Ledige job

Dansksproget webredaktør

Om os
Bryllupsmagasinet er Nordens førende forlag indenfor bryllupsmedier. Firmaet blev grundlagt i Danmark i 1993 og er nu også repræsenteret i Sverige, Norge og Finland. I snart 25 år har vi hjulpet kommende brudepar med bryllupsplanlægningen, og vi arbejder med magasiner, messer, web, sociale medier og markedsføring i bryllupsbranchen.

 

Arbejdsbeskrivelse
Vi tilbyder en bred og udfordrende stilling, hvor du kommer til at arbejde med alle vores produkter og arrangementer. Alt fra ansvaret for opdatering af vores hjemmesider til udvikling af ideer til vores hjemmesider og sociale medier samt udfærdigelse af pressemeddelelser og nyhedsbreve. Du kommer også til at deltage under de events, vi arrangerer, og medvirke ved at fotografere, filme og lave interviews.

 

Din profil
Du er en social og udadvendt person, der trives med at arbejde i et miljø med højt til loftet og hurtigt tempo. Du er ydmyg, kreativ, driftig og ansvarsfuld, kan godt lide at rejse og er vant til at hjælpe til der, hvor der er brug for det.

Du er en dygtig skribent og kan håndtere både tekster og billeder, så de driver trafik til vores hjemmesider. Du er vant til at arbejde med oversættelser og kan nemt oversætte tekster fra svensk til dansk.

Du mestrer det skrevne ord
Du har meget gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, både i skrift og tale
Du har grundlæggende sprogkundskaber i svensk
Du har god erfaring med Adobe-programmerne Photoshop og Indesign
Du har grundlæggende erfaring med WordPress
Du har erfaring med at udvikle kommunikation til hjemmesider og til de sociale medier
Du kan håndtere både et video- og stillkamera

 

Øvrigt
Stillingen er en fast stilling med start så hurtigt som muligt. Arbejdsstedet er Uddevalla i Sverige.

 

Føles dette som den rigtige stilling for dig, søger du ved at sende ansøgning samt C.V. til anna@bridalmagazinegroup.com

Interviews vil finde sted løbende. Ansøgningsfrist: 1. december 2016.

Har du spørgsmål til stillingen, er du hjertelig velkommen til at kontakte Anna Storm på Bryllupsmagasinet på
tlf.: +46(0)522 68 11 82
mail anna@bridalmagazinegroup.com

 

Vi ser frem til din ansøgning!