Luxux i kirken

Nordjylland største brudebutik, slår dørene op til deres 25 års jubilæumssalg, hvor der vil være et væld af nedsatte brudekjoler. Vi har talt med Anne Svalgaard Toftild, der driver butikken.

Hvorfor holder i jubilæumsudsalg?

25 år er da helt klart værd at fejre, og det vil jeg gøre med et brag. Vi havde faktisk jubilæum i Oktober, men det ødelagde corona jo så for os. Nu er vi så endt med endnu flere kjoler på lager end der var kalkuleret med. Nedlukninger og restriktioner, for både os og kommende brude har trukket tænder ud. Og samtidig er der jo kommet nye 2021 kjoler til, for det kan ikke nytte noget at der ikke sker fornyelse. Så vores jubilæumsudsalg bliver ret vildt. Eller tovligt som vi siger heroppe.

Hvor længe vil jeres jubilæumsudsalg vare?

Vi fortsætter indtil vi har fået solgt godt ud. Og selv om vi har højt til loftet, så vil vi max. have to brude i salonen af gangen, så vi kan passe godt på vores brude.

Du siger der er højt til loftet. Kan du fortælle noget mere om Luxux?

For fire år siden, flyttede jeg brudesalonen til en gammel baptist kirke. Det var et vildt sats, for kirken skulle restaureres, og selv om der var mange håndværkere på, arbejdede jeg i døgndrift i over et år for at sætte kirken i stand. Resultatet er blevet fuldendt, og stemningen er fantastisk. Og alle der træder ind, føler at det er noget helt særligt.

Hvad adskiller LUXUX fra andre brudebutikker?

Jeg vil sige at det er flere ting. For det første, har vi disse fantastiske omgivelser, i en kirke. Ydermere er vi ikke bange for at prøve nye mærker af. Så mange af de mærker jeg fører, er jeg eneforhandler af i Danmark. Vi har et stort udvalg uanset hvilken størrelse man bruger. Når jeg er på messer, går jeg på opdagelse efter kjoler ,med tanke på de forskellige måder man bliver gift på i dag. Det kan jo ikke nytte noget, at butikken kun bugner af prinsessekjoler, eller kjoler der kun er hjemme i str 38. Eller kjoler der for den sags skyld er uden for de flestes budget. Det skal være rart og trygt for bruden at komme her. Derfor har vi kjoler i mange stilarter, mange prisklasser, og mange størrelser. Samtidig giver vi en rådgivning der virkelig hjælper bruden til at finde den rette kjole.

Hvordan gør i det?

Jeg har en 4- årig uddannelse som designer, og kan derfor rådgive og hjælpe, på den bedst mulige måde. Vi starter ikke bare ud med at kaste kjoler på bruden. Vi spørger ind til hvad hun ønsker inden vi går igang, så der ikke bare bliver prøvet kjoler i blinde. Jeg ved hvilken silhouet der gør underværker for ens krop. Jeg siger ikke, at andre brudebutikker ikke er i stand til den samme rådgivning. Jeg siger bare, at min baggrund som både designer og frisør, er meget velfunderet, og jeg derfor kan rådgive brudene, på den bedst mulig måde. Og det er noget der sættes stor pris på.

Hvorfor kalder du LUXUX for en brudesalon og ikke en butik?

Vi har kun brudekjoler og konfirmationskjoler i salonen. For at komme her skal man bestille tid, så man får sin egen rådgiver i 1,5 time. Man kan ikke bare dumpe ind, for så kan vi ikke tilbyde vores brude den service vi ønsker de skal have. Vi er specialister og sælger nøje udvalgte produkter.

Jeg hører i har en outletafdeling. Hvad går det ud på?

På førstesalen i kirken har vi ekstremt nedsatte brudekjoler. Her kan man gøre et scoop hvis man er heldig. Kjolerne er nedsatte til en  brøkdel af deres oprindelige pris. Det eneste minus er, at man skal prøve kjolerne selv sammen med sin egen hjælper. Her kan man bare dukke op uden at bestille tid, men det kan kun ske på udvalgte dage, og disse  dage oplyses på vores hjemmeside, og skifter afhængig af årstiden.

Hvordan kommer man bedst i kontakt med jer?

Vi forsøger at undgå at tage telefonen i tide og utide, så der er ro til vores brude i prøverummene. Derfor har vi online booking og telefontid mellem kl 10-11. Man kan også altid kontakte os via mail, hvis man har spørgsmål.

Hvor kommer jeres kunder fra?

Vi har et meget stort opland, hvilket vi er meget taknemlige over. Brudene kører gerne langt i deres søgen. Vi ender tit med ,at de brude der bor tæt på  – feks. Aalborg – prøver kjoler flere timers kørsel væk, inden de kommer her.  Og så ender de alligevel med at finde kjolen hos os. At man holder til i Nordjylland, er jo ikke ensbetydende med, at man ikke har fingeren på pulsen, må de så ende med at give os ret i.

Hvilke mærker fører LUXUX?

Som jeg har sagt før, vælger vi at føre mærker der ikke kun er magen til dem de andre brudekjoleforretninger har. Vi prøver altid nye mærker af ved siden af vores faste brudekjolemærker. Jeg designer også selv kjoler, men ikke i store serier, men som et supplement til hvad vi ellers byder på. Hvilke kollektioner vi fører, hænger meget sammen med det udtryk de forskellige kollektioner har, fra sæson til sæson. Håndværket og designet skal være i orden. Og torpedo bryster, er altså ikke pænt til ret mange. I 2021 har vi feks.fået 4 nye mærker ind, og vi er meget spændte på at vise dem til vores brude.

På vores hjemmeside kan man se de mærker vi forhandler, og priserne er som en selvfølge også lagt op, så man har en klar ide om hvad vi repræsenterer .

Læs mere

At binde butterfly eller slipseknude korrekt

At kunne binde en butterfly eller et slips korrekt er noget enhver kommende brudgom bør kunne. Vi guider dig!

Bryllupslækker brudgom på 1 uge

Er der kun 7 dage til brylluppet, og du føler dig ikke som den bedste version af dig selv?

Brudekjoler tidløse klassikere

I 2020 stræber vi efter en personlig stil, hvor tidløse klassikere blandes med nye farver og mønstre.

At bære ur på bryllupsdagen

At bære ur på bryllupsdagen er ikke kun et smukt stykke tilbehør, det betyder også, at du har styr på…

Trends for brudgommen

Vi giver dig her en liste over trends for brudgommen, så du har helt styr på, hvad der er ekstra…

Uforglemmelig polterabend

Har du en i din nærmeste familie eller vennekreds, der skal giftes? Hvor skønt! I denne artikel giver vi dig…

Gommens bryllups-leksikon

I bryllupsplanlægningen er det ofte bruden, der har bukserne på og viser vejen. Som kommende brudgom kan det virke både…

Årets mest romantiske brudgom

Hey, mand! Kridt skoene, hvis du vil være med i kampen om at blive ’Årets mest romantiske brudgom’! Vi viser…

Mandens bryllupstøj før og nu

I 1700- og 1800-tallet var tøjet virkelig vigtigt for mænd. Efter det kom der en periode, hvor mørke habitter og…

Stilsikker brudgom

Det er ikke længere kun brudens kjole, der løber med al opmærksomheden. Nej, dagens brudgom får også sin del af…

Knaphulsblomsten

En lille blomst, som brudgommen bærer på sit venstre jakkerevers under brylluppet kaldes en knaphulsblomst. Og den er ofte i…

Bag kulisserne på vores photo shoot

Bag kulisserne på vores photo shoot af smukke brudekjoler og herretøj

Inspirationsbilleder fra Nordic Bridal Show

Nordic Bridal Show er nummer et sted at være, når man snakker om bryllupsindustrien i Norden. Nordic Bridal Show er en…

Herretøj – eksperten giver tips

Bryllupsmagasinet fik en snak med en ekspert indenfor området; Michael fra Mond of Copenhagen. Han giver os sine bedste tips…

Dresscode

De fleste brudepar vælger at skrive i invitationen, hvis de har ønsker til gæsternes påklædning. Men hvad betyder de forskellige…

Sådan bliver du flottest på bryllupsdagen

Som mand er der i dag kun ganske få lejligheder og begivenheder til at klæde os pænt på. Derfor er…

Casual & trendy

Afslappet, personligt og moderne. Lad dig inspirere af velsiddende habitter og lækkert tilbehør - og find din personlige stil til…

Elegance og klasse i herregårdsstil

Saml dine nærmeste venner på en herregård inden brylluppet. Brug et døgn i et klassisk miljø og gør dig klar…

Grooming-tips til brylluppet

Der er meget, der skal planlægges før den store dag. Et sted mellem invitationer, band-booking og bryllupskagesmagning har du måske…

One man – many styles

Den moderne mand er i dag både kvalitetsbevist og omhyggelig, når det gælder pasform og stil. Lad dig inspirere af…

Se brudgommen overraske bruden med det sejeste show

Den professionelle danser Kirk overraskede sin brud Valerie med et fantastisk danseshow, som han fremførte sammen med sine brudesvende. Valerie…

Nyeste posts

Udvalgte posts

Boost dig selv inden bryllupsdagen

I denne artikel giver vi dig gode tips til, hvordan du kommer til at stråle på bryllupsdagen - indefra og…

Se mere

Det rigtige tilbehør

Det er med det rigtige tilbehør og sko, at du skaber helheden. Her fremhæver vi vigtige detaljer at have styr…

Se mere

Brudebuketten

Brudebuketten skal vise, hvem du er – og hvem I er sammen.

Se mere

10 trends i 2021

Bryllupsmoden er lige nu mere kreativ end nogensinde ogI designernes kollektioner ser vi nu følgende trends tage plads.

Se mere

Evie Young Bridals forår 2021-kollektion: ‘The Outback Australia’

Inspirationen til forår/sommer 2021-kollektionen er Australiens The Outback.

Se mere

Madi Lane Forår 2021: Aphrodite-kollektionen

Lad os præsentere Forår/Sommer 2021-kollektionen fra Madi Lane; Aphrodite.

Se mere

’Less is more’ med Adore fra Justin Alexander: Mikrobryllup = Makrooplevelse!

Hvad du kan forvente at se fra dette års "less is more" stil, når det kommer til bryllupper.

Se mere

Lykke brudekjoler

Lykke Brudekjoler er et besøg værd, når du planlægger din store dag, 200 kvm fyldt med de smukkeste kjoler og…

Se mere

Badgley Mischka-kollektionen 2021

Vi troede ikke, at Badgley Mischka-kollektionen 2021 kunne blive smukkere ... Indtil vi så kampagnebillederne for 2021!!

Se mere

Luxux i kirken

Nordjylland største brudebutik,slår dørene op til deres 25 års jubilæumssalg, hvor der vil være et væld af nedsatte brudekjoler.

Se mere