PROMOTION

Smukke lokaler midt i skoven

For enden af Nordeuropas længste (og smukkeste) allé, midt i Nationalparken Skjoldungelandet ligger Restaurant Herthadalen placeret. Sjællands svar på et romantisk paradis.

Hos Herthadalen er der blevet holdt mindeværdige fester siden 1788 og frem til i dag. Med kærlighed til lokale råvarer, kvalitet og økologi er maden et kompromisløst højdepunkt, og i stærk synergi med den storslåede natur i Nationalparken, hvor restauranten ligger placeret. Herthadalen har selskabslokaler, som kan rumme selv den lille intime bryllupsmiddag samt den storslået bryllupsfest. De forskellige lokaler kan rumme alt fra 5-200 gæster, og har alle egen terrasse tilknyttet. Lokalerne er smukt indrettet i nordisk minimalistik stil, med respekt for nærområdet og med naturen som omdrejningspunkt.

På Herthadalen snakker man med personalet som driver stedet, og som gæst bliver man lyttet til og taget i øjenhøjde. Teamet på Herthadalen er både serviceminded, erfarne og enormt rolige, og så skræddersyer de med glæde den store dage efter jeres ønsker for at skabe de bedst mulige rammer.

Hos Herthadalen får du pulsen ned, og man kan fokusere på hinanden, romantikken samt den gode stemning og mad. Et unikt feststed midt i ingenting, men alligevel tæt på København og nemt tilgængeligt.

Velkommen i skoven!

LÆS MERE


Hold styr på os