PROMOTION

Usleben kærlighed

I hjertet af København ligger en skjult butik, som er enestående i verden. Her designer Roughdiamonds.dk Fine Jewellery by Maya Bjørnsten unikasmykker med rå, uslebne diamanter.

Det skete den dag, hvor Maya Bjørnstens mand kom hjem fra Antwerpen med flere hundrede billeder af uslebne diamanter. Den dag blev hun forelsket. I alt det uperfekte så hun et utal af muligheder. Det perfekte i diamanternes uperfekte former – uberørte af menneskehænder. De havde ikke den perfekte form. Men de var perfekte for Maya. Hver og én diamant havde sin egen vitalitet og sit eget indre liv. At slibe kanter af dem, ville være som at ændre på stenens og dermed Moder Naturs personlighed.

Det var derfor, at Maya gjorde Moder Natur til sin chefdesigner og valgte at fokusere på de rå diamanter af den bedre smykkekvalitet.

Et naturskabt underværk, en over 900 millioner års fortælling, der kan mærkes til fingerspidserne. Og de diamanter, hvor forelskelsen ikke holder længere end til første blik, bliver sendt tilbage for at blive slebet til diamanter på traditionel vis.

Ikke to diamanter er ens. Det samme gælder vores håndlavede smykker. Det er sådan, vi ønsker, at det skal være. Baby, I’m not like the rest.

Alle smykker kommer i sin egen underspillede indpakning og naturligvis med certifikat.

Find den skjulte Roughdiamonds.dk boutique i Bredgade 56, 1260 København K.

Åbningstider:
Tirsdag 11-16
Onsdag-Fredag 11-17.30
Lørdag 11-15

Efter aftale ring +45 20 20 70 86 – www.Roughdiamonds.dk

Facebook  Instagram: @Roughdiamonds.dk

LÆS MERE

LÆS MERE


Hold styr på os