PROMOTION

Vi skaber jeres drømmebryllup

Hos ”Marry & Me” er køb af smykker en ekstraordinær oplevelse, og de erfarne medarbejdere giver kunderne førsteklasses rådgivning.

”Marry & Me” fører et stort udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe fra kendte producenter som Aagaard, Swepol, Nuran, Saint Maurice, Breuning, Gerstner, Fischer med mere. Vi har eget ”in-house” værksted, hvor vi kan skabe ringe og smykker præcist som du ønsker. Vores guldsmede har mange års erfaring inden for faget, og værkstedet kan skabe unikke smykker med respekt for de materialer der anvendes, og de kan også anvende kundens egne materialer. Man kan også få bæredygtige smykker certificeret af Responsible Jewellery Council.

Hos ”Marry & Me” er vi også fascineret af andre metaller og materialer end guld og producer ringe og smykker af kulfiber. Med sin sorte matte, silkeagtig overflade fremstår kulfibersmykkerne både rå og med et yderst elegant spil. Den kulfiber der anvendes, benyttes også i kirurgien, så der er ingen risiko for allergiske reaktioner. Ringene har bløde kanter og føles nærmest varme, og sammen med materialets lethed giver det meget komfortable ringe, som samtidigt er meget holdbare.

Vores kærlighed til metallurgi og den tekniske bearbejdning af forskellige ædelmetaller har draget os til fremstilling af mokume-gane ringe. I den gamle japanske teknik anvendes der mange lag af metaller, som giver et træagtigt spil i smykkerne. Vi har også ringe af damascenerstål – samme teknik, som blev anvendt til fremstillingen af sværd.

Udover vielses og forlovelsesringe udfører Marry & Me også renovering og/eller ændring af eksisterende smykker, og uanset om teknikker var i brug i århundreder, eller de mest moderne fremstillingsteknikker, garanteres der for levering af førsteklasses kvalitet.

LÆS MERE


Hold styr på os