Mads Christensen til kommende brudepar: Husk at gå med museskridt til alteret

Der var amoriner i luften, da over 100 forelskede par i alle aldersgrupper torsdag aften var samlet for at blive forkælet og få styr på klassiske og nye bryllupstrends.

Tekst: Royal Wedding. Foto: Mikkel Vigholt

Anledningen var Royal Wedding – et eksklusivt alternativ til de store bryllupsmesser som Klarlund og Royal Copenhagen står bag sammen med en række andre leverandører og eksperter i det ultimative og mest eksklusive bryllup. Entertainer og selvudnævnt ’mediefidus’ Mads Christensen skød event’en i gang med en underfundig peptalk til de vordende brudepar om ægteskabets indbyggede faldgruber – især for manden, som ifølge Mads Christensen risikerer at blive fyret på gråt papir af konen, hvis han indretter sig efter hende. For den bløde, dresserede mand får måske ros af konen på den korte bane, men i længden vil enhver kvinde alligevel have en ”rigtig mand.” Derfor var et af Mads Christensens gode råd til de kommende ægtemænd at vogte sig på vej ind i løvens hule og holde fast i motorcykel, krom reoler, lamborghini plakater og fodbold med vennerne torsdag aften. Måske ikke lige det, de kommende brudepar havde forventet at høre under de fornemme hvælvinger i Royal Copenhagens flagshipstore på Strøget, og de rå og ærlige udsagn om ægteskabets faldgruber udløste da også store grin og applaus fra de kommende brudepar. Mads Christensen rundede dog af med at hylde ægteskabet som en vidunderlig institution og rådede de kommende brudepar til at gå med museskridt til alteret og nyde hvert sekund, for det er et af livets smukkeste øjeblikke. Og med disse ord i ryggen kastede publikum sig ud i at se, føle og smage på det ultimative bryllup.

 

“Det er en helt speciel oplevelse at være i rum med omkring 100 kommende brudepar der er på vej ud på en af livets største rejser. Parret betragter stadig brylluppet som en ’once in a life-time’ begivenhed, som de gerne vil planlægge ned til sidste detalje. Mange har sparet sammen i årevis for at få råd til deres drømmebryllup. Det er nok en af grundene til, at Royal Wedding er blevet et stort tilløbsstykke,” siger Stig Andersen, direktør i Klarlund og initiativtager til Royal Wedding.

11 royal wedding

Der var kø for at se og prøve de smukke vielsesringe og andre smykker fra den populære Forever by Klarlund Collection.

12 Stig Andersen (tv) og Mads Christensen

Stig Andersen, direktør hos Klarlund, sammen med Mads Christensen.

Mads Christensen, selvudnævnt mediefidus og forfatter til flere bøger, bl.a. ”Manual til mænd med sure koner” tog Royal Wedding-publikummet med storm med sine ærlige og rå udsagn om ægteskabets faldgruber - især for manden.

På Royal Wedding kunne de kommende brudepar, der var heldige at få fat i en billet til det totalt udsolgte arrangement, opleve det ultmative og mest eksklusive bryllup med alle sanser, idet gæsterne bl.a. blev budt på konditorkunst fra La Glace, cognac og Champagne fra Laurent Perrier og Rémy Martin, blomsterkunst fra Blomsterskuret og ’paper couture’ blomster fra Marianne Eriksen Scott-Hansen, ligesom de må røre og prøve ringe fra Forever by Klarlund kollektionen, prøve eksklusive brudekjoler fra designer Jesper Høvring, tøj fra Troelstrup til gommen og få inspiration til de perfekte rammer om brylluppet fra Royal Copenhagen og Herregården Jomfruens Egede.

”Mange kommende brudepar er nervøse for at lave fejl i kirken eller under bryllupsmiddagen. Det er også noget vi hos Klarlund og de andre partnere i Royal Wedding taler meget med dem om, når de kommer til os – selv om det ikke var derfor de i første omgang trådte ind i butikken. Derfor besluttede vi at samle et stærkt hold af ’bryllups eksperter’, som ikke bare kan levere de mest eksklusive bryllups-ingredienser men også har styr på traditionerne,” fortæller Stig Andersen, initiativtager til Royal Wedding og adm. direktør hos Klarlund.

 

For yderligere information om Royal Wedding:

Stig Andersen, direktør hos Klarlund, kontaktes via Andreas Ejbye, tlf. 6179 5583. Email: aea@klarlund.dk