PROMOTION

Bianco Evento præsenterer sin brudekollektion for 2018

Brudekjoler, tilbehør og sko lavet med kærlighed i Europa.

BIANCO EVENTO er en europæisk producent af brudemode i høj kvalitet. Firmaet blev grundlagt i 2009 og har siden skabt sig et navn gennem sin enestående kvalitet, tøj produceret i Europa og sin eksemplariske kundeservice.

 

Års erfaring og solidt branchekendskab bruges igennem hele processen – fra design til produktion. Alle brudekjoler og tilbehør er lavet i matchende stof og fuldender hinanden perfekt. Udseende spiller en vigtig rolle i Bianco Eventos designs, men det samme bærerens komfort. For eksempel sys kjolerne med specielle bånd, som skal forhindre kjolen i at glide. På bryllupsdagen skal bruden skinne i sin kjole, men også føle sig godt tilpas.

 

Bianco Eventos 2018-kollektion er mere feminin og delikat end nogensinde før. Materialer i høj kvalitet som mikado, crêpe og franske blonder bliver brugt for at skabe det unikke look. Du kan finde smalle A-linje-formede silhuetter med trendy off-shoulder look og fantastiske cut-out illusioner i tillæg til enkle og stilrene kjoler med elegante bådudskæringer.

 

De fleste kjoler kommer med graciøse slæb og praktiske sidelommer. Kollektionen inkluderer også moderne kjoler i en lidt enklere stil – med for eksempel 3D-blonder. Et stort udvalg af brudetilbehør præsenteres også i 2018. Hårbånd med broderier, smukke blonde-boleroer og brudekjoler med dekorative sten og unikke slør med forskellige detaljer fuldender den nye kollektion.

 

Ud over brudekjoler og tilbehør producerer Bianco Evento også sko under navnet AVALIA; et mærke som blev startet i 2017. Skoene produceres i Europa med de højeste krav til kvaliteten. Og ligesom med brudemoden er det ikke alene designet, men også komforten, der tæller, og alle Avalia-skoene er udstyret med blødt for af skummateriale for at sikre bærerens komfort. Der findes mange forskellige højder på hælen, du kan vælge mellem klassiske pumps, halvåbne sko med remme eller en moderne plateaumodel. Skoenes materialer passer perfekt sammen med Bianco Eventos brudekjole. For eksempel kan du vælge kjole, dress og et par sko, som alle har franske blonder, eller du kan kombinere materialerne, så de passer til din stil – og på den måde skabe dit eget unikke look.

 

2018-kollektionen fra BIANCO EVENTO har allerede fået meget positiv opmærksomhed og fik i april 2017 den flotte pris ’Best Wedding Dress Manufacturer’.

 

Se mere fra BIANCO EVENTO her!

LÆS MERE


Hold styr på os