Bryllupsrejse i Brasilien

Brasilien er jo et stort land med masser af spændende muligheder at lave sin helt specielle bryllupsrejse.

Text: Anna Storm  Foto: Shutterstock

De fleste brudepar drømmer om en romantisk og dejlig bryllupsrejse til en eksotisk ø med krystalklart badevand og palmer. Men mange fortager bryllupsrejser på sin helt specielle måde og efter egne interesser. Så ikke altid bliver det til en eksotisk ø med sol og bad i fokus.

Brasilien er jo et stort land med masser af spændende muligheder at lave sin helt specielle bryllupsrejse. Vil man forkæle sig selv med dejlige strande og vajende palmer i solskin findes der et utal af muligheder. Mange kan dog godt lide at være aktive under ferien og Brasilien tilbyder jo fantastiske muligheder for at komme ud i naturen og praktisere lige netop det man har lyst til.
Oplev karneval i Rio de Janeiro
For mange danskere hænger Brasilien uløseligt sammen med karnevallet i Rio de Janerio. Karnevallen er en verdensberømt festival – verdens største karneval – med over 2 millioner (!) personer på gaden, når det holdes hvert år. I 2016 afholdes karnevallet 5-9. Februar. Karnevallen, der daterer sig helt tilbage til 1723, er først og fremmest en fejring af brasiliansk kultur. Deltagerne klæder sig ud i store og pompøse kostumer, spiller sambamusik, spiser brasiliansk mad og fester til langt ud på morgenen efter hele dagen at have gået i enorme optog.