PROMOTION

Castens
– eventyrligt smukke smykker af en anden verden

Ønsker I jer håndlavede vielsesringe, som er lige så unikke som jer, kan I få dem designet hos den lille guldsmedje Castens.

Vi har specialiseret os i at skabe romantiske smykker, til mennesker, der gerne skiller sig ud, leder efter det udsædvanlige og som ikke er bange for at skilte med deres hang til eventyr og romantik.

Sådan foregår det
Når I kommer ind i butikken, vil I blive budt velkommen med en kop kaffe og en kyndigt inspirerende samtale med Karin Castens. Vi ser på ringe fra montrene og hjemmesiden og stykker så netop JERES smykkedrøm sammen i en smuk tegning, som I får en kopi med hjem af. Skal der diamanter i ringene, gør vi os umage for at finde ædelsten, der passer til jeres smag, præferencer og budget.

Gammelt guld til nye vielsesringe
Har I gammelt guld eller arvesmykker med smukke sten, har I også mulighed for at lade disse indgå i vielsesringene. Måske I endda har samlet guld fra hele familien, som dermed bidrager til at velsigne jeres kommende vielsesringe og ægteskab?

Mens I er i butikken, kan I følge med i, hvordan butikkens øvrige guldsmede omhyggeligt bygger andre kunders specialdesignede smykker – et ad gangen og helt fra bunden. Når ringene er færdige, fotograferer vi dem og afleverer dem til jer med et certifikat, hvis der er diamanter af en vis størrelse i.

Naturligvis kreerer vi også morgengaver samt smykker til brylluppet og arbejder også gerne med kunder fra hele Danmark pr. mail, telefon eller Skype. Uanset hvad jeres drøm er, kan I være trygge i forvisningen om, at I får den bedste vejledning i, hvordan netop JERES kommende vielsesringe passer allerbedst til jeres ønsker, budget og liv.

Find inspiration på hjemmesiden Castens.com og book her et gratis 30 minutters designmøde.

LÆS MERE

LÆS MERE


Hold styr på os