PROMOTION

Hold dit drømmebryllup på kanten af Øresund

Uanset om du drømmer om et klassisk eller et mere utraditionelt bryllup, danner Marienlyst Strandhotel den perfekte ramme om jeres store dag. Med udsigt til både sand, strand og vand og med det eventyrlige Kronborg Slot i baggrunden gør vi dine drømme til virkelighed.

På Marienlyst Strandhotel har vi i mere end 150 år budt forventningsfulde og forelskede par velkommen til at fejre deres ”ja” med familie og venner. Med en unik placering på Nordkysten, smukke lokaler, udsøgte bryllupsmenuer og en betagende udsigt over Øresunds blidt brusende bølger, kan vi byde på flere fantastiske muligheder for et bryllup ud over det sædvanlige.

 

Hos os kan I holde hele jeres bryllup – præcis som I ønsker det skal være. Fra en romantisk vielse i strandkanten med efterfølgende reception i sandet eller på vores tagterrasse med udsigt til Kronborg Slot, den svenske kystlinje og skoven i baghaven til den store bryllupsmiddag og -fest med alt, hvad hjertet kan begære.

 

I vælger selv om I blot ønsker at holde jeres bryllupsreception eller middag hos os – eller om vi skal stå for hele jeres dag. Fra det øjeblik hvor I siger ja til hinanden til I slutter en dejlig dag med et ”godnat”. Når I holder jeres bryllup på Marienlyst Strandhotel, tilbyder vi jer som brudepar en gratis overnatning i vores luksus suite – helt uden beregning.

 

LÆS MERE


Hold styr på os