PROMOTION

Passion for smykker

Guldsmed Boye blev etableret i 1946 og drives i dag af 3. generation, Lars Boye. Vi brænder for at præsentere det bedste indenfor smykker.

Uanset hvilken BOYE-butik, du kommer ind i, så vil du møde kompetente og dedikerede medarbejdere, der brænder for at vejlede dig til et rigtigt køb. Vi er også stolte over at kunne præsentere en række nyskabelser i vores egne kollektioner af BOYE DESIGN, BOYE DIAMOND og BOYE JEWELLERY.

Boye Diamond er Guldsmed Boyes eksklusive ombytningsserie med ring, vedhæng og ørestikker i et smukt og enkelt design. Boye Diamond føres i 14 kt. rød- og hvidguld med brillantkvalitet TW/VVS. Smykket kan ombyttes indenfor 2 år til et nyt med en større brillant mod at betale differencen. Serien forhandles kun hos Guldsmed Boye. Se mere på www.guldsmedboye.dk

Når I skal vælge forlovelses- eller vielsesringe tager vi os god tid til at rådgive jer, så I kan være trygge og tilfredse med resultatet. Vores dygtige guldsmede på værkstedet hjælper gerne med skitser og forslag til ringe, ud fra de idéer I kommer med. Vi har kunder fra hele landet, som tager til Guldsmed Boye i Aarhus eller Silkeborg, for at finde det perfekte sæt vielsesringe.

Drømmer du om et smykke, der er helt dit eget, så har vi guldsmedene og kompetencerne til at realisere den. Har du et smykke, der betyder noget helt særligt for dig, men som trænger til fornyelse, så kom ind og få en snak om mulighederne for at gøre smykket mere nutidigt. Vi har eget guldsmedeværksted der tager kyndig hånd om alle typer reparationer.

LÆS MERE


Hold styr på os