PROMOTION

Tidløse, stilfulde brudekjoler
fra Kenneth Winston

Kenneth Winston designer brudekjoler med Swarovski-krystaller, delikate blonder og designs, der smukt følger kroppen.

PLBG Bridal Design House blev grundlagt i 1984 og har gennem 30 år været en favorit indenfor brudemode. Kenneth Winston er vokset støt og har udviklet kollektioner, der kombinerer moderne sass med klassisk charme. Alle brude vil gerne stråle! De vil gerne skille sig ud fra mængden, og de vil gerne imponere!

Vi ser altid brude starte deres brudekjole-søgning med at kigge på underspillede, diskrete designs, der også er mere konservative i stilen. Men som vi har bevist igen og igen; når først en brud stråler, går hun aldrig tilbage igen. Skønheden ligger i detaljerne. Hvert eneste designelement, hvert eneste delikate blondemønster, hver eneste krystalperle, vi sætter på vores kjoler, er nøje gennemtænkt.

Lige fra A-linjeformede balkjoler med 30.000 krystaller til sømløse blondekjoler i trompetform … alle kjoler viser vores evne til at designe smukke kreationer. Men endnu vigtigere; hvert eneste element bliver samlet til en smuk, kreativ helhed. Vores designs giver mening. Det er det, der gør dem så nemme at bære, og som tillader vores brude at gå ubesværet ned ad kirkegulvet med visheden om, at vi har taget hånd om alle detaljerne.

LÆS MERE


Hold styr på os