PROMOTION

Bryllup i unikke og romantiske omgivelser på Norsminde Kro

Lige syd for Aarhus i det skønneste område ved å, hav og fjord ligger en af Danmarks ældste kroer: Norsminde Kro.

Norsminde Kro er omdrejningspunktet i det idylliske fiskerleje Norsminde med vand på hele tre sider. Kvalitet og lokale råvarer, historie og kultur ligger dybt i vores sjæl, og med mere end 600 små og store selskaber årligt er romantiske bryllup noget af det, vi er allerbedst til.

Norsminde Kro er det vores vision, at de ønsker og prioriteringer, som vores brudepar har, bliver opfyldt til fulde. Vi ønsker, at brudeparrene og alle gæsterne får en uforglemmelig dag på kroen i de fantastiske rammer, som stedet med mere end 300 års historie tilbyder. Chefkok Søren Pedersens menuer følger årstidernes skiftende udbud af råvarer. De lokale råvarer kombineres med specialvarer hentet hjem fra det store Rungis-marked i Paris. Vi lægger al vor kreativitet og sjæl i vores arbejde. Fra de første forberedelser, hvor vi sammen skræddersyr arrangementet efter hver enkelt brudepars ideer og ønsker til selve afholdelsen af bryllupsfesten. Vi henter selv vinene hjem gennem vores vinimportfirma, og vi ser altid frem til at tage vores brudepar med på en guidet tour i vinens verden og føje en ekstra personlig dimension til hver bryllupsfest.

Norsminde Kro er vi specialister i at hjælpe brudepar til at afholde deres drømmefest. Lad os hjælpe jer med at gøre jeres bryllup til alt det, I har drømt om og lidt til.

LÆS MERE


Hold styr på os