PROMOTION

Hos Calligraphen finder I alt, hvad I har brug for til jeres store dag!

Vi interviewer Anna Thunell, bryllupsekspert, medejer og Creative Director på Calligraphen, der er størst i Norden på tryksager og dekorationer til brylluppet, for at høre lidt om de seneste trends.

Hvad er Calligraphen?
Vi er Skandinaviens førende webshop for produkter til alle livets højtider og har 25 års erfaring med bryllupper. Hos os finder du alt, du har brug for; fra indbydelser til matchende dekorationer og detaljer. Vi tilbyder et bredt sortiment med egen-designede produkter, der gør jeres store dag til noget helt specielt. Når I bestiller tryksager hos os, kan I trygt stole på, at de har en høj kvalitet og udstråler eksklusivitet. Vi benytter os kun af kvalitetspapir, og alt trykkes på vores eget trykkeri. Vi arbejder med solide trykpresser og tilbyder eksklusive effekter som foliering og Letterpress. Vi er stolte af at have været kongelige hofleverandører til det svenske hof siden 1992 og lavede blandt andet invitationerne til den svenske kronprinsesse Victoria og hendes forlovedes bryllup.

Hvad skal man huske på, når man vælger invitationer til sit bryllup?
For gæsterne begynder brylluppet allerede med invitationerne, og det er indbydelserne, der sætter tonen for resten af brylluppet og skaber forventninger. Derfor er det første, jeg vil anbefale brudeparret at overveje, hvilken følelse, de gerne vil formidle. Er planen et rustikt bryllup i en lade, et romantisk sommerbryllup eller et moderne city-bryllup? De forskellige typer af bryllup kræver forskellige slags invitationer og dekorationer. Næste spørgsmål er, hvad man har brug for. Hvor meget information og tekst skal der være plads til på kortet? Vælg gerne invitationer med flere forskellige indlæg/små kort, så får I plads til mere, uden at der bliver kamp om pladsen. Stemning, behov, tema og farver er gode kodeord.

Finder I ikke lige det, I har brug for, eller føler I, I har brug for en smule hjælp? Så er I hjerteligt velkomne til at kontakte vores lokale kundeservice, der gerne hjælper jer videre. Har I en ide til et design, eller vil I evt. kombinere to forskellige designs, så kontakt os. Vi vil gøre alt for, at I får lige præcis de tryksager, som I ønsker.

På vores site finder I også megen nyttig information om planlægningen af brylluppet. Hvad skriver man, hvis man ønsker sig penge i bryllupsgave? Hvordan udformer man teksten i indbydelsen? Hvad indebærer de forskellige dresscodes? Hvor lang tid inden brylluppet sender man invitationerne ud?

Hvilke trends er hotte lige nu?
De seneste år har den rustikke boho-trend med akvarel-illustrationer med blomster været virkelig hot. Det er den stadig, men den har fået selskab af forskellige metalindslag med guld, rosé og kobber. Gerne i form af et luksuriøst stort laksejl eller som folierede mønstre og tekster. Også kalligraferede tekster og skrifttyper er virkelig moderne netop nu.

Når man planlægger sit bryllup, synes jeg, man skal tænke på de farver, der findes i naturen på den årstid, og på hvilke blomster der er i sæson. Lyse farver til forår og sommer og måske lidt tungere farver om efteråret og vinteren. Men farver er altid godt, og vi anbefaler, at man vælger farver, illustrationer og mønstre. Men vælg gerne en mere mættet nuance, som opleves som værende mere elegant end de virkelig klare, der kan virke skrigende og føles mere som børnefødselsdag end som bryllup.

Er der en slags, der altid er aktuel?
Klassiske modeller i hvid og vanilje er altid aktuelle. Specielt hvis der bruges et lidt mere luksuriøst, kraftigere papir og fine bånd af god kvalitet. Det er virkelig smukt at blande tone i tone – for eksempel vanilje men med forskellig tekstur på papir og bånd. For eksempel omslag i mat vaniljepapir med lidt struktur, indlæg i metallic vanilje og et smukt silke- eller kantbånd i samme tone. Det giver et meget eksklusivt og smukt indtryk. Hvorfor ikke tilføje en guldfoliering, så det bliver rigtig fancy?!

Hvad er jeres specialiteter?
Calligraphen er eksperter i eksklusivt tryk i små oplag og til en god pris. Vi tilbyder blandt andet almindeligt tryk, foliering, prægning og vores mest eksklusive tryk, Letterpress. Følelsen af et Letterpress-kort skal næsten opleves, når man holder det i hånden første gang, bliver man forelsket. Papiret er et bomuldspapir på 600 gram med illustrationer, der ved hjælp af en virkelig gammel trykpresse presses ned i papiret. Bagefter tilføjes der farve. Deraf navnet Letterpress. Det er rent håndværk, og hvert kort er af samme grund unikt. Det er sjovt at kunne tilbyde og bevare denne gamle form for tryk og nu også kunne tilbyde den til vores kunder til gode priser, som vi håber, mange vil værdsætte.

I tillæg til alle vores smukke tryksager, har vi de perfekte dekorationer og detaljer, som f.eks. servietter med eget personligt tryk, gæstebøger, guirlander, vimpler og alt andet, man kan tænkes at få brug for til det perfekte bryllupsdesign. Hver lille detalje tæller ved et bryllup. Velkommen hos os i Calligraphen.

LÆS MERE


Hold styr på os