PROMOTION

Min Guldsmed

I begge forretninger, i Herlev og Nærum, har vi faguddannet personale, som er gode til at vejlede i materialevalg, udforming af ringene og stenvalg. Vi har valgt at der hver lørdag er en guldsmed fra værkstedet i butikken i Nærum. .

På vores værksted producere vi mange af guldsmedens klassiske varer, samt rigtigt mange unikke varer. Hos os kan i finde mange forskellige mærker bl.a: Min vielsesring (håndlavede) – Hjerteringe fra Scrouples – Living2Gether by Aagaard – Gerstner – Honeymoon.

Er du på udkig efter en speciel vielsesring eller et specielt materiale, så kom endelig og besøg os, vi kender til de trends, der er i tiden for vielsesringe. Vi har vielsesringe til alle budgetter, med priser fra Kr. 450 pr. ring for en titan ring uden sten til den helt brede platin ring med mange sten.

 

Min vielsesring

Min Vielsesring er en håndlavet ring enten af dit eget guld eller af vores guld, produceret efter dine ønsker. Vi laver alle vores ringe i sølv, 8 karat rødguld, 14 og 18 karat rød-, hvid- eller rosaguld og platin. Med en Min Vielsesring har du mulighed for at personliggøre din vielsesring ned til mindste detalje, og med de mange valgmuligheder, har du mulighed for at designe en ring der passer til lige din personlighed.

I vores ringe kan du selv vælge hvilke sten, hvilken fatning og hvilken farve stenen skal have. Vi bruger kun ægte sten, som er alt lige fra diamanter til rubiner til opaler og turmaliner.

Besøg os på www.minguldsmed.dk eller www.facebook.com/minguldsmed.dk og få inspiration til hvordan din/Jeres ringe kan udformes til den pris I ønsker.

LÆS MERE


Hold styr på os