PROMOTION

Sådan kommer I kvit og frit på bryllupsrejsen

Et bryllup er glædens fest, hvor brudeparret og kærligheden hyldes. Bryllupsplanlægningen kan dog også være stressende for brudeparret, der både skal tage sig af gæsteliste, bordplan, menu, musik og meget mere. Det tærer også på budgettet. I gennemsnit koster et bryllup i Danmark ca. 97.000 kr. Og det uden at bryllupsrejsen er talt med.

Sådan får I bryllupsrejsen betalt
SAS EuroBonus er Skandinaviens største loyalitetsprogram, hvor I optjener værdifulde EuroBonus point, hver gang I handler. EuroBonus point som I kan indløse til rejser til eksotiske strande, spændende storbyer, et af verdens 7 vidundere – ja stort set lige derhen I gerne vil.

 

Det skal I gøre
Når I køber ind til jeres bryllup, har I mulighed for at optjene rigtig mange point ved at handle hos de mange EuroBonus partnere, der er med i programmet. Så hvorfor ikke booke jeres selskabslokale hos en EuroBonus partner? Eller jeres ringe, blomster og smokings for den sags skyld. Med hundredevis af EuroBonus partnere at vælge imellem er der helt sikkert også noget for jer. Jo mere I handler hos EuroBonus’ partnerne, jo flere point optjener I.

Og inden I har set jer om, har I EuroBonus point nok til bryllupsrejsen til Nice, Rom, Paris eller London. Eller hvad med Miami, New York eller sågar Californien?

 

Er I klar til at samle point? Sådan gør I
For at optjene EuroBonus point skal I swipe jeres EuroBonus kort i forretningens ”Dankort” terminal, inden I betaler. Nemmere bliver det ikke. Er I ikke medlemmer endnu, kan I tilmelde jer gratis og bestille et EuroBonus kort på www.sas.dk/eurobonus

Se hvor henne og hvor mange EuroBonus point I kan optjene på: www.eurobonus.shopping/bryllupsrejse eller i SAS appen. (Vælg “EuroBonus” og ”Where to earn points”)

LÆS MERE


Hold styr på os