Søg virksomhed

Skriv et valgfrit søgeord og/eller vælg en kategori og region

Gourmet by Bennike

, Farum | 28 56 31 21 | www.gourmetbybennike.dk | sb@gourmetbybennike.dk
 
Gourmet by Bennike skaber smukke mad oplevelser til bryllupper i Danmark. Vi laver mad med stor kærlighed og passion, hvorved vi opnår stor livsglæde ved, at skræddersy menuer ud fra Jeres ønsker. Vi arbejder ud fra de nordiske principper, der bygger på modernisering af klassiske opskrifter, samt nyere og mere innovative retter. I vores dagligdag udfordre vi os selv i de mest basale opskrifter, teknikker og smage. Igennem disse udfordringer lever vores store passion for den nordiske og franske gastronomi.

Gourmet by Bennike er den første virksomhed i Danmark, som kun tilbyder at lave mad til bryllupper. Vi skræddersyer menuer direkte ud fra Jeres ønsker, behov og budget. I samarbejde med Jer, formår vi at skabe en unik oplevelse på Jeres store dag.

Bag os, har vi et dygtigt team af tjenere, bartendere og samarbejdspartnere som vi sammen skaber de bedste oplevelser med. Vi har tillid til hinanden og sørger altid for at vores personale er yderst servicemindede så vores kunder får de bedste oplevelser.


Foto: Shutterstock


Hold styr på os