PROMOTION

Victoria & Vincent – høj kvalitet til rimelig pris

De sidste år har mærket Victoria & Vincent etableret sig klart og tydeligt indenfor bryllupsbranchen med deres kjoler. Kristian fra Victoria & Vincent fortæller, hvordan de har vundet branchens hjerter med deres designs.

Bryllupsmagasinet har haft det privilegium at følge Victoria & Vincents rejse fra starten. Hvordan har I haft held med at blive så populært et mærke på så kort tid?

Der findes mange bryllupsmærker på markedet, og langt de fleste af dem har et udbud af smukke kjoler i høj kvalitet. Vi vidste derfor, at vi var nødsaget til at gøre noget andet for at etablere os på markedet, siger Kristian. Vi besluttede os for at designe kjoler, hvis kvalitet matcher kjoler i prisklassen 15.000 kroner, men hvor vi har mulighed for at holde prisen helt nede på 9.000 kroner. For at gøre dette muligt har vi måttet forny vores forretningside og produktplan, men det har åbenbart været det hårde slid i starten værd, siger Kristian og ler.

 

Vi har noteret, at jeres kjoler er meget populære blandt kommende brude. Hvad er hemmeligheden, og hvad er jeres styrke?

Alle brude, der nogensinde har prøvet en eksklusiv kjole, ved, hvordan god kvalitet udmærker sig i form af lækkert materialevalg og pasform. Den erfaring havde vi med os, da vi lancerede vores kollektioner – til en mere rimelig pris – og vi fik stående bifald fra både kommende brude og butiksindehavere. Men vi er alligevel ret overraskede over, hvor stor den positive respons har været. Vi er virkelig glade for, hvor hurtigt rygtet om vores kjoler har spredt sig og al den positive omtale af dem.

 

Hvad adskiller Victoria & Vincent fra andre mærker?

Produktionsomkostningerne for vores kjoler ligger på samme niveau som hos andre eksklusive mærker, så for at holde omkostningerne på kjolerne nede, har vi måttet spare på en anden måde. Vi afholder af samme grund ikke modeshows eller dyre events uden at have fokus på slutkunden og prisen.

 

Beskriv jeres nuværende kollektion

Den nye kollektion er skabt gennem samarbejde med bryllupsbutikkerne. Gennem tæt kontakt til butiksindehaverne ved vi, hvad brude efterspørger, og vi sørger for at skabe kollektioner tilpasset alle smukke kvinders behov. På den måde skaber vi altid kollektioner, der er eftertragtede på markedet.

LÆS MERE


Hold styr på os