PROMOTION

Inspiration til bryllupsrejsen - fra storbyferier til eksotiske  eventyr

Ved I ikke, hvor I skal tage hen på bryllupsrejse? Det kan være svært at vælge, når man skal afsted på sit livs mest romantiske tur. Vi har masser af idéer til nogle af de bedste muligheder for en uforglemmelig oplevelse, hvad end I vil til en romantisk storby eller et eksotisk paradis.

Tekst: Bryllupsmagasinet

Eksotiske ferier


Der er utallige muligheder for idylliske ferier, hvor jeres omgivelser er som taget ud fra en film. Når først man er taget afsted, har man slet ikke lyst til at tage hjem igen, og man kan slippe fuldstændig væk fra hverdagen og nyde livet ved stranden med klar sol og høje temperaturer.

Thailand:

Thailand der, ifølge Skyscanner, er både billigt at opholde sig i, og populært blandt danskerne, har alt fra fantastiske sandstrande og kulinariske oplevelser, til store markeder og aktivt byliv. 
 De bedste områder til en eksotisk bryllupsrejse, må være de sydlige destinationer såsom Phuket og Krabi. Begge er som skabt til total afslapning, med smukke postkort-strande og luksushoteller.

Maldiverne:


Midt i det Indiske Ocean, afskåret fra resten af verden, ligger det paradis-agtige Maldiverne, der består af hundredevis af små øer, hvor sandet er som pulver, vandet er krystalklart og gennemsnitstemperaturen er over 27 grader året rundt. Ønsker man også at være aktiv på sin rejse, er der god mulighed for dykning og snorkling ude for de utallige kyster, hvor man kan opleve det farverige liv, der eksisterer under vandet.

Filippinerne:


Det smukke land i Sydøstasien består af mere end 7.000 øer og har et varmt og tropisk klima. Ligesom Maldiverne er der høj temperatur hele året, men det anbefales at besøge Filippinerne mellem november og februar, skriver Filippinerne.dk. Landet har et væsentligt færre turister sammenlignet med andre tropiske destinationer, så mange steder kan I være heldige at have det næsten for jer selv.

Southern Leyte, Filippinerne. Foto af: Ronald Tagra

Grand Canal, Venedig. Foto af: Gurgen Bakhshetsyan.


Storbyferier

En bryllupsrejse behøver ikke nødvendigvis at foregå i et eksotisk paradis, men kan også være en oplevelse for livet inden for Europas grænser. Overvejer I at tage på en storbyferie, kan I med fordel vælge mellem nogle af de klassiske populære destinationer, der ikke nødvendigvis kræver meget af pengepungen. Fordelen ved en smuttur til en af Europas smukke byer er charmerende omgivelser, de livlige gader og masser af seværdigheder – her kommer man ikke til at kede sig!

Paris:


Frankrigs hovedstad er et oplagt mål, når det kommer til romantik. Udover seværdigheder som Eiffeltårnet og Notre-Dame, er Paris også en unik by med sine brostensbelagte gader, charmerende restauranter og hyggelige gadelys. Byen er blevet kåret som en af verdens mest romantiske byer ifølge TravelBird, hvilket ikke kan komme bag på mange.

Venedig:

Denne “must-see” by er med sin unikke arkitektur, utallige antal af kanaler og broer, en sikker vinder, hvis man ønsker en mindeværdig bryllupsrejse. Her er imponerende seværdigheder som Markuspladsen, Rialtobroen og selvfølgelig alle gondolerne, der fylder kanalerne. Desuden er byen bilfri, så I slipper for trafikstøj og kan nyde roen og hinanden. Der findes ikke en by lig Venedig, og det kan føles som en helt anden verden.

Madrid:


Denne pulserende hovedstad byder på et væld af interessante oplevelser. F.eks. er der El Rastro, det mest populære marked i Madrid, der sælger alt fra antikviteter til tøj. Derudover er der en masse smukke parker, såsom Buen Retiro, hvor det er oplagt at tage en romantisk slentretur.
Der er altså masser af gode muligheder for romantiske oplevelser både nært og fjernt. Inden I tager hjemmefra, kan I først og fremmest overveje jeres budget, og hvilke slags aktiviteter I ønsker at foretage på ferien, og derefter beslutte hvilken destination der passer bedst til netop jer. Hav en god tur!

LÆS MERE

Quiz

Quiz: Hvilken type bryllupsrejsende er I?

Ved I ikke, hvor I skal tage hen? En god begyndelse er at få styr på hvilken rejsetype I er…

Elopements

Elopements – hvad er det egentlig?

Tænker du på at springe et stort bryllup over og bare smutte væk med din elskede til et hemmeligt bryllup?

Salobre Hotel Resort & Serenity på Gran Canaria

Romantik, harmoni og afkobling

Resortet Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende på solsikre Gran Canaria og er velegnet til både bryllupsfest og bryllupsrejse.

Honeymoon på Maldiverne

Få vores guide til honeymoon på Maldiverne med familien Trippetti-Almind

Bryllupsrejsen

Bryllupsrejsen er rejsen I aldrig glemmer

Bryllupsrejsen er jeres første romantiske rejse som nygifte, og det er egentlig kun jeres fantasi (og budget), der sætter grænserne.…

The logde SPA

Din nordiske SPA-guide

Vi testede udvalgte SPA behandlinger og faciliteter ud fra, at de skulle fungere til brudeforkælelse, venindehygge, romantik og bryllupsrejse

Bryllupsrejser

Hvor skal I tage hen på bryllupsrejse?

Hvor rejser I hen i verden, når alle muligheder er åbne? Hvad er populært, og hvad passer til jeres behov?

Populære destinationer

Populære destinationer til bryllupsrejsen

Hvor I tager hen, afhænger naturligvis af budget og interesse, men vil I have lidt inspiration, giver vi her tips…

Nyhavn rejser

Unikke rejser tilpasset jeres drømme

Vælg det rigtige Paradis for jer. Med romantik, charme og forkælelse. Og måske ekstra oplevelser for at fuldende bryllupsrejsen.

Bryllup på Mauritius

Det var en helt almindelig aften, da Steffen friede til Stina. Brylluppet blev dog alt andet end almindeligt. Få måneder…

Bryllupsrejsen til Afrika

’There’s more to see than can ever be seen, more to do than can ever be done.’ Verset fra ’Løvernes…

Fem uforglemmelige bryllupsrejser

Drømmer I om en uforglemmelig bryllupsrejse? Bliv inspireret af fem populære destinationer til bryllupsrejser, som vil gøre jeres bryllup endnu…