske Trappe og Colosseum, hvilket betyder kort afstand til store oplevelser.
Italien er kendt for sin gode mad, og Rom lever virkelig op til forventningerne. Udbuddet af restauranter i Rom er enormt med alt fra idylliske familierestauranter til raffinerede luksusrestauranter. Derudover er der aktiviteter for enhver smag – også for det aktive par, som gerne vil røre sig. Der er både mulighed for golf, ridning og cykling.

Det skal I overveje: Rom er en storby, og der er rigtig mange oplevelsesmuligheder. Sørg for at planlægge hvad I vil bruge tiden til, da det ellers kan blive en overvældende affære kun at have 3-4 dage, hvis I ikke har været der før.

Mer Bryllupsrejser >>>

Bliv gift på destinationen
”Hvert år ser vi også masser af par, der gerne vil giftes i udlandet, og som for eksempel drømmer om at blive gift på en strand i Caribien eller Thailand. Det kan også være par, som allerede er gift, og vil fejre det med en ceremoni. Uanset ønskerne findes der en række hoteller rundt om i verden, som har deres egne bryllupsarrangører. Arrangementerne fås i alle prisklasser og hos Spies har vi hvert år cirka 50 par, der benytter sig af den mulighed,” fortæller Carlos Cebrian, og opfordrer par til at undersøge mulighederne i god til, så de får den perfekte rejse.

Læs mere

Tips til bryllupsrejsen

Et par hurtige tips om budget, planlægning og timing af jeres bryllupsrejse!

Destination Alperne

Vi rejste til det historiske skisportssted Megève i Frankrig for at opleve et ægte alpint destinations bryllup.

Pak smart og let!

Sådan pakker du kufferten til bryllupsrejsen med kun håndbagage

Karneval i Venedig

Hvis i skal giftes om vinteren, men ikke ønsker en lang flyrejse, kan det være en god idé at tage…

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Romantik på Sicilien

Det kan blive hedt på en italiensk ø med smuk havudsigt og glødende sol fra alle sider.

Bryllupsrejse til Amalfikysten

Amalfikysten er kendt for at være et meget smukt, charmerende og romantisk sted i Italien og et yndet rejsemål for…

Vinsmagning i Toscana

Hvis i leder efter en vinsmagning i Toscana, kommer der mange muligheder, hvor i kan booke tid til vinsmagning fra…

Romantik for to i Rom

Her blomstrer romantikken mellem de smalle brostensbelagte gader virkelig.

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Romantik, harmoni og afkobling

Resortet Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende på solsikre Gran Canaria og er velegnet til både bryllupsfest og bryllupsrejse.

Honeymoon på Maldiverne

Få vores guide til honeymoon på Maldiverne med familien Trippetti-Almind

Bryllupsrejsen er rejsen I aldrig glemmer

Bryllupsrejsen er jeres første romantiske rejse som nygifte, og det er egentlig kun jeres fantasi (og budget), der sætter grænserne.…

Din nordiske SPA-guide

Vi testede udvalgte SPA behandlinger og faciliteter ud fra, at de skulle fungere til brudeforkælelse, venindehygge, romantik og bryllupsrejse

Hvor skal I tage hen på bryllupsrejse?

Hvor rejser I hen i verden, når alle muligheder er åbne? Hvad er populært, og hvad passer til jeres behov?

Populære destinationer til bryllupsrejsen

Hvor I tager hen, afhænger naturligvis af budget og interesse, men vil I have lidt inspiration, giver vi her tips…

Bryllupsrejsen til Afrika

’There’s more to see than can ever be seen, more to do than can ever be done.’ Verset fra ’Løvernes…

Fem uforglemmelige bryllupsrejser

Drømmer I om en uforglemmelig bryllupsrejse? Bliv inspireret af fem populære destinationer til bryllupsrejser, som vil gøre jeres bryllup endnu…

Mauis perler

Har I kikkerten indstillet på at tilbringe jeres bryllupsrejse på en tropisk og romantisk ø, så er staten Hawaiis øer…

Vil du være, der hvor det sner?

I takt med at dagene bliver koldere, og nætterne mørkere, får man nogle gange lyst til at krybe ind under…

Tag på bryllupsrejse til New York

Forskellige brudepar har forskellige drømme, når de rejser på bryllupsrejse. En del drømmer om hvide sandstrande, turkisblåt hav og hvilepuls.…

Italiensk romantik i verdensklasse

Hotel Villa Arcadio. Beliggende oppe på en skrånende klippe med udsigt over Gardasøen og omgivet af olivenlunde og brostensbelagte gader…

Bryllupsrejse i paradis

Zanzibar er øen, som mange drømmer om at spendere deres bryllupsrejse på. Kridhvide strande, turkisblåt hav og stærkt krydret mad…

Bryllupsrejse i Brasilien

Brasilien er jo et stort land med masser af spændende muligheder at lave sin helt specielle bryllupsrejse.

Den Dominikanske Republik

Nyd driverlivet på et gennemført all inclusive resort, nyd øens betagende skønhed og nyd hinanden – Den Dominikanske Republik er…

Roadtrip gennem Europa

Det bliver mere og mere populært at besøge flere lande på en enkelt tur. Vil I opleve noget specielt, kan…

Bag kulisserne på en fotorejse

Før hvert nummer af Bryllupsmagasinet planlægger redaktionen forskellige fotorejser. Rejser, hvor vores chefredaktør, Anna, sammen med et team tager ud…

Dit eget tropiske paradis

Er du i tvivl om, hvor bryllupsrejsen skal gå hen? Så behøver du ikke lede længere. Perhentian Islands i det…

Seychellerne

Der findes mange fantastiske steder at besøge i verden, og det kan være svært at vælge. Sådan var det i…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Tips til bryllupsrejsen

Et par hurtige tips om budget, planlægning og timing af jeres bryllupsrejse!

Se mere

Destination Alperne

Vi rejste til det historiske skisportssted Megève i Frankrig for at opleve et ægte alpint destinations bryllup.

Se mere

Pak smart og let!

Sådan pakker du kufferten til bryllupsrejsen med kun håndbagage

Se mere

Karneval i Venedig

Hvis i skal giftes om vinteren, men ikke ønsker en lang flyrejse, kan det være en god idé at tage…

Se mere

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Se mere

Romantik på Sicilien

Det kan blive hedt på en italiensk ø med smuk havudsigt og glødende sol fra alle sider.

Se mere

Bryllupsrejse til Amalfikysten

Amalfikysten er kendt for at være et meget smukt, charmerende og romantisk sted i Italien og et yndet rejsemål for…

Se mere

Vinsmagning i Toscana

Hvis i leder efter en vinsmagning i Toscana, kommer der mange muligheder, hvor i kan booke tid til vinsmagning fra…

Se mere

Romantik for to i Rom

Her blomstrer romantikken mellem de smalle brostensbelagte gader virkelig.

Se mere

Romantik, harmoni og afkobling

Resortet Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende på solsikre Gran Canaria og er velegnet til både bryllupsfest og bryllupsrejse.

Se mere